ניסיון - כל משתתפי הפורום, כנסו!

ליטן א

New member
ניסיון - כל משתתפי הפורום, כנסו!

כמו ששריר הציע - אפשר לעשות ניסיון לWILD או ל MILD משותף... שימו לב מה נעשה... כולם (כולל כולם) יתעוררו ב 4:15 בבוקר, ויכנסו לצ´אט ב4:30 בבוקר. נשוחח ל15-30 דקות, ואז כל אחד יחזור לישון, ויבצע את השיטה הנוחה עליו: MILD או WILD... אגב, דווקא יום שישי הזה הוא מקובל עליי - כי ביטלו לנו את "מסיבת סוף העולם", כפי שקראו לה, בגלל האירועים בניו יורק... די אבסורדי, לא?? ליטן

shabaz

New member
כן....

בכל מקרה המסיבה הזאת נשמעה דפוקה... טוב...אחר כך ספרו לנו איזה חלום היה לכם אולי היה לנו חלום משותף...לכו תדעו... אני ינסה לקרוא לליטן. סבבה? שבז

ליאור87

New member
נראה לי מוקדם מדי...

ארבע ורבע נראה לי מוקדם מדי... אני בכל אופן אקום בסביבות חמש או שש או אולי אפילו שבע... כי אני רוצה שיהיה לי קל להרדם (סתומרת שאני אהיה דיי עייף), כי נורא קשה לי להרדם... אז אם תשנו את הפגישה תודיעו לי... בכל מקרה, על איזה צ´אט מדובר ?

ליטן א

New member
יאללה, דחיה...

בואו נעשה את זה חמש וחצי?? אחרי הכל, זה עדיין שבת - ואפשר לישון עד שעות הצהרים המאוחרות...

ליאור87

New member
אמממ.. אבל..

לא בטוח שאני אגיע... כי אני אולי יותא היום לסרט, אז אני אחזור בסביבות שתיים עשרה וחצי, ועד שאני אלך לישון זה יהיה אחת... מה שאומר שאני אוכל לקום בסביבות שש וחצי... אז מקסימום תעשו את זה בלעדיי, זה בסדר - אני פנוי לזה כל יום, ותספרו לי איך היה :)

שריר

New member
הצ´ט לא פועל איפה ניפגש?

רציתי שזה יגיע לראש הדף פשוט שכולם יראו

תגובה תגובתית!

ברגע שמישהו יודע מתי הוא הולך לישון שיקח 6-7 שעות קדימה ויגיד מתי נוח לו... דרך אגב, אם מישהו פוחד לנסות WILD אז עדיף לו לנסות את זה כשיש אור... זה פחות מפחיד! בכל מקרה כשאתם יודעים בערך על שעה תכתבו אותה ונמצא כבר שעה... שריר... למה הצ´אט לא פועל???

שריר

New member
אני וליואר 87 כנראה הולכים לישון ב1

1 וחצי ככה שמתעוררים ב7 7 וחצי לדעתי זה השעה הכי טובה הצ´ט לא מצליח להתחבר לשרת

Tiger 2

New member
הצ´אט פועל עכשיו ו

הצ´אט פועל עכשיו ואני גם הולך לישון ב 1 וחצי.

למעלה