ניסוי ותהייה

ניסוי ותהייה

שנה וצי אחרי לידה מטורפת בשבוע 31 לתינוקת במשקל 1200 גרם והמון בדיקות ובלגנים,שלא הותירו לי ממש כוח לעצמי, הראש טיפה התפנה ובגלל שה-A1C עלה ל-7 החלטתי לקחת את עצמי בידיים. התחלתי לעשות בדיקות מרובות (אבל יש לי בעיה של סטיקים...),להקפיד יותר על אוכל ואפילו קבעתי תור לרופא סכרת (עוד חודשיים אבל בכ"ז..).

אני לוקחת ג'נואט פעמיים ביום ואמריל פעם ביום. אני נוהגת לקחת את האמריל בבוקר כי בלילה הוא מביא אותי להיפו ובבוקר אני יכולה לאכול משהו,למרות שאם אני שוכחת לאכול הוא מביא אותי להיפויים לא קלים- 52,56,וכד'.

השאלה שלי היא כזאת- אם אני לוקחת חצי כדור אמריל לפני ארוחת צהריים וחצי לפני ארוחת ערב הסוכר הרבה יותר מאוזן מאשר כשאני לוקחת פעם אחת בלבד. השאלה היא אם זה נכון לעשות את זה?
כשהייתי עם אינסולין התנהלתי לבד ובקלות רבה יותר והתרופות כל כך מקובעות שאני מתכוונת לחזור לאינסולין אחרי הרופא.

IrisPeleg

New member
אמרייל

לא מכירה את שיטת לקיחת האמרייל.
הבעיה עם אמרייל שהוא פעיל הרבה שעות בניגוד לכדורים אחרים מה שאומר שאם לוקחים בערב יש סכנה לנפילת סוכר בלילה.

תתיעצי עם הרופא

ladybug4NLP

Active member
קודם כל תשאלי את הרופא שנתן לך את הכדורים

ולא מצליחה להבין מדוע צריך לחכות חודשיים לאנדוקרינולוג (למרות שבעצמי כבר לא הייתי הרבה זמן)

אם זה דחוף לך כי היו שינויים בזמן האחרון, מציעה להתקשר למשרד בעירך ולדבר עם הרופא המחוזי

למעלה