ניסויים בבע"ח - בדיקה מחודשת

Ultra marine

New member
ניסויים בבע"ח - בדיקה מחודשת

בפעם הקודמת שפירסמתי ראיתי שלא ממש היתה הענות. אבל כיוון שבכל זאת אני חושבת שהנושא חשוב וקשור לפורום (כי רוב המשתתפות פה צורכות מוצרי איפור וקוסמטיקה..) אני מקשרת את השרשור שפתחתי בפורום איפור וציורי גוף.

פנרה

New member
אכן נושא מאד חשוב!

אני חושבת שפספסתי בפעם הראשונה שפרסמת פה אבל בכל אופן, ממש תודה על המאמץ. זה ממש מזעזע לחשוב שהדברים הללו עדיין מתרחשים. באופן אישי אני מנסה להמנע מחברות שעושות ניסויים (אני אומרת מנסה כי לעיתים אני לא יודעת וקונה ובסוף מתברר שכן...) אני מאמינה שעם הזמן המצב ישתפר, במיוחד מאחר והמודעות גדלה מיום ליום.

Ultra marine

New member
כיוון שהאיחוד האירופאי שם לעצמו יעד להכחיד

את הניסויים בבע"ח אני מקווה מאוד שעוד פחות מעשור הם יעלמו לגמרי מעולם הקוסמטיקה. כרגע היעד הוא 2013. כלומר, עד אז מותר לעשות ניסויים בבע"ח לצורכי קוסמטיקה. הטענה היא שיש עדיין תחומים/מוצרים שבכל זאת אין פתרון מספיק טוב ולכן הניסויים בבע"ח "הכרחיים" (שזה עדיין עניין של השקפה כמובן). עד 2013 יש זמן לפתח שיטות אחרות שיגרמו לכך שלא יהיה צורך כלל בניסויים. דווקא בגלל שאותו ארגון אירופאי (כתבתי את השם שלו פעם שעברה) טוען שישנם חומרים ש"אין ברירה" או "אין אפשרות אחרת כרגע" אני מעלה בכלל את עניין החברות ה"מתאמצות". כי אחרת אני חושבת שלא הייתי קונה את מה שהם אומרים.

צונית

New member
אולטרה, מה עם חברות לקים?

גם פה מדובר על חברות שמוכרות מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, האם כל חברות הלקים מקוטלגות תחת "לא מבצעות ניסויים"?

Ultra marine

New member
בגדול, מי שעושה או ששייך לקונצרנים

אסתי לאודר, שאנל, לוריאל וכו'. שעליהם כבר כתבתי. יש את סאלי הנסון שאני חושבת ששייכת ללוריאל. היא צריכה להופיע ברשימה של אחד הקונצרנים (בראש שלי היא ברשימת ה no no אבל צריך לבדוק שהם לא שייכים ל"מתאמצים") כל השאר לא עושים, הכוונה לאסי, OPI, צ'ינה גלייז, נובר (אני זוכרת שנתקלתי גם אם זה כמעט לא רלוונטי, זויה.. בינינו אין סיבה שיעשו. זה לא קשור. אם הם נחשבים כ"עושים" זה בגלל שייכות לקונצרן זה או אחר.

תולי01

New member
תודה רבה על האינפורמציה הזאת ../images/Emo140.gif

אכן נושא חשוב מאוד ואני מאוד שמחה על הסדר שעשית בנושא, לי זה מאוד עזר

למעלה