Digi Lista
New member
ניסיון לדיון...
יש לי כאב ראש מטורף השבוע(והאזכרה יום שישי האחרון רק הגבירה אותו מבחינתי...)וכמובן שלא שכחתי שיש שני ימי הולדת השבוע באותו יום כאן בפורום(מילי וטלי
) וגם לשני האחים שלי(אחד מחר והשני עם טלי ומילי) וחוץ מכול אלה החלטתי שצריך לנסות להעלות דיון,מה גם ששוב התייבשנו וצריך להעיר את השטח(משחקים,הצעות,סיפורים,דיונים,שרשורי תמונות,ספוילרים וכו' יתקבלו בברכה בהודעות חדשות)... למי שמכיר את האסטרולוגיה או תורות מיסטיות אחרות נתקל בארבעת היסודות(אש,אדמה,אוויר ומים) כאשר כול יסוד כזה מתאפיין בתכונות מסויימות שלעיתים משתלבות טוב ובמקרים אחרים מנטרלות אחת את השנייה(נשמע מאוד דומה לפוקימון,אני מודעת לחלוטין),אם נדבר רגע על ההתקפות של הדיג'ימונים אז איזה יסוד הכי משפיע מבחינת עוצמה(מתקפות שקשורות באש מופיעות אם אני לא טועה בחלק הגדול ביותר מבין התקפות הדיג'ימונים,לפחות של הדיג'יגורלים)כשהוא מול יסוד אחר?אל איזה יסוד אתם הכי מתחברים?ולמה לדעתכם הדברים ככה?...פרטו,נמקו ואולי יצא משהו(אם אני אספר לכם מאיפה זה הגיע אתם באמת תרצו לאשפז אותי
)... חוץ מיזה כאמור הבמה שלכם וכמובן שגם היוזמות...
יש לי כאב ראש מטורף השבוע(והאזכרה יום שישי האחרון רק הגבירה אותו מבחינתי...)וכמובן שלא שכחתי שיש שני ימי הולדת השבוע באותו יום כאן בפורום(מילי וטלי