ניסויים לילדי גן

zehavit77

New member
ניסויים לילדי גן

האם יש למישהו רעיונות מעניינים לניסויים מדליקים לילדים בגיל גן (4-5)?

טל ר

New member
../images/Emo124.gifאיפה הגולם מפראג?

אולי ניסויים בחיסונים? רהיטים מזוהמים מאוקראינה? השתלת שבבים לשליטה במחשבות? אני בטוח שיש לה הרבה רעיונות מדליקים לניסויים בילדים בגילאי 4/5. (שיהיה ברור - זו אינה הודעה רצינית).

zehavit77

New member
אתה יודע שדביליזם זאת מחלה חשוכת מרפא, נכון?

ליבי עליך...

טל ר

New member
רבים וטובים ניסו לרפא אותי

עד עתה ללא הצלחה נראית לעין.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אני בטוח שבמקום שבו האחרים כשלו, קצת ווודו

יעזור. (בדיוק קראתי את הכתבה ב-24 שעות על השטויות של הוודו, וזה רק גורם לי הרגשה רעה כלפי בני אדם שרוצים ברעתם של האחר).

טל ר

New member
בהחלט שווה לנסות

אבל רק אם מישהו מוכן לנסות את זה על ילדים בגילאי 4-5 קודם.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
הם לא צריכים לעבוד באמת, מספיק רק הכוונה

שבאמצעות הבובה אתה גורם מזל רע לאחר, זה מראה את זדוניות אותם אנשים. ותחשוב רק על המחשבה שמישהו שונא אותך כ"כ עד שהוא משתמש בבובת וודו כדי לקלל אותך. (בלי קשר לאם זה עובד או לא, ברור שלא (-: ).

עריסטו

Active member
רעיון ../images/Emo62.gif

אפשר ניסוי בנושא מרכז הכובד. מבקשים מילד (גמיש
) לעמוד ולנגוע בקצות אצבעות הרגליים בלי לכוף את הרגליים. אחרי שהילד מצליח, מעמידים אותו עם הגב והרגליים צמודים לקיר, ומבקשים ממנו לעשות זאת שוב. תראי מה יקרה
עוד ניסוי בנושא מרכז הכובד - לןקחים מקל ארוך (למשל מקל של מטאטא, אפשר גם מטאטא שלם), מבקשים מילד להושיט שתי אצבעות קדימה (יד אחת מכל אצבע) ומניחים עליהן את המטאטא. אחר כך הילד צריך לקרב את הידיים זו לזו עד שהאצבעות ייפגשו, בלי שהמקל ייפול. התוצאה היא שהילד לא יכול להחליט איזו אצבע להזיז והאצבעות ייפגשו מתחת למרכז הכובד של המקל. אפשר לשעשע את הילדים עם "ניסוי מתמטי" - טבעת מביוס http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%AA_%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%95%D7%A1 אפשר להמחיש שאין בעירה ללא אוויר (מדביקים נר לצלחת ומדליקים אותו, ואחר כך מכסים את הנר בכוס).

zehavit77

New member
מגניב

אבל לא הבנתי מה הניסוי שניתן להראות להם עם טבעת מביוס. מה בדיוק הם אמורים לראות?

רק מתמטיקאים מתלהבים מזה. ../images/Emo3.gif

אם הם יעבירו את האצבע לאורך הטבעת, הם יגיעו לצד הפנימי שלה ולצד החיצוני שלה מבלי להוריד ממנה את האצבע. אולי יש לך מתמטיקאי לעתיד בגן...

sagima

New member
זה לא רק זה

לוקחים טבעת מוביוס וחותכים במרכז (לאורך הטבעת), אחרי זה עושים את זה שוב. תנסה, תספר מה יצא...

ניסויים מדליקים?

אתם יכולים לבדוק מה אפשר לשרוף ומה לא (אבנים, עלים, אנשים..). באמת עשינו את זה בגן

למעלה