נינג'ה - סיר טיגון

מחפש מתכונים למכשיר הנינג'ה החדש שלי.
טיגנתי קצת שניצלים אבל הם לא יוצאים כל כך טוב. הבשר די רך ועסיסי, אבל הציפוי הוא "חולי", פירורי הלחם (עם ובלי ביצה) מתפוררים.
יש המלצה איך להגיע כמה שיותר למרקם של שניצל מטוגן?

חציל מטוגן יוצא תפל מאוד וחיוור. חציל עם ציפוי יוצא לא רע, אם כי גם כאן - הציפוי מתפורר ובמרקם חולי.

אגב, הצ'יפס יוצא מעולה!:)
 
לא מכיר את המכשיר, אבל לפי התאור שלך נשמע כאילו לשניצל חסר שמן. האם זה מכשיר ש-"סתם" מחמם בלי שמן? אם כך, אז פתרון אפשרי הוא להוסיף כמות קטנה, למשל באמצעות תרסיס - ישירות על השניצל.
אפשרות אחרת שפשוט לא מספיק חם. טיגון צריך בסביבות 180 מעלות אם יש לך גישה למד חום "ליזר", מציע לבדוק.
 
למעלה