ניסיון החייה.

ניסיון החייה. ../images/Emo189.gif

כולן מדברות על כך שצריך להחיות את הפורום, אז יאללה.
פרויקט!
אומנם הכמות נוכחות קטנה בהשוואה לנוכחות שהייתה ב... ימי התהילה של הפורום?
אך זה עדיין אפשרי! קדימה, בנות (ו...בן?
) הפעילו את המוח! מטרת השירשור הזה היא בעצם להציע רעיונות. סו, קדימה. תציעו.
ד"א, אני מתלבטת, להציע את עצמי בתור מנהלת, או לא? כי זה קצת... אירוני.
יאללה, הלכתי.

אין לי מושג מה אפשר להציע. ../images/Emo223.gif

אני חושבת שצריך לחכות עוד קצת [או הרבה
] לאלבום הרביעי, וכך נוכל לפתוח פינות עם השירים החדשים, דיונים בנושא, וכל השאר.

ואני חושבת, ../images/Emo189.gif

שלא צריך לחכות כל כך הרבה זמן. :-\ וזה ייקח המוווווון זמן. עד אז... מי יודע מה יקרה.

אוקי.. ../images/Emo223.gif

אז שנעשה שוב את אותן פינות עם אותם השירים? פשוט ממש מיצינו את זה.. כמעט אף אחד לא משתתף כבר. אבל אין לי בעיה, אם אתם רוצים.

EveDark

New member
טוב, אז ככה.

אני לא יודעת אם שרשורים כאלה באמת יעזרו, כי בסוף אני באמת לא בטוחה שייצא מהם משהו. אני חושבת שפשוט צריך ללכת ע"פ החשק. פעם באמת היו פה המון אנשים והיה מאוד מבולגן והיה צורך מאוד גדול בסדר, ובפינות שייפתחו רק ביום מסויים ושאנשים ישרשרו רק ל-
אחרת אנשים ייאבדו פה. עכשיו זה לא המצב. עכשיו יש אופציה שהפורום יהיה יותר משוחרר ויבנה לעצמו אג'נדה חדשה יותר. אני מציעה את הדבר הבא- מי שיש לו רעיון, לדיון, למשחק, לפינה[חד- פעמית, רב פעמית, מה שלא יהיה], כל דבר שנראה לו שהפורום יאהב- שיפרסם. שפשוט יפתח שרשור. שהשרשור ייראה יפה ומסודר, כמובן, שהכל יסביר את עצמו כמו שצריך, אבל פשוט תפתחו שרשורים בלי לדפוק חשבון. כמובן שלדעתי הפורום לא צריך להיות
לגמרי, ולכן- כל אחד שרוצה לדבר על MCR, לשאול, לעדכן על משהו שהוא ראה בפורום הרשמי או כל מקום אחר- לפתוח שרשור MCR, כמו שהיה פעם. וכולם ישרשרו לשם עד שהשרשור יפסיק לקפוץ למעלה. כמובן כמובן כמובן שיהיה מאוד מגניב אם השרשורים הספונטניים שייפתחו יכללו גם את MCR[דיונים עליהם, משחקים שקשורים אליהם..], אבל זה ממש לא חובה. כמו שאנחנו יודעים MCR קצת עסוקים כרגע ואין יותר מדי חדשות בנושא שלהם. אז להחיות את הפורום בזמן הזה באופן קצת אחר זה ממש לא נורא. מה דעתכם? בנושא הניהול- כשראיתי שנועה פורשת חשבתי על לחזור, רק כדי שהפורום יישאר מסודר ויהיה עליו אחראי, אבל מצד שני אני יכולה להעלם לשבוע שלם. אני לא בטוחה עד כמה זה רעיון טוב. Baptized By Fire- את באמת רוצה לנהל?

ממ, ../images/Emo223.gif

כשיש למישהו חדשות על MCR אז הוא פותח שרשור MCR לבד. פשוט אין טעם לפתוח אחד ועד שיהיו חדשות או משהו לכתוב שם השרשור יירד כבר.. ו-OFF אני פותחת פעם בכמה זמן. אם בא לך תפתחי אחד.
אני משאירה את זה לכן.

EveDark

New member
לדעתי יש טעם

כי זה גם נותן לגיטימציה להתייחס ל-MCR גם כשאין בהכרח חדשות מדהימות, ואנשים סתם ככה יכולים פתאום לפרסם תמונות\שירים\ציטוטים\זכרונות של פעם. לכי תדעי מה יכול להיות. מי זה לכן בדיוק?

לכולם כאילו. ../images/Emo223.gif

ואני מבינה למה שאת מתכוונת, רק שניסיתי את זה כבר. פתחתי שרשור MCR גדול, שמתי תמונות בשרשור MCR, פתחתי אוף וכאלה. האמת שדי נמאס לי לנסות להחיות אותו, ככה שאני משאירה את זה בידיים שלכם. עד האלבום החדש לפחות. בכל מקרה, אני תמיד אכנס לראות מה קורה ואגיב.

EveDark

New member
נשמע קצת מתנשא, להגיד לך את האמת.

אם את לא רוצה לעשות משהו את לא חייבת. מן הסתם זה בידיים של כל מי שבפורום. אם את לא רוצה לפרסם משהו עד היציאה של האלבום אל תעשי את זה. את ממש לא צריכה להרגיש מחוייבת. פורום זה משהו שאמור להיות בשביל הכיף, לא כמטלה.

אוה, סליחה אם זה נשמע ככה. ../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

לא התכוונתי. נו, קיצר, בקשר לשרשור הזה- אין לי ממש הצעות מיוחדות, אני רק אומרת שניסינו כבר כל מיני פינות על אותו עיקרון עם אותם השירים ולא הייתה ממש השתתפות אז אני לא חושבת שזה יעזור.. אבל בכל מקרה, אני עדיין פה ואני אשתתף ואגיב בכל דבר שיהיה.

Super Pumpkin

New member
אולי בתור התחלה נמצא מנהלת או אפילו שתיים../images/Emo3.gif

אני המומה שהפורום ככה. אני זוכרת שלפני כמעט שנתיים כשרק הצטרפתי לפה כול הזמן היה מפוצץ פה היה בלתי אפשרי להיכנס ואנשים זיינו בשכל שאנחנו כותבות יותר מידי
אני יודעת שאין לי ממש זכות לדבר כי גם אני לא בדיוק בשיא הפעילות שלי אבל אני בכיתה י"ב במגמת מחול ובתכלס כבר עצוב לי לפעמים להיכנס לפה. אבל הפורום הזה כול כך חשוב לי וזה ישבור לי את הלב אם הוא יסגר. אז יאללה תציעו את עצמכן לניהול, תעלו ותגיבו על נושאים מעניינים גם כול מיני פיקים וסיפורים למניהם יתקבלו בברכה. (אני מכירה כותבת מאוד מוכשרת שנמצאת בפורום הזה ומתפדחת לפרסם*האמהאמ* שאולי תזכיר לנו את התחשות של פעם לMCR) אני באמת אשתדל להיכנס לפה כמה שיותר...

EveDark

New member
מנהלת זה לא מה שמחיה את הפורום

אלא החברים שבו. אם עצוב לך להכנס לכאן אז מן הסתם לא תכתבי יותר מדי ומן הסתם הוא יישאר ריק, מה שיגרום לך להיות עצובה ממנו ושוב לא תכתבי ושוב הוא יישאר ריק- זה מעגל. הכל מתחיל מהחברים שבפורום, לא מהמנהלים שלו. ואני בבית פחות או יותר פעם בשבוע בגלל הצבא ועדיין יש לי מליון רעיונות לפורום הזה[אם אני רק אצליח להעלות לכאן תמונות..]. המצב של הפורום הזה באמת לא קריטי כמו שנראה לכם. רק צריך לצאת מהבאסה שהוא 'לא כמו פעם'- כי אם אתן זוכרות פעם הייתה ל-MCR קומונה קטנה מאוד שהתחילה עם רק כמה חברים, עם כמה רעיונות מאוד שאפתניים, שלא התבאסו מחוסר- פעילות או חברים, כי הן ידעו שהן בעצמן יכולות לעשות את השינוי. בדיוק כמו להקה מסויימת שאני מכירה.

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo45.gif

הפורום הוא אמנם כבר לא מה שהיה פעם, אבל תכנסו לכמה פורומי מוזיקה רנדומליים, ותראו שהמצב פה לא עד כדי כך גרוע.. ><

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif תציעי את עצמך ../images/Emo13.gif

אפשר אולי לרכז שרשורים אופיים [
] בשרשור אחד, ודווקא לנושאים שקשורים בMCR לפתוח לכל אחד נושא..

למעלה