ניסוח זהיר של הודעתי....על חסידת אומות עולם.

ניסוח זהיר של הודעתי....על חסידת אומות עולם.

על מנת למנוע את הודעתי מלהמחק אני אבחר את המילים באופן קפדני יותר.... מדובר בחסידת אומות העולם רעייתו של אוסקר שינדלר חסיד אומות עולם שעליהם נעשה הסרט של סטיבן שפילברג (שממשיך בקשר היפה שלו עם "יד ושם"),,, מסתבר... ששם נעוריה של אמיליה שינדלר ז"ל הוא..."פלצל" ממש כמו שם אימו של "אדולף היטלר". את הנקודה הזאת כבוד הבמאי סטיבן שפילברג לא הבהיר בסרטו אבל - כעת..בימי ה"גוגל"... העובדה הזאת עולה מן הנתונים שקשורים לחטיפת החייל "אודי גולדווסר" בדרך הבאה - הקלקת "גולדווסר" בגוגל מביאה אותנו לאתר "יזכור" של משרד הבטחון לגבי "יעקב גולדווסר" ז"ל שנהרג בפורים 1948 ליד "עטרות" דבר שמביא אותנו לפרשה שעד כה לא הותרה לפרסום של "שיבת-ציון של הטמפלרים בשנים 1945-1948 )

חלל צה"ל "דור שני"..יהודה הורונציק ז"ל...

למה לא תבקרו אותו באתר "יזכור" של משרד הבטחון ותסתכלו לו בעייניים? לדעתי יש צורך להעביר לחקירת מצ"ח את שמותיהם של חללי צה"ל בני הדור השני לשואה - על מנת לוודא שאין מדובר בתחבולה נאצית להמשיך את העבודה של היטלר... ע"י סיכסוך ביננו היהודים לבין הערבים תושבי המקום

היו נאצים שעזרו לערבים במלחמת העצמאות:

ולשאלתך, הסכסוך בין הציונות לבין הערבים היא לא תחבולה נאצית, גם הערבים וגם הנאצים היו שמחים לראות את כולנו מושמדים - כל אחד מהסיבות שלו, והם היו שמחים לשתף פעולה אם היתה להם אפשרות כזאת.

אני מתארת לעצמי שאינך מזדהה בשמך המלא

כדי שאחרים לא יחפשו בגוגל שם משפחה דומה לשלך וחס וחלילה יאשימו אותך... עפ"י גילך אני מבינה שאין לך מה לעשות חוץ מלשוטט באינטרנט, למצוא שמות משפחה דומים ולהכפיש כל מה שנמצא בדרך. האם את חושבת שאשמת אדם נמדדת עפ"י שם משפחתו או קרבת דמו לפושע זה או אחר? מספיק עם זה כבר !

deebeebee

New member
אלישבע, מדובר בטרול מפלצתי

שכל הזמן יורקת רעל וארס ומשום מה מניחים לה להמשיך לעשות זאת. שמה המלא הוא אהובה פלץ. מדי פעם משנה ניק וביממה האחרונה אימצה ניק חדש 'הנה מוטלות' וממשיכה להרעיל.

למעלה