ניסויים בבע"ח בתעשיית הקוסמטיקה

catyael

New member
../images/Emo53.gifמחפשת...

שלום לכולם! אני מחפשת רשימה מלאה של חברות שלא מבצעות ניסויים בבעלי חיים, אבל משום מה אני לא מצליחה להיכנס לאתר הישראלי, יש בעיה בשרת? אולי מישהו יכול לשלוח לי את הרשימה? בנוסף גיליתי שקולגייט עושה ניסויים בבעלי חיים והפסקתי לקנות את המשחת שיניים שלהם. תוכלו לומר לי איזה חברות כן "בטוחות"? (בינתיים קניתי מרידול ואני לא כ"כ מרוצה מהמשחה..) תודה!

alfalfa

New member
לא ברור../images/Emo53.gif

דבר שהטריד אותי זמן רב בכול הרשימות המעודכנות של מדריכי הקוסמטיקה מופיעה חברת הנקל סוד - יצרנית סבון הוואי תחת הרשימה השחורה כחברה שמבצעת ניסווים / או שאין עליה מידע שאינה מבצעת אך אם תביטו מאחורי אריזת סבון הוואי - מופיע סמל השפן מישהו יכול בבקשה להבהיר את העניין!!!!!!! יום מלא מודעות לכולנו ותודה מראש אלפ

vegi force 1980

New member
בעיקרון

אני גם משתמש במרידול.... והאמת היא שאני לא ממש יודע על משחה אחרת.. בקרוב מאוד תצא לאור החוברת החדשה ואז גם יעודכן האתר.... האתר פועל אבל נראה לי שהרשימה שם לא ממש קיימת כניסי לאגודה נגד ניסויים בבעליי חיים

vegi force 1980

New member
כמה פעמים צריך להסביר??????

אין שום חוק לגביי הסמל הזה כל חברה יכולה לשים אותו על המוצר שלה אם אני מחר מייצר לחם אני יכול להטביע את הסמל על האריזה תשימו את זה איפשהו שלא נצטרך להסביר שוב ושוב!!!

dylan

New member
זה לא מדוייק

במקרה של סוד (וגם אקווה פרש נדמה לי), מדובר פשוט על חברות שהתאחדו עם חברות שמבצעות ניסויים בבע"ח ועל המוצרים המקוריים שלהם לא נעשו ניסויים ואני מניח שגם לא נעשים עכשיו..

lilithmm

New member
המדריך מתעדכן

יצא מדריך חדש ורחב יותר מהקודם. כנראה שעדיין לא העלו אותו לאתר ולכן אין נגישות. סבלנות!

catyael

New member
תודה ../images/Emo23.gif

תודה לכולם, אני אחכה למדריך המעודכן...

alfalfa

New member
גם AquaFresh נמצאת ברשימה השחורה !!

חברת "סמית קליין" יצרניית AquaFresh לצערי נמצאת ברשימה השחורה כ- מבצעת ניסווים/ או איין מידע שאינה מבצעת..... משחות שיניים חסרות סבל וכאב: GUM- V- GUM של חברת פראמגיס תיאדנט- של חברת פראגמיס דנטל - של חברת דגול טרה מד - של חברת היקל דיסלדורף שיהיה לכולנו יום מלא מודעות עם חיבוק מצורף אלפאלפה

vegi force 1980

New member
אקוופרש כן עושים!!!!!!

וגם זברה תחפשי משחה של חברת שמן החברה הזאת מייצרת את נקה 7 והם לא עושים ניסויים

enbalush

New member
../images/Emo46.gif אבל במדריך המודפס היה כתוב

שאקווהפרש לא עושה!!! זה לא בסדר-זו המשחה שלי!

vegi force 1980

New member
אל תכעסי

המדריך שלך בטח משנת 2000 או 2001 הוא פשוט לא מעודכן דברים משתנים כמובן.......היו כאלה שהפסיקו..יהיו כאלה שהתחילו...

m_shy

New member
גם סנסודיין והוואי מנסים בבע"ח../images/Emo31.gif

המידע שצויין כאן למעלה אינו מעודכן... כדי לברר פרטים עדכניים - פנו למדריך הקוסמטיקה הזמני - הסרוק - העדכני ביותר להיום שמצורף כאן בסוף השרשור. שי משולם

m_shy

New member
מדריך הקוסמטיקה המעודכן

עד שיצא מדריך הקוסמטיקה המעודכן והמחודש, (או עד שהטכנולוגיה ואני נלמד לחיות בשלום ואצליח לשים את הקובץ המצורף באופן קבוע בגלרית המאבק בניסויים בבעלי חיים של הפורום - מה שיבוא קודם), אני מצרף כאן את מדריך הקוסמטיקה הזמני של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים, הכולל את המידע העדכני ביותר שפורסם נכון לעכשיו.

למעלה