נינג´ה !!! (וגם קיילי)

barakrl

New member
נינג´ה !!! (וגם קיילי)../images/Emo47.gif

זלמן, מה נשמע בארצנו הקטנטונת ? רק רציתי לספר לך שכמה מפתיע, קיילי אתה יודע איזו, היא ממש אלוהים כאן לא משנה מה תגיד. (אהה, ודרך אגב, תמסור ד"ש ליוני.) ברק המלך. (נה נה נה, נה נה נה נה נה..)

מסע עולמי עם המלך ברק הראשון ../images/Emo47.gif

התקנאנו לנו באייל פלד והחלטנו לשלוח גם אנו (כמובן שעל חשבון המשתתף) נציג שיסייר בחו"ל ויעביר לנו את רשמיו...המלך ברק הראשון ממשתתפיו הראשונים של הפורום נמצא כרגע באיזה אי קטן שעשוי כולו מחול אי שם בין אוסטרליה לניו זילנד...

barakrl

New member
למען האמת...../images/Emo47.gif

אני כבר לא שם, למרות שממש היה מטורף שם (פרצה סערה, האוהלים התפרקו לגורמים.. סיפור ארוך לפעם אחרת) בכל מקרה ממחר אני בניו-זילנד אז נראה כבר מה הסצנה שם. נתראה בקרוב. המלך ברק הראשון, בריסבן אוסטרליה. (את הד"ש מסרת כבר ?)

KM-AIR

New member
איי לאב בריסבן

זו לא העיר ממנה הגיעה הדמות "לולה" אותה שיחקה קיילי ב..אהם אההם... "מרד האוהבים"? אגב... כניסה חדשה היישר למקום הראשון במצעד האוסטרלי השבוע... IN YOUR EYES שכבר יצא שם!!! איזה כייף!!

ניו זילנד ? סצנה ?

תגיד לי אתה בסדר ? אתה בטח מתכוון לשאלה הרת הגורל שמטרידה אותם בשבועיים האחרונים : איזו כבשה תיגזם מחר ? ואגב ניו זילנד - למישהו עולה בראש שם של אמן מסוים שהגיע משם ? אני לא מצליח להיזכר בכלום

למעלה