ניסיון לאנימציית פרצוף...

FishSticks

New member
ניסיון לאנימציית פרצוף...

טוב, מבחינת המידול ניסיתי להשאיר את זה פשוט כדי שלא יהיה בעיות באנימציה (גם ככה היו לי בעיות עם השיניים) ורציתי שזה יראה פשוט ו-TONNY ולא ראליסטי... מבחינת האנימציה הוא סתם מקשקש קצת אבל לא התאמתי את זה לסאונד אלא סתם בשביל לבחון שהכל זז כמו שצריך, אשמח לקבל הצעות מה צריך לשפר או להוסיף (חוץ מגוף, כמובן)... בכל מקרה, הנה לינק להורדת הסירטון: http://adirsl.tripod.com/head_test.avi

FishSticks

New member
מה ? מנזר השתקנים ?

בחייכם, בן אדם עובד ומשקיע וככה אף אחד לא נותן ביקורת ? בלי הצעות ? בלי מחמאות ? עד כדי כך זה גרוע שלא יודעים מאיפה להתחיל ?

cyb3rmaniak

New member
אני די בטוח שאנשים עדיין לא נכנסו..

לאנשים יש חיים אתה יודע... למה אתה רוצה תגובות?... למודל? לאנימציה?... לגבי המודל- הוא פשוט. אם תוסיף גבות תוכל להוסיף לו הרבה יותר אמינות מבחינת הבעות הפנים. השיניים נראים טיפה כמו מסרק בגלל שיש יותר מדי שיניים. או יותר נכון, רואים יותר מדי שיניים. במודל ריאליסטי אמורים להיות 32 שיניים, וגם, לא את כולם אמורים לראות. במודל פשוט אמורים להיות פחות. אצלך יש משהו בסביבות ה- 40. דבר שני- העיניים אמורות לפזול לפעמים? (עין אחת נמוכה כשעין אחרת גבוהה) כעיקרון זה אחלה נסיון. רק בגלל שביקשת תגובות ראיתי אותו פריים אחרי בפריים ורק אז שמתי לב למוזרויות. מקווה שיום אחד אני אשים פה איזה אנימציה ותוכל קצת להכנס בי עם התגובות :)

FishSticks

New member
רציתי תגובות בקשר לאנימציה...

כתבתי בהודעה שלי שאני רוצה את המודל פשוט, ובקשר לשיניים, לא יודע מאיפה הבאת 32, לי יש 26 (ספרתי), בכל מקרה במודל שלי יש 40 בדיוק שזה באמת יותר מדי אבל הייתי חייב לשים המון שיניים כדי לשמור על הצורה של השן, עם הייתי עושה באמת פחות שיניים זה היה יוצא מעוך מדי, הכל בגלל שהייתי צריך שהפה יהיה רחב להבעות TOON...

cyb3rmaniak

New member
תראה מה עשית... גרמת לי לפקפק בעצמי

יש 28 שיניים. ובערך בגיל 20 גודלות עוד 4 שיני בינה- ביחד 32 שיניים... אבל זה לא משנה. אין חוקים למודלים של toons. אתה רוצה 40 שיניים כחלק מהעיצוב שלך? לך על זה. וסבבה לגבי זה שהמודל פשוט. כל מה שאמרתי זה שעד כמה פשוט שהוא יהיה, גבות זה משהו שמאד פשוט לעשות אפילו למודל Toonי, ויוסיפו הרבה. וגם ילמדו אותך הרבה על הבעות פנים דרך אגב... שזה לדעתי מה שאתה מנסה להשיג, לא? ולגבי האנימציה- אמרתי, היא ממש סבבה.

pulse11

New member
לגבי האנימציה

קטונתי להתייחס למודל. אני חושב שנכון עשית כשבחרת להשאיר את הכיוון של המבט אחיד למרות תנועות הראש, הוספת מצמוץ לעיניים בזמן הדיבור. אני חושב שאולי יש מקום לשקול לתת לאף להתנועע על ציר קו החיבור שלו לפרצוף בחלק העליון בזמן הדיבור בתנועה קלה ביותר, בכל פעם שהפה עושה תנועת O או E. גם התרחבות של הנחיריים זו תופעה ששווה לבדוק בזמן דיבור. זה מוסיף לריאליזם ולהומור של הדמות. סה"כ נראה אחלה.

למעלה