נימרוד לב בידיעות

rotem wave

New member
נימרוד לב בידיעות../images/Emo47.gif

בשבעה ימים יש כתבה על איאן בראון! מי כתב? נימרוד! נו איך הכתבה? נו באמת ממש טובה. לונדון? שם אתה מבלה את זמנך? לא ידענו. תמונה עם סולן להקת אואזיס? אנחנו משתחווים וקדים!!! כבוד גדול --- ללכת בבקשה ולקרוא. תביאו אותה לפורום, תהנו...

ייפתח88

New member
נפלא../images/Emo45.gif

לראות את הכתבה, נהדר שמישהו כאן כותב משהו עליה. שבעה ימים נותן לנימרוד במה ראויה. איאן בראון, מהגדולים, נימרוד לב, שלנו, עושה טוב לראות מישהו שלנו עושה צעדיו במסדרונות המוסיקה האינטרנציונלית, מחייך ליד ליאם גלגר(אואזיס), עושה לנו כבוד, שליחות, אני מסכים לקוד איתך קידה! אולי נבקש להוריד את הכתבה לפורום באמת ROTEM אמי לא מכיר אבל ננסה.

E l i a n

New member
היי יפתח, היי רותם ../images/Emo140.gif

קראתי את הכתבה. היא באמת אחלה כתבה,מצויינת. בשישבת אני אעלה אותה על דפי הפורום. העיתון הזה באמת מצוין. לפני שנה,שהיה הראיון עם נימרוד,שראיין אותו עדי גולד,ידידו,זו גם הייתה כתבה מצויינת. הידעתם שה"סטון רוזס" היא מהלהקות החביבות על נימרוד? אכן. וזו גם לא פעם ראשונה שהוא כותב מעל גבי עיתון. מכירים את "עיתון תל אביב"? ובכן,בראשית דרכו של נימרוד,הוא היה כתב שם ביחד עם עדי גולד,והם סיקרו הופעות מוסיקה. הראשונים שחשפו ממש את להקת "המכשפות". לסיכום,תודה שהבאתם לתשומת ליבי. כבר מזמן לא קראתי כתבה טובה בעיתון. (למי שיותר בעניין של הפורום..שמתם לב מי צילם את נימרוד עם ליאם גאלאגר? יניב שנק.אכן כן.המתופף..
) אני אדאג להביא את הכתבה לדפי הפורום,ואם לא את כולה,אז לפחות את התמונה עם ליאם. שבת שלום לכולנו!!
אליאן.

למעלה