*ניסיוןלהחיותתפורום*

MomijiSan

New member
*ניסיוןלהחיותתפורום*../images/Emo215.gif

עממ טוב בשביל להזיז כאן משהו אז עשיתי שאלון היכרות וכל השיט הזה >< שם: גיל: היית בקון?: אם לא למה?: אנימה\מנגה?: אנימה אהובה?: תקציר עלילה של האנימה: מה אכלת פעם אחרונה?: איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: תוכנית אחרונה שראית?: עם מי דיברת פעם אחרונה?: סרט שראית?: ספר שקראת?: צומי לבחירתך: נא להגיב !W#%E%^^%& *אהמאהמ* ^-^ דר"אג ס'חמוד הוא?!

מית צאן

New member
וואטאשי^_^../images/Emo119.gif

שם: עמית גיל: 14 היית בקון?: כע אנימה\מנגה?: נארוטו*_* אנימה אהובה?: אמ... זה משתנה... כרגע נארוטו*_* תקציר עלילה של האנימה: מישו פה לא יודע על נארוטו?@.@ מה אכלת פעם אחרונה?: קורנפלקס כשר לפסח שאני יכולה לאכול (!!!!) איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: השיר פתיחה החמישי של נארוטו... שם ארוך@.@ שיר מדהים~ תוכנית אחרונה שראית?: נארוטו(?) עם מי דיברת פעם אחרונה?: עם חברהשלי (האמנם?) מהביצפר סרט שראית?: לילה מוטרף במוזיאון ספר שקראת?: "סיפור כתוב במניפה" צומי לבחירתך: לא עולה לי לראשXD

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני

שם:מתן גיל:13 היית בקון?:לא אם לא למה?:היתי אצל סבא וסבתא אנימה\מנגה?:אנימה אנימה אהובה?:בליץ' תקציר עלילה של האנימה:אין לי כוח לזה כעת מה אכלת פעם אחרונה?:עוגה איזה שיר שמעת פעם אחרונה?:פתיח 2 של בליץ תוכנית אחרונה שראית?:אינויאשה עם מי דיברת פעם אחרונה?:גלצ'ה בצאט סרט שראית?:שככתי ספר שקראת?:שככתי צומי לבחירתך:שמחר אין לי שביטה

Mana Sama

New member
אוה..שיהיה

שם: קסואי גיל: 17 וחצי וקצת :} [או בקיצור-עוד 3 חודשים 18~! יאאאי] היית בקון?: כמובן ^.^ אם לא למה?: שתקי 3> אנימה\מנגה?: כרגע יותר יותר לי לראות אנימה [יותר מידי מנגות על המדף שאין לי זמן לקרוא~! אעע] אנימה אהובה?: נאנה לנצח *.* תקציר עלילה של האנימה: חעחע,זובי ^^ מה אכלת פעם אחרונה?: סמוויץ' אבוקדו בארומה =S ~פרתיזם~ איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: משהו רנדומלי שהשמיעו בקניון תוכנית אחרונה שראית?: בטלויזיה? אממ..משו עם איזה נסיך ו-25 פקאצות אצל ליבת עם מי דיברת פעם אחרונה?: ליבת סרט שראית?: התחלתי לראות את הלייב אקשן של נאנה ועכשיו אני אסיים ספר שקראת?: אם מנגה נחשבת אז אמפטי הארט. שזה יאוי ממש מעולה ^^- צומי לבחירתך: כואבת לי הבטן :{

mikokikyo

New member
יאיD:

שם: מאיוD: גיל: 13 וחצי^^ היית בקון?: לא;; אם לא למה?: כי כזה, אבא היה בעבודה;; אנימה\מנגה?: אנימה*-* אנימה אהובה?: אינויאשה3> תקציר עלילה של האנימה: נו, אינויאשהXD מה אכלת פעם אחרונה?: שוקולד מריר*.* איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: פוקאי מורי3> {למרות שמיי וויל יותר שולט3>;;} תוכנית אחרונה שראית?: אינויאשהXD עם מי דיברת פעם אחרונה?: אבא שלי ם: סרט שראית?: אמ... אני, עצמי ואיירין ם: ספר שקראת?: לעצור את הטירוף! ם: צומי לבחירתך: יש לי מחר חונכות ואני לא חונכת משו>; 33333333333333333333333333333>

NoAmItA ChAn

New member
אוי גם אני ראיתי את הסרט הזה XD

בהוט פאן XD איזה סרט דיבילי XDDD חמוד D: אבל דיבילי XDDDDD

Pooki Chan

New member
יש לי ארנבים חדשים!!!!!!

שם: יובל. גיל: 12.5. היית בקון?: כע אם לא למה?: אבל הייתי~-~ אמאמאמא אנימה\מנגה?: אם התחפשתי...? אז לא... אנימה אהובה?: פרוב"ה תקציר עלילה של האנימה: תחפשו בעצמכם מה אכלת פעם אחרונה?: לחם עם שוקולד איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: משהו של סנופ דוגג תוכנית אחרונה שראית?: פיצוץ של שיפוץ עם מי דיברת פעם אחרונה?: אחותי סרט שראית?: לא זוכרת ספר שקראת?: את המנגה של פרוטס צומי לבחירתך: יש לי ולאחותי 2 ארנבים חדשים וקוראים להם שמוטקין ושמנדריק!!!!!!1

NoAmItA ChAn

New member
שמות מגניבים XDDD תתחדשי XD

למרות שמשה ופנחס יותר שולטים ;;~ (בהתחשב בעובדה שאני גם קרויה משה בפי חלק מחברותי XD)

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאניאני ^_^

שם: אור~ גיל: 11 היית בקון?: כע אנימה/מנגה?: אנימה ^^; אנימה אהובה?: קארין [זה משתנה, אגב ._.] תקציר עלילה של האנימה: אין לי כוח, יש איפהשהו בארכיון ם: מה אכלת פעם אחרונה: סוכריה של מארס *-* איזה שיר שמעת פעם אחרונה: Fallen leaves, Billy talent תוכנית אחרונה שראית: אינויאשה 3> עם מי דיברת פעם אחרונה?: עומר ני-סאן 3333> סרט שראית?: נני מקפי [וזה די משעשע XD] ספר שקראת?: ילד האריות *___________________________*; צומי לבחירתך: קבלתי טוב מאוד בעבודה בג"ג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 3>

Lust chan

New member
יאאיי, שאלון~! ^__^../images/Emo135.gif

שם: גלצ'אנ גיל: 14 היית בקון?: יאפ 3: בתקווה שבפעם הבאה גם יהיה קוספליי >__>;;; אם לא למה?: אנימה\מנגה?: שאלה קשה. אין לי מושג, תלוי
. אנימה אהובה?: יותר מדיייי~~~ XD;; תקציר עלילה של האנימה: אולי אני אעשה את 'המלצת השבוע', אז נראה. מה אכלת פעם אחרונה?: *חושבת*.. @__@;;; נראה לי שגלידה XD או קרטיב~ [הקיץ התחילללל!!1] איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: *בודקת בפלייליסט* You Get to Burning של Nadesico
. תוכנית אחרונה שראית?: אם זה כולל אנימות במחשב אז Saint Tail, פרק 12. אם לא אז בטח הפרק האחרון של "בשורות טובות". עם מי דיברת פעם אחרונה?: ניצנע!! בטלפון ^___^~!! סרט שראית?: האחרון? לא זוכרת. ספר שקראת?: אלגברה ג'? לא, סתם. אוטנה 1 אם מנגות נחשבות ואם לא אז "להחזיק את הזנב של החלום" של ניצה סלונים~ צומי לבחירתך: אין צורך XD

NoAmItA ChAn

New member
אנוכי-צ'אן

שם: נעם. גיל: 14 וחצי. היית בקון?: הייתי אבל לא נכנסתי. אם לא למה?: כי הייתי חולה. אנימה\מנגה?: אינויאשה\DNANGLE אנימה אהובה?: אינויאשה, הוסט, פרוטבה, היקאגו ועוד >< תקציר עלילה של האנימה: O_O מה אכלת פעם אחרונה?: מקדונלדס XD איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: SMACK THAT תוכנית אחרונה שראית?: הטלוויזיה עכשיו דולקת ואח שלי רואה. זה נחשב? אם כן אז "נביא החושך" XDDDD עם מי דיברת פעם אחרונה?: אח שלי 33333333333333> סרט שראית?: הממממממ..... לא זוכרת. ספר שקראת?: "אלריק בים הגורל". צומי לבחירתך: רע לי.

MomijiSan

New member
האהא^-^../images/Emo215.gif

שם:צ'קדע גיל:13 היית בקון?:כעעD: אם לא למה?: אנימה\מנגה? אנימה אינלי כוח למנגות XP אנימה אהובה?:עמ הוסט , דט' נוט.. תקציר עלילה של האנימה:חבורה של בנים שמארחים בנות *נשמעלאטוב* מה אכלת פעם אחרונה?:תפוח ^.^ איזה שיר שמעת פעם אחרונה?:leech-incubus *עדייןבאבלשלאהיתיבהופעהוברנדוןהיהכלכךחמוטט* תוכנית אחרונה שראית?:וואנבי טופ מודל של הבנים מכוערים עכוזים >< עם מי דיברת פעם אחרונה?:עם אחותי סרט שראית?:you,me and dupree מצחיק בטירוף XD ספר שקראת?:בפעם ה-15475948 המקרה המוזר של הכלב אני פשוט חורשת עליו צומי לבחירתך:אתמול היתי בשביתה ונפגשתי עם כמה חברה וניגנו והיה כיףף ואחד מהם הביא את החשמלית שלו ועשינו רעש לשכנים ^O^ *
איזהכוסוןיאאללה@#%*

Himeka

New member
פיי~ שנים לא הייתי פה. XD../images/Emo69.gif

שם: טלי.>_>; הרוב מכירים 'תי כקאטסוקי. ._.; גיל: עוד 3 חודשים 16. היית בקון?: לע. אם לא למה?: ככה? Oם; אנימה\מנגה?: מנגה. אנימה אהובה?: לאבלאסס תקציר עלילה של האנימה: נו, כאילו שיש לי כוח.-_- מה אכלת פעם אחרונה?: מסטיק.3> איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: the great escape תוכנית אחרונה שראית?: הכי גאים שיש. D: עם מי דיברת פעם אחרונה?: ידיד סרט שראית?: ארתור והמינימונים.3> ספר שקראת?: ורוקניה מחליטה למות-ממולץ. צומי לבחירתך: ~~>>;

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifבסט ../images/Emo9.gif

גיל: 18 היית בקון?: האי אם לא למה?: \ אנימה\מנגה?: נאנא אנימה אהובה?: נארוטו, נאנא. תקציר עלילה של האנימה: ארוך T_T מה אכלת פעם אחרונה?: חסה~ איזה שיר שמעת פעם אחרונה?: קיייפפ הולדייננגגג אוווןןן תוכנית אחרונה שראית?: ^^; עם מי דיברת פעם אחרונה?: אנאי3> סרט שראית?: נאמפ.. ספר שקראת?: קול למתים *_* צומי לבחירתך:
לכולםםם.

../images/Emo9.gif

שם:דרור גיל:15 היית בקון?:לא אם לא למה?:היו דברים אחרים לעשות
אנימה\מנגה?:שניהם D= אנימה אהובה?:אינויאשה ופוקימון תקציר עלילה של האנימה:- מה אכלת פעם אחרונה?:פירה איזה שיר שמעת פעם אחרונה?:יפה שלי x= תוכנית אחרונה שראית?:אינויאשה P= עם מי דיברת פעם אחרונה?:אחות שלי סרט שראית?:שרק 2 ספר שקראת?:ווליום-1 של די אן אנג'ל צומי לבחירתך:-

mikokikyo

New member
דרור3333333333333>

תשתתפי יותר>; אוה, ובואי ניפגש שוב בקרוב^.^

למעלה