נינט איימה לא להגיע לטקס עמי

שלמונזה

New member
נינט איימה לא להגיע לטקס עמי../images/Emo168.gif

בגלל שהיתה לה רק מועמדות אחת וזה לא היה לרוחה http://e.walla.co.il/?w=/6/1075235 גם קרן פלס איימה בזמנו לא להגיע לטקס לא זוכרת למה מחאה על קטגורית זמרת השנה או משהו... איזה זמרים סנובים יש לנו במדינה הזאת לעזאזל?! מי ה ם חושבים שהם?

dsol

New member
הם מרשים לעצמם הרבה יותר מידי_../images/Emo189.gif

הם חושבים שאם הם הצליחו ברגע הם שווים משהו, אם לא מבינים שהם לא שווים והרבה וזה הקונספט והחברה שמאחריהם מביאה את ההצלחה ולא הם עצמם

Funky Giraffe

New member
גם מאיה בוסקילה עשתה את זה

נותנים לבנ"ז האלה אצבע והם רוצים את כל היד. אין מה לעשות נגד תאוות ההצלחה המזעזעת שלהם, איפה הצניעות?

שלמונזה

New member
וזעזעה בסוף את כולם שבאה ../images/Emo168.gif

עם האפרו המפחיד שלה. באמת לא מבינה מה יש לאומנים, קצת צניעות באמת לא הזיקה לאף אחד. מבינה את האומנים שלא באים לקבל פרס כי לא מעניין אותם הטקס הזה, אבל להודיע מראש אני לא בא כי אני לא מספיק מועמדויות? WTF?!

Funky Giraffe

New member
יש שיר שאומר הכל

"תרגע" של הדג נחש, שעל אף המוסיקה הבינונית המשיכו לכתוב טקסטים מדהימים-והפעם כנגד אמנים ישראלים שמחזיקים מעצמם, ואפילו שתי בתים שמוקדשים לצמד בבונים כחולבן: "קצת צניעות לא תזיק, הדאווין הזה מעיק נהיה מחניק פה בביצה" ממליץ לבדוק את השיר המלא.

A N I g M A

New member
איזו חצופה.

רק לפני כמה שנים שיא החיים שלה היה ההתמודדות בכוכב נולד, ועכשיו לא לרוחה מועמדות אחת? שתגיד תודה, גם זה לא הגיע לה.

dsol

New member
וכל הקטע שבסוף היא באה ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

היה עדיף כבר ששתיהם (נינט ופלס) ישארו בבית

אוי... מסכנינט... ליבי ליבי...

לולא התגייסות המגזין "רייטינג" להטיית תוצאות הריאליטי-שקרכלשהו "כוכב נולד" לטובתה, היתה היום נינט טייב מקסימום קופאית בקופה ראשית אי שם בקריית גת. הלו? נינט? את שומעת את זה? זה הרעש של השתן שעולה לך לראש. הייתי ממליץ על שנה של חרם פאפאראצי כמו שהם עשו לאורלי ויינרמן ומחקו אותה. כל טוב.

איימן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך אופייני לטדי הפקות לחשוב שהם מייצגים את אלוהים

ItsNotMe1

New member
אויש אתם נסחפים

אני ממש לא אוהדת את נינט ואת כל הרעש שעושים ממנה ומהיחסים שלה, אבל בחייאת, למרות שזה נשמע נורא טוב להיות נגד נינט, יש גבול. לומר שבלי רייטינג היא לא הייתה זוכה זה מוגזם, מההתחלה היה ברור מי תזכה, ומעבר לזה, היא זמרת עם קול יפה. היא לא סינגר-סונגרייטר אבל יש כאלה שעושים בשבילה את העבודה. אולי אביב גפן לא התאים לה אבל אי אפשר לפסול על סמך אלבום ראשון. אנשים נסחפו יותר מדי עם השליליות, ביג דיל, אז היא לא כותבת את השירים שלה, שיהיה, מספיק שהיא מעבירה 3 דק' בפקק בלי שאני ארצה להעביר תחנה, זה יותר ממה שאני יכולה להגיד על הרבה זמרים/הרכבים בארץ. וזה בלי קשר לעניין שהיא סירבה להופיע.

ItsNotMe1

New member
כן, נו, מה חידשת פה?

ברור שדיברתי בשם עצמי, זה כל הרעיון של דיון - כל אחד מביע דעה משלו.

למעלה