נינה

Dawn12

New member
העתיד ../images/Emo58.gif (והתמונה הקשה)

בקצרה: אל תצפי לגדולות ממנה. היא ותומאס ימשיכו ברומן הנורא-מעניין שלהם במשך תקופה מסויימת ובהמשך הספר שלה יהיה הצלחה גדולה. תומאס יקנא בה וממש לא יפרגן, ואז היא תחליט להיפטר ממנו. אחרי זה יציעו לה להכין סרט המבוסס על הספר שלה והיא תעזוב ללוס אנג'לס, ככה"נ לתמיד. ואגב - מצורפת תמונת הזוועה של נינה שכבר פורסמה כאן כמה פעמים. ככה היא נראתה בימיה האחרונים בסדרה.

ים כחול

New member
כתבתי כבר בעבר ואכתוב שוב......

נינה מזכירה לי פה את הסרט על מעריצה מטורפת שהתעללה בסופר מפורסם ... ההיא שחטפה אותו, קשרה אותו למיטה ודפקה לו את כפות הרגליים חחחח ... איזה סרט מצמרר .. חוצמיזה שהיא נראית פה כמו אחת שברחה מבית חולים לחולי נפש קשים במיוחד.... כמו שכתבת שחר - התמונה קשה

python 4

New member
כתבתי עליה סיכום פעם

כולל מה שיקרה לה בעתיד, אבל הדמות היא כה זוועתית שלא נראה לי שהסיכום עלה למאמרים..

Dawn12

New member
פייתון, אתה סולח לי? ../images/Emo24.gif

אמנם באיחור (ניכר) אבל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=878&art_id=27 עלה עכשיו וכולם יכולים ליהנות ממנו.

python 4

New member
חחחח אין עליך, שחר!../images/Emo6.gif

אבל יש בעיה - הכותרת היא "נינה וובסטר - האישה והאגדה" ויש שם מאמר של צהובי "מייקל בולדווין - האיש והאגדה". זה לא יכול להיות! תשנה את הכותרת שלי, אם אפשר. הנה מספר רעיונות: "תולדות נינה: האישה והפלטינה" "סופה של נינה: היישר לגיליוטינה" "סיפורי נינה: מונולוג מהוגינה" "נינה הילדה מפלשתינה" "נינה אלופת הטרמפולינה" OK, הכי טוב: "נינה וובסטר - קווים לדמותו" (או לדמותה, אם תרצה).

b o t t e n

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

פרט, הדגם ונמק= ימיה האחרונים- מתה
נוסעת
נרצחת
מתפוצצת מהשמנה
לקריקט לא יהיה למי להתבכיין

Dawn12

New member
התשובה כבר נכתבה ../images/Emo58.gif

בהודעה למעלה: "...והיא תעזוב ללוס אנג'לס, ככה"נ לתמיד." ואני חושב שאת לא נותנת לקריקט מספיק קרדיט. תסמכי עליה, היא כבר תמצא למי להתבכיין. היא תמיד מוצאת.

למעלה