בקצרה: אל תצפי לגדולות ממנה. היא ותומאס ימשיכו ברומן הנורא-מעניין שלהם במשך תקופה מסויימת ובהמשך הספר שלה יהיה הצלחה גדולה. תומאס יקנא בה וממש לא יפרגן, ואז היא תחליט להיפטר ממנו. אחרי זה יציעו לה להכין סרט המבוסס על הספר שלה והיא תעזוב ללוס אנג'לס, ככה"נ לתמיד. ואגב - מצורפת תמונת הזוועה של נינה שכבר פורסמה כאן כמה פעמים. ככה היא נראתה בימיה האחרונים בסדרה.
נינה מזכירה לי פה את הסרט על מעריצה מטורפת שהתעללה בסופר מפורסם ... ההיא שחטפה אותו, קשרה אותו למיטה ודפקה לו את כפות הרגליים חחחח ... איזה סרט מצמרר .. חוצמיזה שהיא נראית פה כמו אחת שברחה מבית חולים לחולי נפש קשים במיוחד.... כמו שכתבת שחר - התמונה קשה
אבל יש בעיה - הכותרת היא "נינה וובסטר - האישה והאגדה" ויש שם מאמר של צהובי "מייקל בולדווין - האיש והאגדה". זה לא יכול להיות! תשנה את הכותרת שלי, אם אפשר. הנה מספר רעיונות: "תולדות נינה: האישה והפלטינה" "סופה של נינה: היישר לגיליוטינה" "סיפורי נינה: מונולוג מהוגינה" "נינה הילדה מפלשתינה" "נינה אלופת הטרמפולינה" OK, הכי טוב: "נינה וובסטר - קווים לדמותו" (או לדמותה, אם תרצה).
בהודעה למעלה: "...והיא תעזוב ללוס אנג'לס, ככה"נ לתמיד." ואני חושב שאת לא נותנת לקריקט מספיק קרדיט. תסמכי עליה, היא כבר תמצא למי להתבכיין. היא תמיד מוצאת.