ניסוי באנונימיות

סליידר

New member
ניסוי באנונימיות

קתרין פרייס מ Popular Science עשתה ניסוי, בשבוע היא ניסתה להסתיר כל פרט בחיי היום יום שלה. לבסוף הגיעה למסקנה כי בעידן המידע כמעט שלא ניתן שלא להשאיר עקבות. נענע תירגמו את סדרת 4 המאמרים לעברית כאן: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=544876 ואני אומר: כולנו חשופים, אין למה להתחבא. אין גם לאן.

Gilliana

New member
וגם אין בשביל מה, אלא אם כן...

יש לאותו מישהו כוונות זדון. צריך רק להיות זהירים בפרטים קריטיים כגון חשבון בנק, כרטיסי אשראי וכו' אולם מעבר לזה, באמת שאין מה ואין צורך.

AnnabeI Lee

New member
WTF?!

It's like the argument that the police wouldn't stop you if you don't do anything wrong. Do you need more examples of people who are wrongly accused, harassed, or generally stopped for no reason? Besides what the government (or whoever conducts surveillance) defines as "wrong" is nor necessarily "wrong") Besides, who cares what the government can or cannot do with information about you. If it's not their business it is not their business, and that's it.

Gilliana

New member
אין ספק שאת צודקת, אבל האמיני לי...

... לא צריך את האינטרנט לצורך העניין. גם לפני עידן האינטרנט כל חוקר פרטי מצוי (ולא מבריק), יכול היה למצוא בקלות כל פרט אודות האובייקט שלגביו הוא חוקר, כולל פרטים רבים בהרבה מאילו שאת יכולה למצוא היום ברשת - כך שהאינטרנט לא שינה את המצב במיוחד ומה לעשות, אלו הן עובדות החיים - אף אחד לא אומר שזה בסדר, אבל זה מה יש.

MetalSinagouge

New member
בהקשר המגניבות.

סתם... כשהוא רק יצא המחשב שלי בקושי הפעיל אותו. לפני בערך שנה שיחקתי בו לראשונה וזה היה מדהים. ז"א... אני עדיין חוזר לשמוע את הסאונדטראק שיצא (להורדה). נראה לי שהפסיכיקה שלי הושפעה מהמשחק הזה ומGTA הכי הרבה (אני לפעמים חולם עליהם). הכי מצחיק זה שאני יודע שאני משחק במחשב, אבל מצד שני אני גם הדמות (ואני רואה בfull screen). אז אם אני יודע שעשיתי צעד טיפשי אני פשוט מטעין מחדש. גם אני זוכר שכשGTA 2 רק יצא, חלמתי שאני טס במטוס בתלת מימד מעל מדבר (א-לה GTA SA). אז נראה לי שפשוט המיינד שלי קלט שדר מהלא-מודע הקולקטיבי של Rockstar. או שאולי אני יצרתי את השדר וככה יש GTA SA! ידעתי! אני צריך לקבל תמלוגים. אלה היו 30 שניות על למה משחקי פעולה רעים. נ.ב כשנכנסתי להאנגר של המטוס וראיתי את פול הלסת שלי הייתה בריצפה. כבר ציפיתי להכנס לאיזה קרב ענק של יריות עם הNSF. Unatco!!!111

רק שאלה אחת

במטוס, את מי הרגת? את נאברה? (או איך שלא קוראים לסוכנת שעובדת איתך) או את ה"טרוריסט"?

MetalSinagouge

New member
למה לבחור? :)

בפעם הראשונה הרגתי אותו, כי לא ממש ראיתי איך להרוג אותה, ובפעם השנייה שמתי 2(!) פצצות LAM לפני הכניסה לחדר שלו והרגתי אותה. היה מגניב. שמתי לב שגלימת ההעלמות הייתה אחת ההשקעות הכי טובות שעשיתי. היה אפילו איזה מצב שיכולתי פשוט לא להרוג את סימונס, אבל אז הבנתי איזה השלכות יהיו לזה על אוכלוסיית כדור הארץ הנגועה במגיפת המוות האפור.

גם אני הרגתי אותה עם 2 LAM's

אחד לא מספיק. אבל היה קטע במשחק שבו - אני לא חזק בשמות, החבר ההוא של נבארה, בכל מקרה, יש את הקטע שהוא תופס אותך בתחנת הרכבת, אז מצאתי זווית שבה הוא לא רואה אותי, ואני יכול לירות עליו (ואז לברוח ולהתחבא עד שהוא חוזר לעמדה שלו). בכל מקרה, יריתי עליו עשרות יריות מרובה צלפים, לא מעט טילים, חצי הרדמה, כדורי אקדח, בקיצור, רוקנתי עליו את כל הארסנל שלי והוא לא מת. אחר-כך גיליתי שהוא פשוט חייב להופיע בחלקים עתידיים של המשחק אז פשוט אי אפשר להרוג אותו לפני. בעסה :/ *כן, אני יודע שזה אוף רציני אבל אני מקווה שסליידר יסלח לנו.

MetalSinagouge

New member
גאנטר LOL

היה לי אוגמנטיישן של כוח פיזי, אז יצאתי מהתחנה וקפצתי על הקופסאות האלה ויצאתי מהתחום הזה (אין שם משהו מיוחד, בלי אנשים בכלל) אבל באמת אין מה לעשות עם זה. משחקי מחשב עדיין לא הגיעו לרמה של "ספרי המשחק" האלה שהיו פעם, אבל שמעתי דברים טובים על The Witcher. לפעמים אני חושב שהייתי צריך לעבור את המשחק בלי להרוג אף אחד, כי יש סיכוי שהם בעצם אנשים חיים. אבל מצד שני הם חיים בגרפיקה רעה אז אפשר לומר שגאלתי אותם מייסוריהם (למרות שבשלבים הראשונים השתמשתי רק בחצים, יותר נוח). * וזה לא אוף! זה משחק הסיברפאנק הכי מאגניב שיצא אי פעם. והמטריקס הוא... סרט... סייברפאנק. לא רע.

יש את החבר'ה שגומרים את המשחק במהירות מדהימה

והם פשוט משפרים את המהירות ואת ההיעלמות (כשאפשר) ורצים דרך המשחק

MetalSinagouge

New member
OMFG

אני די נהנה מהאינטראקציה עם הדמויות. חבל שהמחשב שלי לא טוב מספיק בשביל STALKER (שבשורה העליונה מבוסס על ספר של האחים סטרוגאצקי, כבוד!!!).

Six Shooter

New member
וזה באמת מצב עצוב

וזה נושא שיותר ויותר חודר לתודעה בזמן האחרון ויהפוך להיות סוג של גימיק בסוף, למשל: יש אתר חדש שאומר שהוא לא שומר שום מידע על המשתמש חוץ ממה שהוא מזין בו, כלומר לא שומר IP, או שם מחשב, או כל הפרטי םשאפשר לשמור עלייך רק מזה שאתה גולש באינטרנט... אני מקווה שכל האתרים יהפכו להיות כאלה בסופו של דבר

למעלה