ניסוי..ניסוי...

ניסוי..ניסוי...../images/Emo32.gif

אני מנסה... שיניתי חתימה ושמתי גליטר...אני בודק אם זה עובד..(אם עובד - תודה לאסף)

papagalo

New member
וואי הפצצתי את כל הפורום!!!!!

מקווה שיציצו בחזרה כדי שהפורום יהיה מעניין ^^ #_#

papagalo

New member
עכשיו רציני ../images/Emo118.gif

מי כאן? ואולי נשרשר משו? שאלון:
שמכם:
גילכם:
שם פינגווין?
גיל הפינגווין?
כמה חברים יש לכם?
נהנים בפסח?
נכנסתם לקלאב בפסח?
באיזה צבע הפינגווין שלכם?
מה החיה האהובה עליכם?
יש לכם שיעורים לפסח?
עשיתם אותם?
איך השאלון עד עכשיו?
נכון הפצצתי את הפורום?
יש לכם פאפל?
באיזה צבע הוא?
כמה coins יש לכם?
מרוצים מהכמות?
מהו הפריט האהוב עליכם שיש לכם?
אתם סוכנים חשאיים?
אתם מדריכי טיולים?
אתם ממברים?
היית עונה על עוד 120 שאלות? ---סוף---

papagalo

New member
עונה לעצמי

שם פינגווין? בומבו bombo גיל הפינגווין? 791 כמה חברים יש לכם? 99 נהנים בפסח? מאודד נכנסתם לקלאב בפסח? בארור! באיזה צבע הפינגווין שלכם? כל הזמן משתנה.. עכשיו חום בהיר מה החיה האהובה עליכם? תוכים
יש לכם שיעורים לפסח? כן =\ עשיתם אותם? חלקם איך השאלון עד עכשיו? מעולה חחח נכון הפצצתי את הפורום? ------- יש לכם פאפל? כן באיזה צבע הוא? כחול כמה coins יש לכם? 97682 מרוצים מהכמות? חח כן מהו הפריט האהוב עליכם שיש לכם? שרשרת הוואי כזאתי כחולה אתם סוכנים חשאיים? יאפ אתם מדריכי טיולים? יאפ אתם ממברים? לא ><' היית עונה על עוד 120 שאלות? אולי.. =]

Kranch6

New member
עונה

שמכם: עדי גילכם: 12 (ביוני) שם פינגווין? Abcadidi גיל הפינגווין? 767 כמה חברים יש לכם? 98 ואני כל הזמן מוחקת נהנים בפסח? ...... נכנסתם לקלאב בפסח? כן,היה ליל הסדר XD באיזה צבע הפינגווין שלכם? עכשיו צהוב מה החיה האהובה עליכם? במציאוות? כלב יש לכם שיעורים לפסח? לא עשיתם אותם? ----- איך השאלון עד עכשיו? צמר לי,אבל חופר. נכון הפצצתי את הפורום? לא שמתי לב יש לכם פאפל? לא נתתי לכולם לברוח XD באיזה צבע הוא? ------ כמה coins יש לכם? בוא נגיד,מעט :[ מרוצים מהכמות? יאפ מהו הפריט האהוב עליכם שיש לכם? החולצה: i love my puffle ומשקפי שמש (ואני שוווונאת פאפלים) אתם סוכנים חשאיים? כן אתם מדריכי טיולים? כן אתם ממברים? כן היית עונה על עוד 120 שאלות? תלוי איזה 120 שאלותXD

../images/Emo88.gif-את מנצל"שת בלי לומר מה?!../images/Emo8.gif

שמכם:אביב גילכם:12 וחודש=] שם פינגווין? Avivoni גיל הפינגווין?160 בערך... כמה חברים יש לכם?94...(אמור להיות בערך 200 אבל עשיתי סריקות ומחיקות והשארתי רק את אלה שותיקים ממני/ממברים ותיקים לא החדשים האלה) נהנים בפסח?כן..=] נכנסתם לקלאב בפסח?באאאאאאאאאאארור!!!! באיזה צבע הפינגווין שלכם?שחרחר חמוד=]
מה החיה האהובה עליכם?מהפאפלים או במציאות?נגיד מהפאפלים אז את השחור=]=]=] יש לכם שיעורים לפסח?כן עשיתם אותם?לא התחלתי
איך השאלון עד עכשיו?פססססדר נכון הפצצתי את הפורום?לא...נצל"שת.. יש לכם פאפל?2.. באיזה צבע הוא?כחול ואדום כמה coins יש לכם?לא זוכר..אבל לא הרבה..משו בסביבות ה-20000 מרוצים מהכמות?כן...אין מה לקנות אם אתה לא ממבר...הכל בחינם חוץ מרקעים ודברים שרוקהופר מביא..
מהו הפריט האהוב עליכם שיש לכם?כמובן של הברור שהכובע מרוקהופר...(הכובע הצהוב עם הכנפיים) אתם סוכנים חשאיים?ברור! אתם מדריכי טיולים?ברור! אתם ממברים?לא...
היית עונה על עוד 120 שאלות?כן

asaf105

New member
עונה לאלון

שמכם: אסף גילכם: 14 שם פינגווין? Iasaf גיל הפינגווין?164 כמה חברים יש לכם? 50 בדיוק אבל אני מוסיף כל פעם נהנים בפסח? ברור נכנסתם לקלאב בפסח? כמובן!! באיזה צבע הפינגווין שלכם?אני כל פעם מחליף לשחור/כחול/ירוק אבל אני בד"כ רק עם ירוק לא בהיר ולא הכהה מה החיה האהובה עליכם? במציאות חתול וכלב בקלאב הפאפל הירוק והצהוב יש לכם שיעורים לפסח? מן הסתם כן!! עשיתם אותם? עשיתי חלק איך השאלון עד עכשיו? נחמד נכון הפצצתי את הפורום? לא... יש לכם פאפל? ברורר!!! יש לי אפילו שניים!! באיזה צבע הוא? אדום וכחול מן הסתם מה שיש ללא ממברים כמה coins יש לכם? 25,343 מרוצים מהכמות? כן למרות שזה מעט זה מספיק כאילו מה אני לא ממבר מה כבר יש לי לקנות רק רקעים וצבעים לפינכווין.. כל שאר המוצרים והבגדים משיגים בחינם ממסיבות מהו הפריט האהוב עליכם שיש לכם? הכל!!! במיוחד את המרקס, הכובע פרופלור והמשקפיים, והמשקפת, הצעיף והמטפחת ממסיבת המערב הפרוע, והכובע כנפיים של רוקהופר והמצוף והכובע של העובדים עם המקדח אתם סוכנים חשאיים? ברור!!! גם עשיתי את כל 6 המשימות אתם מדריכי טיולים? ברור!!!אפילו היו פעמים שעשיתי סיור בלקאב לכמה פינגוווינים אתם ממברים? לאא לצערי!!!!!! אני שונא בכלל שעשו כזה דבר ממש מזניחים את מי שלא ממבר לא יכול לעשות כלום אפילו לשים משהו באיגלו אי אפשר היית עונה על עוד 120 שאלות? חח כן אין לי בעיה

asaf105

New member
תיקונים

הכותרת: עונה לשאלון* בשאלה על מדריכי הטיולים: בלקאב- בקלאב**

למעלה