ניסיון אחרון לתשובות למי שיודע

golanzuk

New member
מי מכיר? מי יודע?../images/Emo39.gif

מעשה שהיה כך היה. כמה ימים לפני חג החנוכה, בשבת בבוקר. גילתה הגננת אביבה היימן ליד דלת ביתה, שקית מלאה ב"אגוזי מלך" אותן היתה צריכה באופן דחוף כדי להכין עם הזאטוטים שבגן חנוכיות. אולם לצערה אין היא יודעת למי להודות על ההפתעה ומאד רצתה לומר אלפי תודות על המתנה. אז - מי שהניח את החבילה ויוכל להזדהות, היא מאד תשמח. מס' הטל':9762163

אהובה3

New member
גדר ההפרדה?

הבנתי שהתחילו בהקמתה רציתי להבין האם תואי הגדר הנוכחי טוב לכפר האורנים?

מנסה לאתר תושבת שלכם

שלום, אני חברת ילדות של מישהי מיישובכם. אני מנסה לאתר אותה ללא הצלחה. שמה שירה, היא נשואה לאילן ויש להם 4 ילדים. שכחתי את שם משפחתה החדש ולכן אני לא יכולה לאתר מס' טלפון. מישהו יודע על מי מדובר ויכול לעזור לי ולומר לי את שם משפחתם? תודה רבה.

לארי

New member
../images/Emo35.gif אוסף שאלות שטרם נענו ../images/Emo26.gif

בשרשור מטה.

לארי

New member
ניסיון אחרון לתשובות למי שיודע ../images/Emo41.gif

בשרשור מטה

מה שם משפחתם של אילן ושירה?

אני חברת ילדות של תושבת שלכם, שירה, נשואה לאילן, ולהם 4 ילדים. מנסה לאתר אותה ולא יודעת את שם משפחתה הנוכחי. מישהו יכול לעזור לי, מה שם משפחתם? אמרו לי שהיא גרה בבית השני מהכניסה לישוב מ"לפיד". תודה מראש.

גדר ההפרדה!

א. טרם החלו בבניית הגדר בשטח הגובל עם כפר האורנים. אנחנו במעקב יומיומי. אמנם כבר בוצעו מדידות וניתנו כבר צווי התחלת עבודה אך האמור בסעיף ב לתשובתי מעכב בינתיים את הביצוע בפועל. ב. התוואי הנוכחי איננו טוב לכפר האורנים מכיוון שהוא עובר קרוב מידי לישוב, על כל ההשלכות הנובעות מכך לגבי תוואי הכביש, הקטנת שטחי הבנייה, ובכלל כל הקירבה לגדר הזו מבחינה מוראלית וכלכלית (שווי נכסים). אנחנו עושים מאמצים גדולים בשנה האחרונה להרחיק את רוע הגזירה, בשיתוף עם המועצה שלנו, עם הישובים השכנים, עם היזמים של קרית ספר ושל כפר האורנים ועם משפטנים מהשורה הראשונה. אני מקוה שמאמצינו ישאו גם פרי בתוך כל הקלחת הפוליטית והמדינית. במידה וישנן שאלות נוספות שלא ניתנו עליהן תשובות בעבר בפורום זה אשמח לענות כמידת יכולתי.

למעלה