ניסיון אבוד

ימי18

New member
ניסיון אבוד

היי, אני חיילת בשירות סדיר בת 20 בערך. בתיכון היה לי את החבר הראשון וכל זה.. היינו ביחד תקופה של שנתיים כמעט ונפרדנו שנה לפני הגיוס. מאז היו לא קשרים פה ושם.. עם אף אחד זה לא היה רציני.. והבעיה היא כזאת.. שאני משועממת באיזה מקום.. בא לי להתאהב שוב.. אבל הבעיה נובעת מאצלי. מרוב השעמום או כל סיבה שזו לא תהיה אני 'מרחיקה' אותם ממני. מרוב שאני רוצה לאהוב שוב, אני זו שיוזמת הכל.. אני אפילו לא מחכה שיחזרו אחרי.. אני ישר מרימה טלפון מציעה להיפגש וכל זה. ופעם פשוט לא הייתי כזו ובאמת המצב היה הפוך. עוד הרשתי לעצמי להגיד 'היום לא מתאים לי' היום המצב נוראי.. איך מחזירים את הגלגל לאחור? תודה מראש..:)

נעמי67

New member
בוקר טוב ימי,

אני קוראת את המשפט: והבעיה היא כזאת.. שאני משועממת באיזה מקום.. בא לי להתאהב שוב.. אבל הבעיה נובעת מאצלי. אני מפנה אלייך שאלות ... 1. מה משעמם אותך? מתי השעמום משתלט עלייך? 2. האם בזה שאת יוזמת את הקשר את מרגישהשהם מתרחקים ממך? את הגלגל לא ניתן להחזיר לאחור, אך מה שאת כן יכולה לעשות זה להסתכל טיפונת אחורה ולבחון את דפוסי החשיבה וההתנהגות שלך במקום הזה ולבדוק מה חסר שם שאילו היה לך היה מאפשר לך קשר מסוג אחר. זאת לא בעיה והמצב הוא לא נוראי יקירתי. את מתנסה ומודעת ומוכנה לקחת את המצב להתבוננות וזה בדיוק מה שאת עושה עכשיו. האם להרשות לעצמך או להגיד " היום לא מתאים לי" הוא לא חוקי או לא הגיוני? זה שיצרת ויזמת קשר עם מישהו מחייב אותך להתאים את עצמך תמיד למה שמתאים לו? ואם זה היה הפוך, איך היית מקבלת את זה? להתאהב זה מעולה וזה נותן הרגשה ותחושה מצויינת. מאחלת לך שפע של אור ואהבה בחייך, פורים שמח

היי ימי18 ../images/Emo140.gif

אני מסכימה עם נעמי, עולה מדברייך שאת מודעת, עוברת תקופה של התנסות, ולפעמים ההתנסויות הן ממש כאלו, שמראות לו באופן מוזר "אה הבנתי אז ככה לאעושים את זה".... אני מאמינה כי התחושות וההתנסויות שאת עוברת עכשיו, יובילו אותך למקום של הבנה, של מיקוד בתחושות שאת רוצה לחוות, נסי להתמקד בתקופה זו במה שאת רוצה: התאהבות-זוגיות או קשר או כיבושים נסי להבין ולדעת מהי הזוגיות אותה את רוצה, ממה היא בנויה ואיך את מרגישה בתוכה. מכירה בנות שנהנות מחיזור אחרי הגבר, וזה מצליח ומספק, כשזה מגיע מתוך תחושה והבנה "ככה אני רוצה". נראה כי אצלך החיזורים מגיעים עם אנרגיה של "נואשוּת", לכן אלו התוצאות שמתקבלות. את מוזמנת לשתף ולומר את דעתך על התגובות שקיבלת,
דבי.

למעלה