ניסוי אוטובוסים חלק ג'

leper

New member
ניסוי אוטובוסים חלק ג' ../images/Emo88.gif

משהי קוראת בשמי.... אני מרגיש לטיפה עדינה על לחיי השמאלית, אני פוקח עיינים באיטיות. מעלי פנים מחייכות, אני מחייך אליהם בחזרה. נראה כאילו הם מצפים שאני יגיד משהו. אז אני אומר את הדבר הראשון שעולה לי בראש: "איפה אני?" "יותר גרוע מזה, לא יכול לקרות" אני חושב לעצמי על האוטובוס בדרך לדודה שלי, יש איזה קשר מחויבות עמוקה בין הדודה הזו לבין אבא שלי, המחויבות מבוססת על הרעיון שהיא צריכה עזרה בלצבוע את הבית שלה ואילו אבא שלי שכח אצלה פטיש לפני מאה שלושים שנה, הוא כל הזמן אומר שהוא ייקח את הפטיש ממנה, אך הפעם הגיע המצב שבו היא מזיזה את כל הבית ולכן זה הזמן הטוב ביותר לקחת את הפטיש, לאות משפחתיות עמוקה, נשלחתי לעזור לדודה ולהחזיר את האבדה. שלא תבינו לא נכון, אני אוהב את הדודה שלי הזו, תמיד ב-סדר פסח אני יושב ליד החרוסת שלה, אבל נראה לי שהיא הייתה יכולה ללמד את מוסליני דבר אחד או שניים לגבי רודנות,לבשתי ג'ינס ישן שלי וחולצת עבודה גדולה, מהתקופה שאבא שלי היה בנח"ל,לא היה לו לב לזרוק אותה. היא מסבירה לי, בהנחיות לא הגיוניות, איפה היא רוצה שאני יצבע ואיך, בכל הזמן שאני מכיר אותה, אני לא זוכר פעם אחת שהיא לא הציע לי לשתות מיץ, שלא יהיו אי הבנות, זה מיץ סנטתי בצבע ורדרד, אשר נראה כאילו בקבוק התרכיז אינו נגמר אף פעם, בבית אנחנו קוראים למיץ הזה, "מיץ חומצה", לזכר הצרבת שדוד שלי חטף, בשבועות, לפני שמונה שנים, מאז הקיבה שלו ממש רגישה. אני מנסה ברמזים, לא רמזים, לשאול לארגז הכלים, היא כל הזמן משנה נושא, אני מרגיש כמו מתווך בין שני גופים פולטים אדירי כוח, ואני בובה יו-יו מרוחה בכתמים של צבע לבן, לבסוף לקראת סוף העבודה אני קולט את הארגז בצד, אני נאנח ואומר שאני נורא צמא, היא מחייכת, לי זה נראה כמו חיוך נקמה, והיא פוסעת בחשיבות אל המטבח, אני מזנק לכיוון ארגז הכלים, במהירות אני פותח אותו ומחטט, מתיז ברגים לכל מיני כיוונים, אני שומע את הארון במטבח נסגר, אני חופר המהירות, שורט את זרועותי, הצעדים מתקרבים והנה אני מוצא פטיש בתחתית הארגז, היא נכנסת לחדר, מבטה חד ונוקב. "היי דודה תראי" אני אומר בקול תמים, "הנה הפטיש שאבא כל הזמן חיפש". היא מותחת את שפתיה לצדדים לדבר שאמור להראות כחיוך, "הנה, שתה" היא אומרת ומושיטה לי כוס שקופה עם נוזל ורדרד בתוכה. זוכרים את שלגיה? דמיינו מה הייתה הרגשת אם היא הייתה יודעת שהתפוח מורעל... אני לוגם במהירות, משתדל שהנוזל לא יגע לי בשיניים או בכלל בכל איבר שניתן להימנע ממנו. "תודה דודה" אני אומר ונותן לה נשיקה על הלחי, אני לא אתן לה להכניע אותי בקלות, אני דוחף את הידית של הפטיש אל תוך המכנסיים, ומכסה עם החולצה, שיהיה צמוד אלי על כל מקרה שלא יבוא. אני מסיים את העבודה כעבור שעתיים, בהתחלה הפשיט הפריע קצת, אך הזזתי אותו קדימה וזה הסתדר, היא הציע לי לשתות עוד כמה פעמים, נכנעתי לשתי כוסות נוספות. זה נגמר ונראה בסדר. "יותר גרוע מזה, לא יכול להיות" אני אומר לדודה, היא מביטה בי בבעתה. "מה?" אני שואל. "שלא תעז להגיד את המשפט הזה" היא אומרת לי ברצינות שיכולה להקפיא עשן, "הוא מביא רק צרות." "אל תדאגי דודה, זה סתם משפט" "זה מה שאתה חושב." היא אומרת בניצחון והולכת. אני אוסף את עצמי וזז משם. בדרך לתחנת אוטובוס, אני חושב על כל עיניין האוטובוסים, ומה ניתן לעשות בנידון, אולי פשוט אין לי עתיד עם אוטובוסים ובנות, כשאני חושב על זה יותר לעומק אני מגיע למסקנה שעם אוטובוסים יש לי סיכוים יותר טובים, הם יוצאים בשעות קבועות, מה שמצמצם לי את האופציות, ואני מגיע לכלל יאוש מהעם הנשי. פתאום אני קולט מבטים, יש לי ידידה טובה שכשאנחנו יוצאים לברים היא מעדכנת אותי מתי מביטים בי, הפעם זה היה ברור, כל בחורה שעובר מולי בוחנת אותי חלקם מביטות הצידה, חלקם למטה, חלקם בוחנות אותי מרגל עד ראש ואחת או שתיים מחייכות אלי, אבל כולן מביטות. אני מנסה לשחזר בראש מה שונה היום משאר הימים, האם זה הביגוד? האם זו החלטה של החוסר אכפתיות? האם העולם מגיע לסופו ולא סיפרו לי? אני מביט על עצמי דרך מראה של מכונית, אני לא מאתר כתמי צבע סוררים, אין לי מושג מה קורה פה... אני רואה מרחוק את התחנה, לפני צועדות שלוש עלמות חן בעלות תיקי צד, כשאני חולף לידיהן אני מרגיש תפיחה על עכוזי, אני מסתובב במהירות אחורה, אני לא יודע אם זו הייתה אחת מהן או תיק שפגע בי, אני מתחיל להילחץ, זה כבר לא כייף שכל הרחוב מביט עליך כאילו היית טרף. ברגע של הארה אני מבין איך נשים מרגישות ברחוב ונשבע שלא לצפצף לאף אחת, דרך האוטו. "יותר גרוע מזה, לא יכול להיות" אני אומר לעצמי, ומאיץ את צעדיי אל התחנה.

leper

New member
המשך- ניסוי טואובוסים חלק ג' ../images/Emo88.gif

בתחנה יש זוג קשישים, בחור צעיר עם שיער ארוך עם משקפי שמש גדולים ובחורה בשמלה, כולם מביטים עלי, אני מנסה להתעלם,הזוג הקשיש משוחחים בין עצמם באידיש או משהו דומה, הבחור מחייך אלי ואומר "סבבה לך גבר" ואילו הבחורה ממשיכה להביט קדימה, אני חושד שאני רואה חיוך על שפתיה, אך האוטובוס מגיע ואנחנו עולים, הבחורה, הזוג ואני. משהו קם לזוג והם מתיישבים, מה שמשאיר מקום לעמוד ליד הדלת האחורית, אני והבחורה נעמדים שם, כשאני מביט עליה יותר אני מגלה שהיא ממש חמודה, היא קולט שאני מביט עליה, אני מסיט את המבט, אני קולט שהיא מביטה עלי, אני מחזיר מבט והיא מורידה את שלה ומחייכת. אני לא עומד בזה. "סליחה"? את יודעת אולי איפה צריך לרדת כדי להגיע לבית הקפה ליד כלי זמר?" היא עדין מחייכת "כן, תרד איפה שאני יורדת ואני יראה לך." אני מחייך ומהנהן. 'תגיד משהו, רק תגיד, דבר על רעידות האדמה בטורקיה הדרומית, על הכחדתם של החרקים בתאילנד, רק תגיד...' "אתה לא מתל אביב?" היא שואלת "אני גר פה, אבל לא מרגיש שייך." אני עונה. אנחנו מתחילים לשוחח, כעבור כמה תחנות אנחנו יורדים, והשיחה ממש קולחת, מסוג השיחות שנורא כייף איתן ולא רוצים להפסיק, אנחנו מגיעים לבית הקפה, אני חייב לעשות משהו, לפני שיהיה מאוחר,אני כוסס ציפורניים מרוב לחץ. "אתה תמיד כוסס ציפורניים?" היא שואלת "לא,זה הרגל שאני מנסה להפתר ממנו" אני עונה "אם כך,אני סולחת,אבל רק הפעם" ומחייכת. אני אוזר אומץ ושואל "תשבי איתי?" זה הרגע שבו היא מספרת שהיא ממש עסוקה, שיש לחבר שלה יום הולדת מחר, וזה לא חבר אלא חברה ושאני ממש נחמד, אבל היא ממש ממהרת… "כן, בשמחה." היא עונה. אני בהלם. אנחנו מתיישבים, המקום כמעט ומלא, מאחורינו שולחן עם שלושה בנים מחויטים, המלצר מגיע ואנחנו מזמינים, השיחה זורמת לה, אנחנו מדברים על כל מיני נושאים שלא קשורים לכלום, על הים על אינטרנט, השיחה זורמת והשולחן שמאחורינו קם ומשלם את החשבון, אני מחליט לנסות כיון שיחה חדש ומספר לה על אחותי הקטנה. "הדס נראה כמו ילדה טובה ירושלים, אבל היא פרחחית לא קטנה, היא כל הזמן מציקה לי ועושה לי בעיות ואני מציק לה בחזרה", אני מספר לה על הפעם שבה היא 'שימנה' את השרשרת של האופנים שלי עם מרגרינה, או איך היא דחפה חולצה וורודה שלה לפעם שבה כיבסתי את הגרביים והתחתונים שלי. היא צוחקת, אני צוחק. "אז מאיפה אתה מגיע עכשיו?" היא שואלת. המלצר מתקרב לפנות את השולחן מאחורינו. אני מספר לה על הדודה שלי ואז אני נזכר בפטיש, אני מושך אותו החוצה מהמכנסיים. היא נראת לרגע בהלם ואז היא מתגלגלת מצחוק. מה לעזאזל הולך פה? "סליחה, אני מתנצלת", היא אומרת בין הנשימות "אבל אתה מבין.." נשימה "הידית של הפטיש במכנסיים... זה היה נראה כאילו יש לך שם..." אני מביט על הידית של הפטיש ומבין למה כולם הביטו בי. אני רוצה לקבור את עצמי, ובדיוק הסלולרי שלי מצלצל, אני מביט על השם המוצג, זו אימא שלי, רק זה היה חסר לי עכשיו. "כן אימא... אני ליד דיזינגוף סנטר... אני לא יודע מתי... למה את כועסת?... זו בסך הכל מברשת שיניים, אני אקנה לה חדשה... בסדר,אמרתי שאני אקנה לה חדשה... טוב ביי..." כשאני מסיים את השיחה היא מביטה עלי במבט בוחן. "אפשר לבקש משהו מביך?" היא שואלת. 'מה כבר יכול להיות יותר גרוע מזה' אני חושב "בטח, מה?" "אפשר לראות את הציפורניים שלך?" אני מנסה להבין מה הקשר? "בבקשה..." היא אומרת במבט מסוקרן. אני מושיט את הידיים קדימה. היא מתפוצצת מצחוק בלתי נשלט, מה קורה פה היום? "אתה... אתה... לפר..." היא אומרת חנוקה ואדומה. "מה?!?! מאיפה את יודעת?!?!?" "הגריז... בציפורניים..." נראה כאילו היא משתלט על הנשימות שלה לרגע, "נעים מאוד..." היא אומרת בגיחוך. "אני סקארלט אוהארה." "מה????????" אני נעמד מהר מידיי ונתקל במלצר מאחורי, או ליתר דיוק הראש לי פוגע בקצה המגש שבידו, הצלחות עפות, הכוסות נופלות ואני והמלצר מאבדים שיווי משקל, בדרך למטה אני רואה מושב של כסא מתקרב אלי מכיוון הקרקע, אני נשבע לעצמי לא להגיד, אבל המחשבה רצה לי בראש כמטורפת: "יותר גרוע מזה לא יוכל להיות..." חבטה. משהי קוראת בשמי... אני מרגיש לטיפה עדינה על לחיי השמאלית, אני פוקח עיינים באיטיות. מעלי פנים מחייכות, אני מחייך אליהם בחזרה. נראה כאילו הם מצפים שאני יגיד משהו. אז אני אומר את הדבר הראשון שעולה לי בראש: "איפה אני?" ואם אתם לא מאמינים תשאלו את סקארלט אוהארה...

Vdrums

New member
חחחחחחחחחחחחח גדול ../images/Emo6.gif אתה רציני?

חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי לפר!!! קודם כל אתה כותב נהדר, זה פשוט תענוג לקרוא. סקארלט!!! תאמתי את זה ומיד!!!
עשית לי את היום עם הסיפור!!!

Vdrums

New member
סקארלט אינ מחכה לתגובה שלך

סיפור ענק שווה ה-ק-פ-צ-ה

night mistress

New member
ענק!

עילוי,פשוט עילוי.. אממממ...יש מצב לשכנע אותך לעשות הדגמה או שיחזור של ההליכה עם הפטיש במכנס?

למעלה