ניסוי במחלקה לטרשת - משהוא גרין

ליאור פ

New member
ניסוי במחלקה לטרשת - משהוא גרין

בוקר טוב לכולם, הציעו לבעלי להשתתף בניסוי ששותפים לו במחלקת לטרשת נפוצה בתל השומר. לטיפול קוראים " משהוא ( אני לא זוכרת את המילה הראשונה) גרין" זה שילוב של אוונקס ואינפוזיה אחת לחודש במחלקה. האם שמעתם על הניסוי? אשמח לקבל אינפורמציה נוספת. האם אתם ממליצים?

ליאור פ

New member
אני צריכה המלצות חברות

האם אתן ממליצות להשתתף בניסוי. האם יש משהוא שכבר משתתף בו ורוצה לספר לי איך הוא הולך.

RomiVais

New member
היי ליאור...

מה שלומך? ומה שלומך בעלך?? אני לא שמעתי על הניסוי שהזכרת... ולי אישית אין את הידע להגיד לך אם כדאי או לא. כמה מידע נתנו לכם? לאיזה החלטה אתם נוטים? צר לי מאוד שאני לא יכולה לעזור אני מקווה שאחרים יוכלו לעזור יותר... מאחלת לכם לקבל את ההחלטה הטובה ביותר שתוכלו... והמון המון
מכל הלב

anat11

New member
ליאור חמודה,

כנראה מי שקרא את ההודעה עד כה אינו חלק מהניסוי (ולכן לא מגיבים). זה גם לא מפתיע כי מדובר בניסוי ממש ממש חדש כך שאני לא בטוחה שמכאן יבוא עזרכם. אבל אולי במהלך היום בכ"ז מישהו יוכל כאן לתרום להתלבטות. בנוסף, אני מציעה לך לחפש (באמצעות "חיפוש מתקדם", למעלה) הודעות שהתוכן שלהן מתייחס בכלל לאבונקס או לניסויים ואולי השיקולים שתקראו בהדועות האלו יוכלו לעזור לכם. בהצלחה, ענת

RomiVais

New member
אני מרגישה חסרת אונים כרגע...

וממש צר לי שאין כאן את התשובה שליאור מחפשת...

רחלית

New member
אינטגרין

הטיפול הניסיוני הוא נוגדן כנגד אינטגרין שחושבים שמעורב בתהליך של הרס המיאלין. היתה כתבה במעריב על הנוגדן וכו´ ושם הזכירו את אסף הרופא כמרכז שמעורב בהחדרת הטיפול החדשני. מניסיון של תרופות אחרות שהן גם נוגדנים לרוב אין תופעיות לוואי ממשיות אבל לגבי התרופה הזו ספציפית אין לי ניסיון. בקיצור אני לא רואה איך אני יכולה לעזור לכם, תצטרכו להעזר בחושים שלכם ובמה שהרופאים אומרים. אולי הרב פירר יכול לעזור? הוא יודע המון על הכל.

למעלה