ניסוי כושל

נטע לי 38

New member
ניסוי כושל

הבת שלי ,שתזכה לחיים ארוכים,כי את שלי היא מקצרת. מחזיקה חדר שהיה מזעזע גם את עובדי חיריה לשעבר. החלטתי שדי אני לא מעירה לה יותר בסוף הרי ימאס לה ,לא? אז זהו שלא! ישנן כמה מסקנות אפשריות או שהיא עיוורת ,שבדרך נס מצליחה לראות טלוויזיה ולהתכתב במסנג'ר. או שריח גרביים עתיקות עושה לה טוב או שהניסוי של לא להעיר נכשל מה עושים עם הגועל הזה? מתי היא תשבר?

אנאהיא

New member
לא מעירים ולא מתערבים

זה ממילא לא יעזור, היא תמשיך בשלה, משום שמצב החדר לא מפריע לה. אם תרצי, תוכלי מדי פעם קצת לסדר/לנקות/לזרוק, בלי לומר לה דבר. וחשוב גם להתאזר בסבלנות, במוקדם או במאוחר היא תשנה גישה. ושאלה: בת כמה בתך?

לולי11111

New member
לדעתי - יש לך שתי אופציות

(והניסוי שלך אינו ביניהן) א. להתעלם מהחדר שלה לחלוטין ,ולהחליט שתחיה בבלאגן שלה - ובלי להתעצבן. ב. להעיר ועוד איך!! מתוך נסיון שלי ושל עוד כמה חברות הנסיון לא להעיר ולקוות שזה יפתר - לא עובד. אצלי הבן שלי שכבר גבר (24+) מאד סטרילי, אין גרביים וריחות לא נעימים בחדר...כל בגד לכביסה אינו נשאר דקה מיותרת בחדר אבללללללללללללל בגדים ?????(נקיים) - ועוד איך . הבלאגן חוגג אצלו כל יום לפני שיוצא מוציא חצי ארון לפני שמחליט מה הוא לובש והכל נשאר בחוץ וישאר שם עד אין סוף (בדוק) או עד שאני אסדר הנסיון של להמתין עד שהוא יעשה זאת - לא עבד - זה לא הפריע לו והוא אומר זאת לצערי לי זה מאד מפריע ומציק לי מאד ולכן אני מסדרת את החדר כל יום !!כל יום אחרי העבודה זה חוזר על עצמו. אגב, כשהוא חי לבד בחו"ל הסדר בדירה היה מופתי, דרך הרשת ראיתי את הדירה שלו און ליין כמעט כל יום כנראה שכאשר אין להם את האופציה זה שונה

אני עשיתי את הניסיון הזה פעם עם האקס שלי

לא עבד
שנה שלימה לא סידרתי לו את הארון ולא שמתי לו דברים בכביסה ולא אספתי שום דבר שהוא הניח באיזה מקום. כלום. נאדה. לא השפיע עליו בכלל ולא הפריע לו. מידי פעם הוא קצת התעצבן כשרצה ללבוש חולצה והיא היתה בתחתית של ערימות בגדים מלוכלכים. אז החמרתי את הסנקציות וגם הפסקתי לכבס לו. לא הזיז לו. מה שרה זה שאני נאלצתי לחיות בג'יפה ולא אהבתי את זה. אז אין לי עצה. אבא שלי היה מעיף לנו דברים מהחלון אם לא סידרנו וזה כן עבד.

תמי121

New member
נטע לי, אני רוצה לעודד אותך..

בתי הגדולה היתה בדיוק כמו שאת מתארת...החדר שלה היה פשוט נורא..בארון הבגדים כולם בצבע שחור...היו מוכנסים לתוכו כולם בעירבוביה...כך שאם ביקשה בגד כלשהו..שרק אלוהים יודע איך היתה מבחינה בינהם..היתה מורידה את כל הבגדים על הריצפה..ולי לא נותר אלא למרוט את שערות ראשי.. ניסית כל דרך שידעתי..הענשתי..ביקשתי..התחננתי..שידלתי.. כלום...שום דבר לא עזר..בשלב כלשהו הייתי סוגרת את דלת חדרה ומתעלמת..אבל לחלוטין... היום....בתי בת 27, נשואה...את מוזמנת לראות את הבית שלה..הכל נקי..כל דבר במקומו..הבגדים בארונות כמו חיילים..נקיים וריחניים...אין לי מושג איך זה קרה, אבל זה קרה..ואגב...אמרו לי שזה עוד יקרה, אני פשוט לא האמנתי..אני חושבת שכאשר המקום הוא שלה...ההתייחסות שלה גם משתנה.. אז הנה לך נטע לי האור בקצה המנהרה...יש סיכוי..

במקרה אתמול יצא לי לשוחח עם ידידה

בדיוק תלונות מסוג זה. שני ילדים. שניהם בלגניסטים. היו ימים שהיא פשוט התעלמה מהדלת לחדרים שלהם מרוב תסכול. היא סיפרה לי שלמשל פם הם החליטו לרסס את הבית נגד ג'וקים ורק אחרי הריסוס גילו את החתול מתחת לערימת בגדים מצחינים בחדר של הבן. מזל שלא קרה לו כלום. לחתול. ובכן, אמש היא התלוננה שהבן שלה, שהתחתן לפני שנה וחצי, ממשיך להתנהג אותו דבר וכלתה מאד מתלוננת על הברדק. אפילו באה אליה בטענות ואמרה לה שהיא לא חינכה אותו. הבת, חיילת עכשיו, החדר שלה נראה כמו איזור אסון. כל הרצפה מרובבת בגדים וגם המיטה והכסאות. אי אפשר לדעת מה נקי ומה לא. הכל נראה כמו באסטה בשוק הפשפשים. ידידתי מיואשת מהמצב והרימה ידיים כבר. לפני חודשיים בעלה התעצבן ונכנס לחדר של הבת ולקח את הכל. הכניס לשקיות אשפה ושם על יד הזבל. למזלה לא היה איסוף אשפה באותו יום והיא הספיקה להחזיר את השקיות לחדר. הכי קטע שהיא בכלל לא פתחה אותן מיד וסידרה אלא השאירה הכל בשקיות עד שנזקקה למשהו והתחילה לחפש בכל השקיות עד שמצאה תוך כדי פיזור תוכנן על פני החדר. מיותרל ציין שבתוך שבוע חזר החדר למצבו הקודם. הסקנקציה היחידה שעשו לה היא שהיא לא מקבלת כסף לבגדים חדשים כל עוד היא לא מוכיחה שהיא מוסגלת לטפל בישנים. נראה מה יהיה.

נטע לי 38

New member
אז ככה

אתמול אחרי הצהריים הגיעה חברה שלה שאני מאוד אוהבת,והזדעזעה אולי אפילו יותר ממני. ויחד הן הרימו את החדר,שלוש שקיות זבל יצאו מחדר של 2 על 3 אבל זה כנראה החזיק עד הבוקר כשהיא התלבשה...ושוב הכל הפוך אני לא מתכוונת לסדר ולנקות לה,אני עושה את זה מספיק בבית ובחוץ. למרות ששתי הכוסות שיצאו משם עם חומרים בילתי מזוהים החרידו אותי. אז הדלת שלה סגורה (שלא ישפך הבלאגן לשאר הבית) שתתחתן כבר!!! למרות שהיא כולה בת 14

למעלה