ניסוח בקשה

ne ro

New member
ניסוח בקשה

איך אני מנסחת משהו שאני רוצה שיקרה בשלילה?

ne ro

New member
זאת אומרת

אם אני רואה שמשהו הולך לקרות ואני לא רוצה שהוא יקרה, אני פשוט אומרת אני לא רוצה שיהיה ככה וככה, אבל אז זה מנוסח בשלילה אז אני מנסחת את זה בחיוב ובכל זאת שמשהו לא יקרה...

תנסי להתרכז בתוצאה ולא בתהליך,

הכוונה שלי היא, תתרכזי במה שיקרה כאשר הדבר הרע לא יקרה... מחשבות על"הלוואי שלא יקרה" שוות בדיוק ל"הלוואי שיקרה" חשיבה על משהו שליל פשוט תגרום לו לקרות כמה דוגמאות את לא רוצה שיפול עלייך פסנטר ברחוב\ פחד מטיסות וכו' תחשבי על להגיע ליעד חשש מחובות או מהוצאה לפועל לחשוב על שפע פחד מפרידה של בן זוג לדמיין חיי זוגיות מאושרים מקווה שעזרתי
אוהד

scorpio86

New member
שימי לב לדברייך:

"אני רואה שמשהו הולך לקרות"- אם את רואה את זה, אז סימן שאת הולכת להגשים את זה. אני לא יודע עד כמה זה וודאי בעינייך, אם זה משהו שאת ממש *יודעת* שהולך לקרות, אז למה לדחוף כנגד זה? לא עדיף לקבל את האירוע ולהתכונן אליו? כל ניסוח שתמציאי, לא משנה מהו, אם את אומרת אותו כי "אני רואה שזה הולך לקרות" אז המחשבה המנחה שלך- זאת שמסתתרת בתת מודע- היא: זה הולך לקרות. וצריך לזכור שתמיד המחשבה המנחה היא זאת שיוצרת. עכשיו תפנימי כלל: אל תרצי להגיע למקום רק בגלל פחד ממקום אחר, או שנאה למקום אחר. שימי לב למילה הזאת: בחירה עכשיו שימי לב למילה הזאת- בריחה אותה מילה בחילוף אותיות. אותה החלטה יכולה לבוא משני מקומות- בריחה או בחירה. כשזה בא מתוך בחירה, את נעה *לעבר* משהו, ואת תשיגי אותו. כשזה בא מתוך בריחה- את נעה *מפני* משהו, וקרוב לוודאי שתגשימי דווקא את הדבר שממנו את בורחת. אז עכשיו מה לעשות? לא לברוח. אני מציע שתשבי ותבדקי איזה פחד מסתתר שם. כשתתגברי על הפחד, אז לא יהיה ממה לברוח יותר.

LightBoy8

New member
ne ro יקירתי

המחשבות שלך - הן הגורמות לך סבל. למה את מאמינה להן? למה זה חשוב לך להקשיב ולסבול ממחשבות שכל היום מקטרות בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה......................... הסוד בהחלט יכול לעזור בקטנה (כן, בקטנה), ומה שחשוב זה שתפסיקי להילחם במשפטים "שאסור" להגיד. זה ממש לא נכון! את חושבת שאם תגידי "אני לא יכולה/ לא רוצה/לא יודעת/" - זה יגרום לך למשהו שלילי עוד יותר?? ואת מאמינה לזה, רק בגלל שכמה "חברים" טובים דיברו על זה בסרט וקיבלו כמה שטרות שמילאו להם את הכיס? הרי את יוצרת בזה חוסר אמון מוחלט, כשאת מפסיקה להשתמש במילים שאת רגילה אליהן. וזה טיפשי, זה מעצור ולא נכון. מי אמר לך שזה נכון, מה שהם טוענים שם בחדר היפה. אז את סובלת מהמחשבות, את ממשיכה לנסות ושום דבר לא קורה, ואז חרדות ואין ספור ירידות במצב רוח. אז אולי דיי? תתחילי לעשות מה שאת מרגישה לנכון, את לא צריכה אף אחד כדי שיגיד לך מה את רוצה. כשאת רוצה לאכול משהו שאת אוהבת, את לא תלכי לשאול אנשים אם מותר לך או כדאי פירה עם שניצל, או שעדיף בלי שניצל, רק פירה, או אם להוסיף רוב או סלט או לוותר. את יודעת מה את אוהבת, את מרגישה טוב כשאת שבעה מהאוכל שאת אוהבת ואכלת אותו, וזה מה שחשוב. כל אחד וטעמו, כל אחד ורגשותיו, כל אחד ודעתו. שנה טובה והמון בהצלחה!

ne ro

New member
לא זכור לי ששאלתי לדעתך..

דווקא בינתיים השיטה הזאת עובדת לי מצויין... אף אחד לא ממש הבין את השאלה שלי וזה בסדר כי לא רציתי לחשוף את הכוונה עד הסוף כי זה אישי.. מאחורי המחשבות האלו יש משמעות אמיתית, ההתמקדות בחיובי לעומת השלילי, עם הזמן אתה לומד שלמה לך להשתמש במילים שליליות תודה לאל עברית היא שפה עשירה ואני מוצאת את המילה שמסמלת את הכוונה שלי בחיוב מאשר להשתמש בשלילה...כל הזמן אנשים אומרים אבל אני לא רוצה את זה ואת זה ואת זה, למה שלא תתמקד פשוט במה שאתה כן רוצה?? לי זה כן עובד ועזר המון בחיים....אני הייתי בן אדם אחר לגמרי עד לפני חצי שנה! אז אולי לך עובדת השיטה הזאת של זה מה יש וככה נחיה, אני בן אדם עמוק יותר ולי חשובה המשמעות והכוונה ובעצם היא החשובה, וכן אני לא אוכלת מה שאני רוצה כי צריך גם לשמור על הגזרה...ואם אני לא בטוחה לגבי הקלוריות אז אני כן שואלת לגבי מאכל מסויים וזה לא בושה...

ne ro

New member
איזה אנשים מוזרים יש בתפוז

אני שאלתי שאלה בפורום "הסוד" כדי שיענו לי תשובה בהשראת הסוד, אני לא מבינה למה אתה דוחף את האף ומתערב, אתה טוען שאין בזה אמת, ומה אומר לך שאתה יודע את האמת המוחלטת? זה מרגיז אותי ההתנשאות הזאת על אנשים, אתה מושלם? החיים שלך מושלמים? אני בטוחה שלא, זה כמו שמישהו ישאל שאלה בפורום שאל את הרב ואני אתערב ואגיד לו שאין אלוהים והכל שטויות. זאת האמונה שלי אתה לא חייב להאמין בזה גם אבל אל תתערב ותביע את דעתך שלא ביקשו ממך, מה זאת הכפיית דעות הזאת? אתה טוען שאני לא צריכה לחשוב את המחשבות האלה ואני טוענת שמלבד האנשים בסרט של הסוד היו עוד רבים וטובים במהלך ההיסטוריה שטענו טיעונים לטובת הסוד אלה אנשים שבאמת השאירו חותם ואני נוטה להאמין להם יותר מאשר לך, ואם אתה אכן אדם מאמין, בתנ"ך יש משפט "הכל צפוי והרשות נתונה"... אתה יודע אתה מזכיר לי אדם בשם עמנואל זיטנר, זה היה נוהג להיכנס לפורום גמילה מעישון ולטעון שהסיגריות כלל לא מזיקות ושמי שרוצה להפסיק סתם מושפע מדעות של אחרים...

SugarMm

New member
אז עכשיו תקשיבי לי את חתיכת מוזרה

תתחילי להירגע ומהר, ואל תפתחי את הג'ורה המסריחה שלך על אנשים שותיקים, וחשובים ממך פה בכמה רמות גדולות מאוד! מבינה אותי?! את העצבים שלך והתיסכול בחיים את לא תוציאי על אחרים פה. וכאן את תדברי יפה אל אנשים שמשתתפים בפורום. הגולש הזה בסה"כ כתב תגובה עניינית, ונתן הסתכלות שנכונה בשבילו ועוד אנשים כמוהו. אני לא ראיתי שום התנשאות או רצון להגיד שהוא מושלם. אם את רואה את זה, אז כנראה שאת כזו בעצמך - ולא קשה לראות את זה אחרי התגובות פה. (תגובות שבא להקיא) רואים בתגובה שלך כמה את אדם שיפוטי ולא סובלני כלפי אנשים, אז מה נשאר לומר עלייך. אבל זה הכל מתוך חוסר הביטחון העצמי והחולשה שלך. ולסיום: הפורום הזה פתוח לכל האנשים, ולכל האנשים מותר לכתוב ולדון בנושאים השונים. אף אחד פה לא יחליט מי מגיב או לא להודעות כאן. הפורום הזה לא פרטי, ואני אודה למנהל החמוד פה שישים תשומת לעניין הזה. יאללה ביי.

ne ro

New member
אין בעיה אני לא אכתוב

פה יותר עם אנשים כאלה יאללה ביי ואתה לא מאיים או מפחיד אותי רק מתנהג כמו בריון כוחני ואלים

ne ro

New member
אני עניתי לו בצורה יפה מאוד

לא קיללתי ולא ניבלתי את הפה לעומתך שמנבל ומלכלך את הפה שלו, אתה יודע מה אומר על מי שכל הזמן מנבל ומקלל אחרים.. סיימתי ואני לא אטריד אתכם בפורום הקדוש שלכם אני יודעת מה אני ומה הרמה שלי וכפי הנראה גם מה הרמה שלך, מה יש לך למה אתה כזה עצבני אני הייתי ממליצה על רגיעון של הדס טבעי ושמעתי שהוא עוזר

ne ro

New member
lightboy במקרה אמרת בפורום אחר

משהו כמו מי שאומר "אני מתכנן" "אני יוצר" אני צוחק עליו ביחד עם אלוהים, מכאן למי שלא הבין אני הסקתי שהוא נגד...

SugarMm

New member
אז הוא אמר! ביג פאקינג דיל!

ולידעתך, הוא לא המציא את המשפט הזה. את המשפט הזה מכירים בכל העולם, ועכשיו גם את חיחיחי אז תצאי על כל העולם שלא מוצא חן בעינייך המשפט הזה??? לא הומור, לא כבוד, פשוט כלום! במקרה שלך לא סוד ולא נאד יעזרו כדי שתתחילי להיות בן אדם! ייאלה לא בא לי יותר לקרוא ממך...מאסת עליי. יאלללה ביי!

ne ro

New member
אתה אדם קטן

אלים ועצבני שצריך להוציא את התסכולים שלו במקום אחר ולא עליי

SugarMm

New member
שלום ולהתראות!

אין לי מושג מה אומרים על כאלה שמנבלים את הפה כל הזמן. כנראה שאת יודעת טוב יותר ממני חחח והדסטבעי כנראה לא מספיק בשבילך,במצבך. יאללעע ביי

ne ro

New member
אתה בכלל משתתף פה בפורום?

כי לא ראיתי הודעות שלך

למעלה