ניסיון הוא אסון /שמחה וששון?

רואה 6 6

New member
ניסיון הוא אסון /שמחה וששון?

בנים, באיזו מידה חשוב לכם שלבת הזוג שלכם יהיה ניסיון מיני? האם זה מפריע לכם אם יש לה ידע שעבר את כל מה שאתם למדתם על מין?
בנות, למי מכן יש השגות בנושא? האם גבר שעשה הכל בחיים יעורר בכן אי נוחות או האם היעדר ניסיון יפריע לכן?

(עכשיו יותר מתמיד,נא להימנע מ"מחמאות" כגון פרימטיבי /שובניסט/פמיניסט משופם,חשוך וכל מיני דברים שהתרומה שלהם לדיון היא אפס מוחלט).

Berethor

New member
היא לא רוצה לפרט

אבל כל הגבולות זה אמורים להיות דברים קשים בהחלט, למרות שיש פה גם עניינים של תפיסה.

מישהו

שיכבד אותי למרות נסיונו הרב או שיהיה מספיק בטוח בעצמו למרות שאין לו נסיון,
בקטע של "לדעת מה לעשות", ללמוד ביחד או אחת מהשני.

Cade Foster

New member
כל עוד איתי היא מרגישה מספיק משוחררת

אז ממש לא אכפת לי מהעבר המיני שלה.

מעדיפה ניסיון רב

אין לי כבר סבלנות וחשק לחוסר ביטחון שמגיע בהעדר ביטחון-
בעיקר כאשר לאישה יש כזה.
&nbsp
&nbsp

TakeCtrl

New member
הייתי אומר שכדאי להכניס גיל למשוואה הזו

אם לי למשל יש 0 ניסיון (אבל א.פ.ס ברמה של אפילו לא נישקתי מישהי...בר.ררר..) בגיל ..37 די ברור שזה יורד לי נקודות יותר מאשר כרגיל בנוסח "what da hell is wrong with him??"
answer: "he's a MORON!"

ניסיון מיני זה דבר חשוב, אבל לא הכי חשוב בעיני

אני למשל הגעתי לזוגיות שלי חסרת ניסיון מיני ודווקא זה הגיע די מהר כי הרגשתי מוכנה ובעלי, דאז החבר שלי, לא לחץ עליי בכלל.
&nbsp
אני חושבת שבתור חסרת ניסיון הייתי מתקשה לצאת עם גבר ששכב עם כל הנשים באיזור כי זה היה מעורר בי הרבה אי נוחות.
&nbsp
לבעלי היה ניסיון מיני קודם אבל עם מישהי קבועה והיה בזה משהו שהרגיע אותי.

Berethor

New member
אישית אני מעדיף מישהי שעברה כמה שפחות ידיים

זה עניין של העדפה, כל אדם מעדיף משהו אחר, לניסיון מיני יש פלוסים ומינוסים, בתור אדם מונוגמי ולא מתהולל, ברור שאני מעדיף מישהי עם כמה שפחות ניסיון, אם מחפשים מין בקלות עדיף מישהי עם הרבה ניסיון מיני, אם מחפשים מישהי שתהיה רק שלך אז עדיף מישהי עם מעט ניסיון מיני או בכלל לא. אין מה לעשות, לניסיון מיני יש מחיר, במיוחד עבור אנשים שלא מתייחסים למין בקלות ראש. לא אכפת לי כמה ניסיון יהיה לה עם מישהו אחד, אבל ניסיון עם הרבה גברים זה משהו שאני לא צריך שיהיה לה. כמובן זה לא המדד היחיד שאני ישפוט עליו, אבל יש לזה חלק בפלוסים והמינוסים של בחורה עבורי, כן בהחלט ניסיון רב מדיי, מבחינת של כמה גברים היה לה, וגם מבחינת אלו דברים מיניים היא עשתה, אם יש שם כלמיני דברים ביזריים למשל, זה בהחלט מפריע לי, זה מינוס מבחינתי. העדר ניסיון לא מפריע לי כי זה אפשרי לשנות, אבל ניסיון יתר זה אי אפשר לשנות, רק לפסול או להתפשר על כך.

שאלה:

נניח, לצורך הדיון, שבעירך היו שתי עלמות שתי עלמות יפות ותאומות, ואהבת את שתיהן, אלך, זו שלך היתה וזו שלך. לאחת היו שלושה פרטנרים שונים, אבל כל אחת ממערכות היחסים היתה קצרה - נניח, חודש-חודשיים. לעומת זאת, לשניה היתה רק מערכת יחסים אחת, אבל היא ארכה שלוש שנים שלמות - ולפי עדותה, אלה היו שנים נועזות ומסעירות.
לאיזו מהן יש יותר ניסיון מיני? ואיזו מהן היית מעדיף?

Berethor

New member
שאלה לא פשוטה

מה הסיכוי שהייתי עומד בפני דילמה כזאת במציאות? הרי בסופו של דבר סביר להניח שמישהי שהייתה במערכת יחסית אחת לא תהיה "נועזת" יותר מאשר מישהי שהייתה עם שלושה פרטנרים. בכל מקרה לא קשה לי לענות לך על זה, בעיקרון העדיף את זאת שהייתה במערכת יחסים אחת ארוכה מבין שניהן, יש לכן שני סיבות, א' היא עושה רושם יותר יציב, משום שהיא הייתה בקשר יותר ארוך, ב' לא באמת מפריע לי כמה זמן היא הייתה עם מישהו אלא יותר מפריע לי המספר של האנשים איתם היא הייתה.

אם זה אותו אחד אז שתהיה איתו כמה שהיא רוצה, אבל כמה שיותר זה יותר בעייתי מבחינתי. תיהיה ריאלי גם, לא כל כך הגיוני שקשר של שלושה שנים יהיה כל כך "מסעיר", אולי בהתחלה, אחר כך הרוחות נרגעות לטוב לרע, לא סתם מי שמחפשים "ריגושים", בדרך כלל "נאלצים" להיות כל פעם עם מישהו אחר. חוץ מזה מה כוונתך "בנועזות", מה כבר היא עשתה איתו שהשניה לא עשתה עם אחרים? אם יש שם דברים שעוברים את גבול הטעם הטוב שלי, אז זה יפריע לי, אבל עדיין כמות הגברים תפריע לי יותר ברוב המקרים, אם כי כל מקרה לגופו, תלוי מה הכמויות הפרטנרים וגם בכמה ביזריים האקטים שאתה מדבר עליהם.

בכל אופן הרקע המיני והפרופיל המיני של פרטנרית פוטנציאלית שלי בהחלט דבר שהוא חשוב לי בדרך כלל, במיוחד בכל הקשור לקשר רציני, ואני טיפוס של קשר רציני בעיקרון. ככה שאני מעדיף את זאת שהייתה עם פחות בדרך כלל, כפי שאמרתי יותר מפריע לי עם כמה היא הייתה מאשר מה היא עשתה איתם, לגבי למי יש יותר ניסיון מיני יכול להיות שלשניהן יש אותו הניסיון המיני, אחרי הכל בשביל ניסיון מיני מספיק גם פרטנר אחד, אבל שיש יותר פרטנרים זה עושה רושם של "יותר ניסיון מיני", מהסוג השלילי בעיקר מבחינתי.

gal-or

New member
לפי דעתי יותר חשוב שכל צד יכבד את הצד השני.

היה לי בחור, שלהפעתי בלי ניסיון מיני, אבל מזמוזים ידע לעשות בכל מקום ולא משנה אם זה מקום פרטי או ציבורי. החבר הנוכחי שלי הוא עם ניסיון מיני והוא מבין שצריך לכבד אותי.

למעלה