נינט מכרה יותר מאביב,

נינט מכרה יותר מאביב,

על פי מה שיש במצעד המכירות השנתי של 2006, של חנות המוזיקה מוזיקה נטו אבל גם המקום של ועם הזמן מכובד ביותר,,,,,,

מה יש לאנשים ממוש בן ארי?<../images/Emo68.gif

שכרגע הוא בראש מצעד המכירות של דיסק קלאב ומוזיקה נטו וטאוורד רקורדס, המוזיקה שלו נראית לי כל כך לא מחוברת אל המיצאות כל כך מנותקת , מהמצב שאננחו חיים בו, זה דיסק שאנטי כזה כאילו הכל מגניב כזה ורגוע, ואנשים פשוט בורחים לעולמות לא קיימים לדעתי במוזיקה הזאת מה דתעכם? בטח יש פה מישהו שקנה את זה,,,,

.....

אחלה זמר לדעתי מוזיקה קלילה אבל עם זאת יש בה עומק.. ולא הכל חייב להיות מחובר למציאות למרות שאני לא רואה איפה הוא לא מחובר אבל סבבה.

הוא ניראה לי פוזאי כזה

כיאלו ואהוו אני מגניב וCOOL וכול העולם סבבה וכולם יודעים שזה לא נכון הוא ניראה לי רק פוזה כזה ,

IM echo

New member
אופטיומיות ושמחת חיים..

אנשים מוצאים בזה עניין. בלי כוונה לפגוע כמובן, רק תחשוב על זה.

כמו שאמרתי זה מוזיקה מנותקת

מהמציאות שיסביר לי המוש בן ארי הזה מה יש לו לומר על ההתחמשות המסוכנת של איראן הקיצונית נגדנו מה הוא יגיד על זה:? בוטנים,,,אולי? האמת אני גם לא אוהב את הצורה שלו עם הראסטות האלו לא יודע יוצר אצלי ריחוק ,,,

nini6

New member
מנותקת מהמציאות של מי?

אולי את לא יכול להתחבר כי אולי אתה דיכאוני פאסימי וממורמר אבל הוא חווה רגשות אחרות ועל זה הוא שר.

אממ

קודם כל אני יכולה להגיד משהו דומה על אביב ואו אני דיכאוני וכל העולם הזה חרא להיות עצוב זה הכי אחי. אבל זו לא הצורת חשיבה שלי, אז לא הייתי אומרת דבר כזה. וחוץ מזה שלא כ-ל השירים שלו כאלה שמחים.

Forever NemeSh

New member
וואי מה זה לא ../images/Emo12.gif

מוש? פוזה? איך אפשר לומר את זה? יש לו מוזיקה מדהימה לטעמי, פוזה זה לא מושג אצלו לטעמי.. מוזיקה אופטימית, עמוקה וקלילה בו זמנית.. אני אישית מאוד אוהבת.. אבל נו.. על טעם ועל ריח אין להתווכח

יש אמסים פשוט שנוהרים אחריהם

ביחוד בני נוער בעקבות המראה שלהם בשל הרצון להראות, ולהיות כמוהם ולא משנה מה תהיה המוזיקה העיקר להיות להראות כמוהם יש לאמינם שיר על זה

Forever NemeSh

New member
על מה אתה מדבר?

מוש בעיני הוא אמן מעולה, זה הכל... מה שאחרים רואים בו זה עניינם בלבד. אני לא נוהרת אחרי אף אחד בתחום הזה.. פשוט אוהבת את המוזיקה.

נתוש ז

New member
קלילה ואופטימית אכן, אולי מידי.

והיא ממש ממש לא עמוקה :S לא מת עליו, זמר רגיל שכזה, שנחמד לשמוע פעם בחודש ברדיו-לא יותר מזה

bobit marely

New member
יש המון כיף בלהתנתק מהעולם

זה אחד הדברים האהובים עלי. אז אם אני לא נוסעת לאנשהו להתנתק אני שמה איזה מוזיקה לא קשורה לחיים כמו מוש בן ארי,בית הבובות,בוב מארלי...לא חסר בקיצור חחח

שאלה על השיר הרואין, ../images/Emo184.gif

האם זה שיר ממש על מישהו שמשתמש בהרואין כדי לברוח מהמציאות שלו? כלומר הכי נוח שצוללים הכוונה, זה שלוקחים את הסם ואז זה בעצם הצלילה הבלתי נמנעת של עצם לקיחת הסם אבל מצד שני ההרואין נותן עולם של בריחה , או שזה בכלל שיר שמישהו שרק מרגיש כמו מסומם והוא כזה שפוך נגיד על המיטה כאילו רק וניראה רק משתמש בסם הקשה הזה? בקישור למטה הסבר על הרואין ,

ועוד שאלה על הרואין, השיר,?

כבר ניסיתי לגמור עם זה לתמיד אך בחוץ לא נשאר דבר בשבילי מסגרות, חברים ושטויות הכוונה בקטע הזה זה שהוא ניסה לגמור עם השימוש בסם עצמו או עם הדכאונות? לפני הקטע הזה מסופר לנו על דכאונות אז עם מה הוא ניסה לגמור? עם הסם או הדכאונות?

מעכבת

New member
לפי דעתי הוא ניסה לגמור עם הסם

בגלל השורה הבאה "אך בחוץ לא נשאר דבר בשבילי" כאילו,הוא כן ניסה לצאת מזה,אבל הוא לא רואה סיבה,אין לו בשביל מה.

למעלה