נינה -אישה זהב
ל לירונר New member 30/9/03 #2 ../images/Emo6.gif איזו תמונה קרועה ואם אתה רוצה להמשיך לחיות - תמנע בעתיד לשים תמונות משפילות של אהובתי ( ), ברור
../images/Emo6.gif איזו תמונה קרועה ואם אתה רוצה להמשיך לחיות - תמנע בעתיד לשים תמונות משפילות של אהובתי ( ), ברור
ל לירונר New member 30/9/03 #4 זה מאותו פרק שהם עבדו גם על ג'ק../images/Emo35.gif בתוכנית טלוויזיה של פינץ'
P pini430 New member 30/9/03 #5 לא זה מעונה יותר קודמת.. רק עליה עבדו בתוכנית הזו .. בכל אופן הנה פיצוי על התמונה הקודמת
ל לירונר New member 30/9/03 #8 איזו מתוקה היא ../images/Emo70.gif אבל למה למען השם היא מזכירה לי בחורה מכת האיימיש איפה נינה החופשיה והפרובוקטיבית שלי
איזו מתוקה היא ../images/Emo70.gif אבל למה למען השם היא מזכירה לי בחורה מכת האיימיש איפה נינה החופשיה והפרובוקטיבית שלי
P pini430 New member 30/9/03 #7 תיקון../images/Emo26.gif אמרו לה שצריך חומר מיוחד כדיי להוריד את הצבע ואסור לה לשטוף כי זה יפגע לה בעור
תיקון../images/Emo26.gif אמרו לה שצריך חומר מיוחד כדיי להוריד את הצבע ואסור לה לשטוף כי זה יפגע לה בעור
ל לירונר New member 30/9/03 #9 נצל"ש - בואו לצ'אט ../images/Emo70.gif ואם רק פיני פה- בוא לצ'אט הכניסה דרך הלינק שבדף הפורום (בשורה של המאמרים והגלריות...).
נצל"ש - בואו לצ'אט ../images/Emo70.gif ואם רק פיני פה- בוא לצ'אט הכניסה דרך הלינק שבדף הפורום (בשורה של המאמרים והגלריות...).
H h e n y New member 30/9/03 #12 חחחחח../images/Emo6.gif פיני- אתה מת!!!!!!!!!!! {אם התגובה של לירון, אתה לא יודע שאסור להשפיל, לצחוק,או משהו כזה על נינה......}
חחחחח../images/Emo6.gif פיני- אתה מת!!!!!!!!!!! {אם התגובה של לירון, אתה לא יודע שאסור להשפיל, לצחוק,או משהו כזה על נינה......}
P pini430 New member 30/9/03 #16 הוא אמר לנינה שלא תוריד את הצבע הזה בעזרת מיים,אחרת זה ישרוף לה את העור לכן היא נשארה כל התוכנית עם הצבע הזה...
הוא אמר לנינה שלא תוריד את הצבע הזה בעזרת מיים,אחרת זה ישרוף לה את העור לכן היא נשארה כל התוכנית עם הצבע הזה...
D dylan New member 30/9/03 #20 לא לא.. אליוט אמר לה את זה, כל הקטע היה רק בין אליוט לנינה.. אבל היה קטע גדול עם פינץ' בפרק הזה כשנינה עמדה לידו אז הוא חיבק אותה (ביד אחת, מהצד) ונאם כאילו הוא זכה באוסקר.. I promissed my self I wouldn't cry..
לא לא.. אליוט אמר לה את זה, כל הקטע היה רק בין אליוט לנינה.. אבל היה קטע גדול עם פינץ' בפרק הזה כשנינה עמדה לידו אז הוא חיבק אותה (ביד אחת, מהצד) ונאם כאילו הוא זכה באוסקר.. I promissed my self I wouldn't cry..
H h e n y New member 30/9/03 #17 איןןן אני חולה עליךךך!!../images/Emo99.gif איך אתה דואג לעשות לי את היום!!!! קח ו-