p e b b l e
New member
ניסוי הטופו הגדול - תוצאות
לאחר השרשור של דפנה על טופו בטעם עוף ניסיתי להכין כך טופו עבור תבשיל טופו בבזיליקום. הקפאתי את הטופו לכמה ימים והפשרתי אותו חלק מהזמן מחוץ למקרר וחלק במקרר. את הטופו חתכתי לקוביות וחצי מהן בישלתי כמו במתכון של דפנה וחלק אידיתי. מצ"ב תמונה של הקוביות משני הסוגים. הקוביות שבושלו יצאו צהבהבות יותר (עקב אבקת המרק) ורכות יותר. הקוביות שאודו יצא לבנבנות יותר ואווריריות יותר. עקב ההקפאה, 2 הדרכים השונות הפיקו טופו פחות רך מהטופו המקורי ואוורירי יותר.
לאחר השרשור של דפנה על טופו בטעם עוף ניסיתי להכין כך טופו עבור תבשיל טופו בבזיליקום. הקפאתי את הטופו לכמה ימים והפשרתי אותו חלק מהזמן מחוץ למקרר וחלק במקרר. את הטופו חתכתי לקוביות וחצי מהן בישלתי כמו במתכון של דפנה וחלק אידיתי. מצ"ב תמונה של הקוביות משני הסוגים. הקוביות שבושלו יצאו צהבהבות יותר (עקב אבקת המרק) ורכות יותר. הקוביות שאודו יצא לבנבנות יותר ואווריריות יותר. עקב ההקפאה, 2 הדרכים השונות הפיקו טופו פחות רך מהטופו המקורי ואוורירי יותר.