ניסיון כניסה - חברה חדשה בפורום...

214ריטה

New member
ניסיון כניסה - חברה חדשה בפורום...

כאן כוכי שמנסה לעזור לריטה להכנס לפורום. ריטה תצטרף בהקדם. מקווה שמהחשב שלי יפסיק לאכזב אותי. להתראות

gaia20

New member
שלום ריטה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה שהצטרפת אלינו. רוצה לספר לנו קצת על עצמך? בת כמה את? כמה זמן את חולה? *את מוזמנת להכנס לכל מה שנמצא בשורה האפורה, בין השאר קישורים מענינים והסיפורים האישיים של חולי הלופוס שלנו כאן בפורום יש גם צאטים שמתקימים כל יום בשעה 22:00, אך לא תמיד נמצא שם מישהו, בדרך כלל את תראי הודעה על הזמנה לצאט. מקווה שתמצאי כאן את מקומך,

eliane

New member
../images/Emo178.gifהיי לכום

מה שלומכם??? אני עדין איתכם גם אם לא יוצא לי להכנס לפורום הרבה אני כרגע יותר עסוקה עם הקיץ והחום ועם הילדים בחופשה מרגישה די בסדר,הפרקים לנפוחים כל כך אבל זה עופיני לעונה הזו מנסה לכל כך להתעסק עם המחלה,מחר יש לי תור אצל רופא העור שלי שעדין לא יודע שכל התופעות שהיו לי בשנים האחרונות נגרמים על ידי הלופוס המשפחה חושבת על חופשה קטנה בחו"ל וזה כנראה לא יהיה לאי האהוב שלנו היוון או אולי אני יכולה לשמור בכ.ז.? הרי גם כך אני לא יכולה להמנה לגמרי מהשמש ואפשר גם להיות בצל מה דעתכם? מקווה שכלכם מרגישים טוב ד"ש

ל3

New member
הי אליאן

דעתי היא שתלכי על זה. מגיע לך חופשה ופשוט תהני מתוקה- הלוואי עלי. לגבי השמש, תזהרי מחשיפה that´s it. שימי כובע , משקפי שמש ויאלה לדרך תספרי לנו איך היה?

שלום אליאן, גם בצל יש קרינה של שמש

שלום לך אליאן בענין הנסיעה ליוון, אני יכולה רק לאחל לכם נסיעה טובה ובילוי נעים, אבל להוסיף את ההסתייגות שגם כאשר את יושבת בצל הקרינה של השמש חוזרת אליך מכל מה שנמצא בסביבה. כך שאת צריכה לשקול היטב אם לצאת לחוף הים, אם לשבת תחת שמשיה וכדומה... בכל מקרה שתהיה חופשה נעימה, ורק תשמרי על עצמך למען עצמך ולמען משפחתך. שבת שלום

eliane

New member
קרינת השמש

היום הייתי אצל רופא האור והוא אמר שרוצה לראות אותי בים רק אחרי 7 בערב זה ברור הם אומרים את זה תמיד הרי יש גם סכנות אחרות משמש לא רק לחולי לופוס זה שאני נזארת זה ברור השאלה אם צריך לגמרי לא להיות בשמש או שצל ומגן שמש זה כן טוב לא יודעת מה לחשוב עדין לא מצאנו טיסה ותאריך לנסיעה הייתי רוצה להמשיך להנות גם מים ובריכה אבל פוחדת מהתוצאות אליאן

ל3

New member
הי אליאן

אני רק יכולה להגיד לך שמנסיוני האישי בחימודים כשחברותי ישבו בשמש אני נאלצתי לשבת בצל ולא קרה לי כלום. אומנם מקסימום זמן הישיבה היה חצי שעה בממוצע אבל לא נראה לי שאם תשבי בצל לפרקי זמן קצרים יקרה משהו. בכל אופן, שווה להתייעץ עם הרופא המטפל בהצלחה

ריטה, אנחנו איתך, ויודעות שאת ברקע

למרות המאמצים המשותפים גם עם התמיכה הטכנית של תפוז, ריטה לא מצליחה להיכנס לפורום (אני בקשר אי מייל איתה בעניין זה). אני מאמינה שהיא תצליח לפתור את הבעייה הספציפית במחשב שלה (כנראה) ובבקרוב נראה אותה פה, יש לה מוטיבציה רבה להיכנס, והיא ממש מתוסכלת שלא מצליחה. אני מחזיקה לך אצבעות, שבסוף תצליחי, ומבקשת ליידע את חברי הפורום שהיא כאן, ברקע, כל הזמן קוראת את ההודעות ורק לא יכולה להגיב. אז ריטה, אנחנו איתך, סבלנות שבת טובה כוכי

זאבית

New member
הי ריטה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif|פר

הי! זאת עדית. מקווה שתצליחי להכנס לאתר כמה שיותר מהר!!!!! שתהיה לך ולמשפחתך שבת שלום. אהיה איתך בקשר בתחילת שבוע הבא, בי עדית

ל3

New member
הי ריטה

תחשבי שיש לך הזדמנות להיות רואה ולא נראה, אז אל תתיאשי ואני בטוחה שאם נחישות כמו שלך עוד תצליחי להיכנס. בכל אופן אני שמחה שאת איתנו ( ברוחך) ומקווה שנשמע את הד קולך בקרוב.

למעלה