נינטנדו מאכזבת בגדול

phoenix2000

New member
נינטנדו מאכזבת בגדול

קיוויתי לראות משהו שיגרום לי לרצות לקנות את הווי-U אך לשווא.
ההצגה של סטאר פוקס הייתה פחות מלהיבה ממה שציפיתי.
הם נתנו הרבה פוקוס על האמיבו (amiibo) ועל המאריו מייקר.
חוץ מ-Xenoblade Chronicles X ו- Fire Emblem Faith (שלא ממש מעניינים אותי) כל המשחקים שם היו לקהל קאזואל.
מה קרה למשחקי מאריו, זלדה ומטרויד האמיתיים? לא מעניין אותי כל הספינאופים האלה שלהם שמתבססים על שלל גימיקים מטופשים.
היחידים ששכנעו אותי השנה הם סוני ואין ספק שאני הולך להשיג לעצמי PS4 עד סוף השנה.

כל כך התבאסתי אין לי כוח לE3 עכשיו ירד לי כל המצברוח.

לא היה שום דרגון קווסט בתערוכה לא 8 לא 7 כלום. זו פעם אחרונה שאני קונה איזושהי קונסולה של נינטנדו אני גמרתי איתם לא מתקרב אליהם בחיים שלי.
מעכשיו אני רק עם סוני וגמרנו. החוצפה שלהם הזלזול אחרי כל מה שאני ואחרים בפנבייס עשינו כדי לבקש מהם את זה, אפילו ארגנו מכתב ביפנית.

בנוגע למשחקים שביקשת ... גם אני הייתי רוצה מריו חדש אבל זה די ברור שהמשחקים האלה הולכים לצאת לNX או לקונסולה ביתית חדשה אם הNX היא ניידת.

חכה לקונסולה הזו כי היא תקבל את כל המריו וזלדה fix שאתה צריך.. ואם אתה חושש להפסיד את הזלדה לWII U אל תדאג כי זה יקבל רימאסטר בטח לNX

מלבד זה היה גועל נפש של תערוכה רק יוקאי וואץ חמוד קצת.

phoenix2000

New member
נראה לי שנינטנדו פשוט החליטו לזנוח את הקהל המערבי שלהם

ולהתמקד בשוק היפני.
זה לפחות הרושם שקיבלתי מהמצגת שלהם.
&nbsp

אתה קצת מגזים :)

היא לא זנחה את הקהל המערבי לטובת היפני, הWII U פשוט נכשל והיא מפנימה וממשיכה הלאה, היא לא יכולה לתת לו מריו חדש היא ניסתה להציל את הווי יו עם מריו קרט וסמאש, ומריו ברוס U. ולהגיד לך את האמת? אם אלה לא הצילו את הWII U אז אף משחק של נינטנדו לא יציל אותה, הסדרות האלה הן הכי חזקות של נינטנדו מבחינת מכירות כרגע.

נינטנדו נותנת לקהל שלה זלדה חדש לWII U שזה גם יותר מדי בהשוואה לכישלון שהוא. (הווי יו, לא הקהל) כשהיא תהיה מוכנה בשנה הבאה לדבר על הNX
אתה תראה את כל משחקי הנינטנדו שאתה רוצה.

אם כבר נינטנדו זנחה מישהו, זה אנשים כמוני שאוהבים משחקים יפנים ויכלו למצוא את חלקו רק אצלה.

phoenix2000

New member
אם זלדה ייצא לווי-U ו-NX במקביל

אז הנינטנדו ווי תיזכר כקונסולה הנייחת הראשונה של נינטנדו ללא משחק זלדה בלעדי (היירול ווריורס ו-ווינד וייקר לא נחשבים).
ומה זה ה-NX בכלל? האם זו קונסולה חדשה לגמרי שאמורה להתחרות במיקרוסופט וסוני? אולי זה בכלל איזשהו ADD-ON?
האם מדובר בכלל בקונסולה סטנדרטית או שזה עוד איזה גימיק מטופש?
קשה לי לראות איך נינטנדו מוציאה את עצמה מהבוץ בשוק הקונסולות הנייחות. גם אם ה-NX תתעלה על הPS4 והX1 מבחינת יכולת חומרה, היא איבדה את אמון השחקנים וגם את זה של כמה מחברות הפיתוח. הם יצטרכו ליינאפ רציני של אקסקלוסיביים בכדי לשכנע את הקהל שנטש אותם ואני פשוט לא רואה את זה קורה.
אם מייקרוסופט או סוני יוציאו משחקים דמויי מאריו/זלדה/מטרויד זה יהיה המסמר האחרון בארון הקבורה של נינטנדו. לא מבין למה הם לא עשו את זה עד עכשיו.

רוב הגיימרים מהמרים שהNX זו קונסולה נייחת אני מהמר על ניידת

פשוט כי הקונסולות הניידות הרבה יותר חשובות לנינטנדו מהנייחות והיא חייבת לסדר לעצמה יורשת ניידת כמה שיותר מהר,גם אם נסתכל בהיסטוריה
נראה שהיא בדרך כלל מוציאה קונסולה ניידת חדשה לפני שהיא מוציאה קונסולה נייחת חדשה.
הgba יצא לפני הגיימקיוב, הDS יצא לפני הWII, וה3DS יצא לפני הWII U נראה לי שהדפוס יחזור על עצמו, כי שוב זה יותר דחוף.

הרוב כמו שאמרתי מהמרים על קונסולה נייחת, אני מאמין שהNX תהיה פשוט קונסולה ניידת בכוח של הps vita בערך, ולכן היא תוכל לקבל מלא פורטים מהווי יו.

יש עוד סברה שמדובר, בקונסולה היברידית שתלך חזק יותר על החזון של הווי יו, והיא תהיה באמת קונסולה ניידת, שאתה יכול לחבר לטלווזיה
ולשחק עליה, בטוח יהיה לה גם איזה גימיק מאפיין, חוץ מזה.

אני לא כל כך מבין מה אתה מצפה שסוני ומייק יחקו במותגים של נינטנדו. אף חברת פיתוח לא יכולה להביא לנו משחקי פלטפורמה טובים כמו נינטנדו
זו עובדה.

זלדה? היו מספר נסיונות בעבר של כמה חברות לחקות את הסגנון של זלדה, אוקאמי היה החיקוי הכי ישיר, הוא לא בדיוק המריא במכירות....

evilplate

New member
אני חושב שהתצוגה היום נותנת רמז גדול לזהות הקונסולה

evilplate

New member
המשך כי תפוז מפגר

לפי ה 0 הכרזות שראינו היום ל WIIU די ברור שה NX הולכת לשמש לפחות כקונסולה נייחת.
&nbsp
למה אני אומר לפחות? בגלל שאחת ההערכות אומרות שמדובר בקונסולה היברידית שכוללת גם נייחת וגם ניידת, אבל אחרי שראינו היום רמז גדול לכך שכל המשחקים עברו ל NX עושה רושם שאחד מהתסריטים הללו הוא הנכון והתסריט שלך, שמדובר בניידת בלבד, לא נראה סביר ברגע זה.
&nbsp
&nbsp

אז בוא תשמע עוד כמה סיבות למה אני מהמר שמדובר בניידת....

אני אפילו אמספר לך את זה לנוחיות הקריאה.

1. אם הNX היא גימיק לקזואלים שנינטנדו רוצה לבדוק את התגובה של הגיימרים אליו, יותר זול לנסות אותו קודם בקונסולה ניידת במקום לבסס עליו קונסולה נייחת יקרה יותר. למשל היא קודם ניסתה לפנות לקזואלים עם הDS ורק שזה הצליח הגיע הWII.

2. נינטנדו בקושי הצליחה לפתח משחק HD רציני (פיקמין 3) לWII U נראה לך שהם מוכנים לעלות לרמת הפיתוח שהדורש משחק AAA בפס4/One?
מעשית, הם לא יכולים להתחיל לפתח משחקים ברמה של הONE/PS4, זה לא יכול להיות.

3. אם אנחנו יוצאים מתוך הנחה שהNX היא נייחת, והיא לא דומה בכוח לפחות לone, זה אומר שנינטנדו בונה ממש חזק על קונסולה חלשה בכוח
של הwii u עם גימיק מטופש חדש, אני מתקשה להאמין שנינטנדו טיפשים עד כדי כך, הם ראו להיכן הגיימיקים האלה לקחו אותם עם הווי- יו.

4. אתה אומר שאין הכרזות ומשחקים לWII U, אך זה גם ד המצב ל3DS, אני לא זוכר מתי קניתי לו משחק חדש, 2014 היתה שנה מתה למכשיר ו2015
עד עכשיו מתה גם... הקונסולה שורדת כי ביפן חולים על ניידות, אבל גם שם היא בירידה.
5.ה new 3ds היא ניסיון לעשות כסף אחרון מה3DS רגע לפני שהיורשת שלו מגיעה.

6. ברור שהwii u תוחלף גם היא בערך שנה אחרי שהNX ייצא...אבל רק אחרי שהועNX תמלא את הבנק של נינטנדו בכמה מליונים, בתור ניידת.

7. הסיבה שנינטנדו לא הרגה את הwii u עד היום, היא כדי להשתמש בנכסים ובמנועים שהיא פיתחה עבורו כבסיס למשחקי השקה לNX הניידת.
נגיד מריו קארט 8, לNX בטח יתבסס מאוד על המנוע הגרפי והנכסים של מריו קרט 7 לווי יו ויהיה דומה לו גרפית.
8. ראה את מה שכתבתי לפיניקס, שקונסולה ניידת תמיד יצאה לפני קונסולה נייחת.

evilplate

New member
טעית, רג'י מאשר לוול סטריט ג'וניור

שמדובר בקונסולה ביתית.
&nbsp
עכשיו האופציה היחידה זה שהיא תהיה גם היברידית ותתמוך גם בניידת או שתהיה ביתית בלבד, אני אהמר על ביתית בלבד, הם לא ישימו את כל הביצים בסל אחד.

evilplate

New member
אחת המסיבות הכי גרועות שראיתי ב E3 אי פעם.

תצוגה פשוט מביכה.

metalgod1

New member
אני רק תיקון קטן

הכריזו על Fire Emblem Fates לא Faith, מבחינתי זו הצלה לשואוקייס שלהם שהיה מחריד ולפחות יש לי משחק אחד לחכות לו ב-2016.
למיטב הבנתי, המשחק הוא בעצם 2 משחקים כאשר בתחילת המשחק השחקן יעמוד בפני בחירה קשה אשר תוצאותיה ישפיעו על איזה משחק בעצם נשחק , כל בחירה תציג בפנינו עולם שונה
עם אוייבים ובני ברית שונים ובכלל אפשרויות שונות, אני ממתין בציפייה ואף קבלתי חשק לשחק שוב ב-FE:A מה שאני כנראה אעשה כדי להעביר את הזמן ברכבת בבוקר :)

כן יש גרסה לבנה ושחורה לפייר אמבלם החדש.

השחורה תציע משימות קשות בהרבה מהלבנה, וגם סוג המשימות יהיה מורכב ומסובך יותר.אני גם קונה ב2016 בטוח, עדיין לא הייתי אומר שזה פיצוי על E3
כי בE3 אתה מחכה לראות משחקים חדשים, לא משחק שכבר ראינו הרבה לפני התערוכה וידענו כבר שמגיע ב2016. אין לנינטנדו איך לצאת מזה, התערוכה שלהם היתה כל כך רעה, שהמנהל הכללי שלהם, התנצל על E3, אחר כך ריג'י שהוא איש יחסי הציבור שלהם, ניסה לייפות את זה ולהגיד שהוא לא באמת התנצל ואנחנו לא הבנו... כן בטח.

evilplate

New member
רג'י הוא יותר מאיש ציבור

הוא הבוס של המחלקה האמריקאית שלהם, אבל הוא כן נראה גם תותח בשיווק אז יש בזה משהו.

הוא כבר לא הבוס. אתה לא מעודכן.

איווטה לקח ממנו את השליטה הזו ועכשיו הוא אחראי גם על הסניף היפני וגם על האמריקאי ורג'י הוא איש יחסי הציבור.

evilplate

New member
נשמע לי הזוי קצת

למה שהוא יסכים לרדת לרמה כזו נמוכה של איש יחסי ציבור כשהוא כבר שנים מתפקד כמנכ"ל, בוויקיפדיה עדיין כתוב שהוא נשיא נינטנדו אמריקה.

הוא נשאר נשיא בשם, אבל מין נשיא בובה שכזה....הנה...

http://www.forbes.com/sites/erikkai...merica-tatsumi-kimishima-heads-back-to-japan/
איווטה הפך את עצמו למנהל הכללי גם של נינטנדו אמריקה במטרה להיות מעורב בצורה הרבה יותר ישירה במה שהולך שם, מזה אתה יכול להבין שהוא לקח לרג'י חלק גדול מהסמכות אם לא כולה...
ו
אגב, בנוגע לNX רג'י יודע על הNX בערך מה ששרוני יודע על הNX ... כלום..... רג'י הוא האיש של נינטנדו כשהם צריכים מישהו שיציג את הזוועות שלהם
באור חיובי.

אם אתה מאמין לרג'י אני יכול לקחת אותך לעבר לכל אחד מהשקרים שלו. ב2005 הוא הבטיח למשל שמריו חדש יגיע לגיימקיוב וכל הזמן יש לו איזה שקר חדש. זה לא שהוא רוצה לשקר, הוא פשוט לא יודע כלום.

אגב, בנוגע לNX. שיהיה ברור רק שאני אומר שקוד תצא קונסולה ניידת והיא הראשונה שתחשף בשנה הבאה ורק שנה אחריה תצא קונסולה נייחת
לא אמרתי שנינטנדו תשאר עם הWII U או משהו, פשוט שהקונסולה הראשונה החדשה שתחשף היא ניידת, ולא מן הנמנע שהיא תקבל גם פורט של הזלדה כניידת.

evilplate

New member
איפה כתוב שם שהוא איש יחסי ציבור?

קודם כל זו כתבה של Forbes contributor שזה לא בדיוק מקור מדהים והרבה פעמים כותבים שם שטויות תחת הטאג הזה, דבר שני גם שם רשום שהוא ימשיך לתפקד כנשיא תחת איוואטה וכסמנכ"ל תפעול.
איוואטה ביפן, הוא לא יכול לנהל כל הזמן את הסניף בארה"ב, הוא רק בנאדם אחד.
&nbsp
וברור שאני מאמין לרג'י, אין לו פה אפילו אינטרס לשקר וזה גם יהיה שקר נורא מטופש, יכול להיות שיכריזו בהפתעה על היורשת של הניידת שלהם לפני ה NX, אבל ה NX אכן תהיה לפחות קונסולה נייחת, ראינו את זה במסיבה העלובה שלהם (שם הכריזו על כמה משחקי 3DS ולעומת זאת הכריזו על משחק WIIU אחד בלבד לחגים- מריו טניס) ואנחנו מקבלים עוד אישור לכך עכשיו, בערך 95% מהאנשים מאמינים בשלב הזה שהיא היורשת, לפחות יש לך פרשנות מקורית מה אני אגיד לך.

אני לא מבין אותך.

Nx זה שם קוד חסר משמעות. אני אומר שקונסולה ניידת תצא לשוק לפני קונסולה נייחת. מלבד זה שהnx היא קונסולה מסורתית אנחנו לא יודעים עליה דבר ושמה חסר משמעות. אתה אומר שקונסולה נייחת תצא לפני ניידת חדשה? נחייה ונראה. רגי שקרן בן שקרן. אתה לא יודע כמה כי בחיים לא חיכית כנראה להבטחות שלו שלא התקיימו. נינטנדו עצמה הבהירה שאיווטה אחראי עכשיו ישירות על הסניף האמריקאי.. אם תרצה אמצא

למעלה