ניסוי - להכנס להודעה הזאת קודם כל..

MasterCool

New member
ניסוי - להכנס להודעה הזאת קודם כל..

סתם ניסוי טיפשי, אבל מה אכפת לכם להשתתף, רק קיראו עד הסוף שתבינו מה לעשות וכך כולם יוכלו להשתתף. את התשובות תשימו בתוכן ההודעה ולא בכותרת שאחרים יוכלו לקרוא,המשיכו לקרוא.. כמה כללים קודם: אל תנסו לחשוב יותר מדי, מה שנראה לכם שהכי משקף אתכם רשמו, בלי לחשוב פעמיים, הכי פשוט הכי קל, בלי הרבה חשיבה, אל תנסו להבין מה הולך, פשוט ביחרו מה שנראה לכם הכי טוב.. ולניסוי ביחרו א' או ג' ושוב ביחרו עוד אות פ' או ר' רישמו את התשובה שלכם בתוכן ההודעה מה שבחרתם משני האותיות. (לא בכותרת) וראו מה יהיו התוצאות..

RoiRoi88

New member
טוב...

א פ מה אמור לצאת בסוף? או שאת ההנחה לניסוי תגלה רק בסופו?

MasterCool

New member
עוד אנשים, לא ליסתכל מה אחרים רשמו

רק אחרי שאתם רשמתם כבר את שלכם

BOSS77

New member
הבחירה הקשה שלי

זאת הייתה משימה כמעט בלתי אפשרית לבחור שתיים מתוך ארבע אותיות גאוניות. היה מאוד מרגש ולבסוף בחרתי: ג' ו- פ'.

MasterCool

New member
אני מרשה לך לגחגך על זה, כי זה

באמת קצת מגוחך :) אבל עדיין אפשרי. ;)

MasterCool

New member
טוב עוד קצת.. ועוד משהו

אני מקווה שכולם לא הציצו מה האחרים כתבו (עדיין יכולה להיות סקרנות כלשהי) אני מקווה שיהיו עוד כמה ואני אסביר מה בדיוק רציתי....

Lord VoIdemort

New member
אני מקווה שב24 שעות הקרובות נגלה

מה אתה רוצה, כי אני מתחיל לחשוד שזה סתם עוד דיון שנפתח כדי להוציא אנשים מפגרים.

MasterCool

New member
לא ממש לא.. זה משהו שעשינו

בחבר'ה.... חשבתי לנסות גם פה.. עד מחר וכבר אסביר הכל.. אני אתן לעוד אנשים לנסות

MasterCool

New member
הסבר ../images/Emo36.gif

מכוון שאין כל כך הרבה אנשים שישתתפו, לכן זה מעט בעייתי, אני מקווה שאף אחד לא הציץ בתגובות של האחרים.. אז ככה להסבר.. זה סתם ניסוי שעשינו בחבר'ה, וגילנו שרוב האנשים דווקא בוחרים באותיות א' ו פ' אחריהם א' ו ר' פה קצת יצא אחרת, אבל לא נורא. אלו ברוב המקרים. אם בחרתם משהו אחר, לא נכנסתם לסטטיסטיקה.. ;) זה לא אומר כלום.. בידקו את זה על חברים.. ותראו מה יהיו התוצאות. ניסוי מגוחך - כבר אמרתי? :)

BOSS77

New member
מההה?! זה הכול?!

חשבתי כבר איזה משהו קשור לתת מודע...

MasterCool

New member
סוג של..

תראה, שים לב כמה אנשים דווקא רושמים א' ר' במקרה שלנו, למרות שחשבתי ש א' ו פ' יהיה יותר.. אבל לרוב זו בחירה של שתי האפשרויות האלה א'-פ' א'-ר'.. אין סיבה מיוחדת.. אבל זו לא סתם מקריות.. תנסה, תבדוק על חברים וזה.. ותראה.. זה סתם נחמד, לא משהו מורכב..

למעלה