ניסו לפרוץ לנו את ה

ניסו לפרוץ לנו את ה../images/Emo82.gif

אמצע הלילה, שקט, חושך, אנחנו ישנים. פתאום אני מתעוררת מנביחות רמות של הכלבה, וחושבת: "רק שגלי לא תתעורר" הנחתי שבוני תפסיק תוך כמה שניות, וחיכיתי. היא ממשיכה לנבוח בהיסטריה. קמתי אליה, הבית אפל לגמרי, חוץ מהאור מהאקווריום. אני קולטת אותה עומדת בכניסה למטבח, נובחת בזעם. אמרתי לה בתקיפות מספיק, ושלחתי אותה לספה שלה. גלי כמובן התעוררה, החזרתי אותה לישון, וחזרתי לישון בעצמי. שש בבוקר. ירון קם לעבודת יומו. אני שומעת אותו מתלבש, וחוזרת לישון. פתאום הוא מעלי, מעיר אותי, ומבקש ממני לבוא רגע למטבח. חשבתי שבוני השתינה/חירבנה וצריך לנקות, אבל לא. הרצפה נקיה. מה קרה בכל זאת?????????????? הרשת של החלון במטבח קרועה. לא קרועה, חתוכה, ממש! כאילו עם סכין יפנית. התריסים סגורים, שלא כמו בערב הקודם. ישר אני מקשרת לסצינת הנביחות מהלילה, ונופל לי האסימון. ניסו לפרוץ לנו לבית! אמאל´הההההההההההההההההההה! ואני עמדתי מול החלון, והשתקתי את הכלבה האמיצה שלנו, שהבריחה אותם. איזה מזל שהיא בבית. ומפחידה כזאת. והאמת- ממש אין מה לגנוב. זהו. מחר סורגים, והיום מפנקים את הכלבה האמיצה שלנו.

טלי - ממש מפחיד

זה הפחד הגדול שלי, בעיקר כשבעלי במילואים. מזלנו שגם לנו יש כלבה שנובחת כשמישהו עובר בחוץ מזל שזה הסתיים ככה

ממש כאבה לי הבטן כשקלטתי מה קרה

ומה יכול היה לקרות. טפו*3, עוד יתרון לכלב בבית.

דיאנה1

New member
../images/Emo106.gif ל ../images/Emo107.gif הגיבורה ../images/Emo70.gif

איזה פחד!!! איזה מזל שבוני הבריחה אותם. גם אני תמיד משתיקה את ליידי כשהיא נובחת בלילה שלא תעיר את בר, אבל אני לא דואגת, היא ממילא לא מקשיבה לי...

כל הכבוד לבוני- גיבורת היום!

או יותר נכון להגיד גיבורת הלילה
ולא לקחת את בוני כמובן מאליו. אצלנו כשהכלבה הפחדנית שומעת רעשים באמצע הלילה היא באה להתחבא אצלנו.... ממש משרה ביטחון...

nonana

New member
כל הכבוד לבוני../images/Emo107.gif

תחזיקי מעמד. זה מזכיר לי שיר על כושי הכלב שהבריח את השועל מלטרוף את התרנגולת.

imale

New member
../images/Emo107.gif אלופה ממש ../images/Emo70.gif מזל גדול../images/Emo70.gif

תשמרו על עצמכם
וביטוח - יש
(בת של אבא שלי, מה לעשות...)

טלי..איזה פחד../images/Emo5.gif כל הכבוד ל../images/Emo107.gif

זה הפחד הכי גדול..אנחנו גרים בקומה גבוהה..אבל בכל זאת זה מפחיד... תתנו לכלבה שלכם סטייק ענק עם שיפוד לקינוח כאות הוקרה ותרגישו טוב !!!

כל הכבוד לבוני האמיצה ../images/Emo107.gif

המחשבה על זה עושה לי ממש רע מצד אחד, אבל מצד שני, אני שמחה שיש את פאן! הוא לא מהנובחים המיידים, הוא מהקופצים משמחה
אני רוצה לראות את הגנב שיעז להתקרב אלינו!! כל הכבוד לבוני!!!

zimes

New member
וויי איזה פחד!

מזל שגיליתם מה היה רק בבוקר, ככה לפחות ישנתם טוב ... דיברתם עם השכנים? אתם היחידים?

לא. גם הבית השכן נפרץ, אבל הם

משפצים, אז הוא היה ריק. אני רק מדמיינת את הגנב המסכן שהכניס ראש דרך החלון, וראה את עיניה הזועמות של בוני, והניבים ושמע אותה נובחת..מסכן..... הוא בטח קיווה שהנובח זה איזה פודל קטנטן, ואז הוא נוכח בטעות. אני רק מקווה שהוא יפיץ את זה בקרב החברים שלו, ויותר לא יבואו!

כל הכבוד לבוני האמיצה !!!!!!

אצלנו טאו נובחת בהיסטריה על כל מי שעובר ליד הבית. מה שהיא בעצם אומרת זה "בואו ללטף אותי בבקשה", אבל הקול שלה מפחיד מאוד וגם היא נראית גדולה כזו.... וזה באמת עוד יתרון ל |כלב | ב

למעלה