נינט עשתה שפרה קלטו
J Jason2 New member 9/10/08 #3 בלי קשר נינט אבל אם התספורת של שפרה תהיה להיט, מעניין לראות את התגובה שלה כשהיא תצא ותראה שכולם הולכים עם התספורת שלה.
בלי קשר נינט אבל אם התספורת של שפרה תהיה להיט, מעניין לראות את התגובה שלה כשהיא תצא ותראה שכולם הולכים עם התספורת שלה.
י יNOT New member 9/10/08 #5 ../images/Emo6.gif יש לה תספורת "קרה" פשוטה , אם היא תחשוב שהיא מתחילה צו אופנה חדש זה באמת שיגעון גדלות
../images/Emo6.gif יש לה תספורת "קרה" פשוטה , אם היא תחשוב שהיא מתחילה צו אופנה חדש זה באמת שיגעון גדלות
J Jason2 New member 9/10/08 #9 בכל זאת תאר לך שאתה יוצא אחרי חודשיים ממקום מסוים ופתאום כולם נראים כמוך, זה יכול להיות מפחיד, אפילו חייזרי משהו.
בכל זאת תאר לך שאתה יוצא אחרי חודשיים ממקום מסוים ופתאום כולם נראים כמוך, זה יכול להיות מפחיד, אפילו חייזרי משהו.
י יNOT New member 9/10/08 #16 היא רק תצא מהווילה... זה לא שהיא באה עם פתאום ונחתה ב . אנשים ככה מסתובבים בלי קשר אליה לפחות משנות ה 20 .
היא רק תצא מהווילה... זה לא שהיא באה עם פתאום ונחתה ב . אנשים ככה מסתובבים בלי קשר אליה לפחות משנות ה 20 .
י יNOT New member 9/10/08 #20 אבל זה התחיל בשנות ה 20 נכון ?! זה הי קשור לתנועת הפמיניזם , ולאיזשהיא מעצבת אופנה שאני לא זוכר את שמה. שנות ה 80 ו ה 90 היו זבל, חוץ מבלייד-ראנר לא היה כלום.
אבל זה התחיל בשנות ה 20 נכון ?! זה הי קשור לתנועת הפמיניזם , ולאיזשהיא מעצבת אופנה שאני לא זוכר את שמה. שנות ה 80 ו ה 90 היו זבל, חוץ מבלייד-ראנר לא היה כלום.
א אופליה המטורפת New member 9/10/08 #38 בכלל לא קארה פשוט. הקווים החיצוניים של התספורת של שפרה יותר ארוכים, קארה רגיל מאופיין בקצוות באותו אורך לכל התספורת. אם כבר זה מזכיר את תספורת אישתו של באקהם. גם לקייטי הולמס היה משהו דומה.
בכלל לא קארה פשוט. הקווים החיצוניים של התספורת של שפרה יותר ארוכים, קארה רגיל מאופיין בקצוות באותו אורך לכל התספורת. אם כבר זה מזכיר את תספורת אישתו של באקהם. גם לקייטי הולמס היה משהו דומה.
S sweetdreams New member 10/10/08 #51 או ינסו להיות שפרה.. נראה לי שזו תספורת שמתאימה לסוג שיער מאוד ספציפי, ולאחרים זה ייראה די... זוועה... כבר יצא לי לראות כל מיני כאלו.. אישית, אני לא ממליצה
או ינסו להיות שפרה.. נראה לי שזו תספורת שמתאימה לסוג שיער מאוד ספציפי, ולאחרים זה ייראה די... זוועה... כבר יצא לי לראות כל מיני כאלו.. אישית, אני לא ממליצה