ניסיון להגיע לעמק השווה...

ניסיון להגיע לעמק השווה... ../images/Emo4.gif

על מנת שנוכל לבדוק האם קיימים יום ושעה, הנוחים לכל חברי הפורום (או לפחות לאלו המעוניינים להשתתף במפגש), נדרש שיתוף פעולה מכולכם. אני מניחה שקיימת דרך פחות מסורבלת משלי, אבל בגלל שאני לא כ"כ משופשפת בנדון, אציע דרך פרימיטיבית-משהו, שתספק את האינפורמציה הנחוצה... אנא מכם, מלאו את השאלון המתייחס לימים ולשעות בהם נוח לכם להיפגש, באופן עקרוני: 1) יום ראשון בוקר 2) יום ראשון אחה"צ 3) יום שני בוקר 4) יום שני אחה"צ 5) יום שלישי בוקר 6) יום שלישי אחה"צ 7) יום רביעי בוקר 8) יום רביעי אחה"צ 9) יום חמישי בוקר 10) יום חמישי אחה"צ 11) יום שישי בוקר 12) מוצאי שבת מקווה שלא סיבכתי אתכם...

קאריני21

New member
ירד החשק!

מרוב שכולם נעלבים וזה לא מתאים לאף אחד וכאלה - כבר ירד לי החשק
יום שלישי אני ב MRI בשעה 14:00 ובשעה 18:30 קארין האהבלה מקבלת תעודת מטפלת בכירה בשיאצו במכללת מדיסין. אתם יודעים מה, פשוט תחליטו וזהו. ותעשו לי טובה, בלי עצבים, אוקיי? מספיק אתמול כמעט עברתי התקף לב מעצבים. ויום שישי אגב, אני גם לא אוכל כי אני עושה קעקוע בשעה 12:00. כבר קבעתי תור. אז תעשו מה בראש שלכם. סורי אם זה יצא מגעיל פשוט יש קושי באירגון דברים. ושירי, אם את לא יכולה להגיע בבוקר את יכולה להגיע אחרי ההשתלמות שלך. זאת לא נראית לי בעיה. לדעתי, כמו שהדר אמרה, יום רביעי נוח לכולם (לרובם לפחות) כי יש כאלה שעובדים בשישי (כמו טלי) ויש בעיה של תחבורה ציבורית, ובימי חול התחבורה הציבורית עובדת הרבה יותר שעות. אז במטוטה מכם - תחליטו! קארין

אהממ... מה שלא תחליטו...

וכמו שציינתי כבר מס' פעמים, ביום רביעי אני יכולה רק אחה"צ (נניח משעה 17:30) ולא בבוקר (אני מעבירה הרצאה, בעבור 250 זוז, טבין ותקילין
- לא משהו שאני יכולה לבטל...), כך שאם המפגש מתוכנן אצלי עלולה להיווצר בעיה קלה... בכל אופן, לא התכוונתי לעצבן אף אחד
... כנראה שאני די טרייה (שלא לומר, נאיבית!) בעניין תכנון מפגשים מעין אלו וסתם ניסיתי שכולם יצאו מרוצים... ניסיון אחרון: למי נוח ביום רביעי בשעה 17:30, במעוני הקט בתל אביב? (שירי, מתי מסתיימת ההשתלמות??) ובכלל, מה עם שאר האנשים?? כמעט אף אחד לא אישר השתתפות... ו... קאריני, וואו! מטפלת בכירה!!!
מתי אפשר לקבוע אצלך תור לטיפול? המון המון
!!!! אכן, עוד סיבה למסיבה...

ל3

New member
קארין היקרה

קודם כל צר לי שירד לך החשק להיפגש - זו לא הייתה המטרה בהערה שלי. בסך הכל רציתי להגיד שכדאי למצוא סידור כזה שיתאים לכל מי שמעוניין להגיע למפגש ואם רוצים אפשר לעשות את זה- קחי את הרעיון של דובדבניל. זה הכל עניין של רצון. ולא קארין, אני לא אוכל להגיע אחרי ההישתלמות כי תסכימי איתי שלעבוד רצוף עד שתיים ואחר כך הישתלמות מארבע עד שבע בערב יגזול לי את כל היום, לא? אז תפגשו לכם, לי זה כבר במילא לא מזיז. ולא, אין בהודעה שלי שום נימה ילדותית או לא מתחשבת. פשוט משהו לחשוב אליו בפעם הבאה שקובעים משהו......... שירי

gaia20

New member
טוב, בואו נרגע כולם../images/Emo140.gif

לא צריך להכנס לעצבים, זה בסה"כ מפגש ולא יקרה כלום אם נחכה קצת עד שזה יהיה נוח לכולם וכולם יוכלו להגיע. תקשיבו, בואו נעשה הפסקה קצרה מהתיכנונים, כי זה ברור שזה סתם מביא אותנו לוויכוחים מיותרים. נרגע כולם, נחכה איזה שבוע שבועיים, ונעלה את הנושא יותר מאוחר ונראה אם מגיעים להסכמה, אוקי? רק בלי עצבים

קאריני21

New member
לכולם ולשירי ../images/Emo24.gif

מצטערת מקודם על הטון דיבור. יש לי כמה ימים מטורפים שנדפק לי המוח לגמרי. חבר'ה, מה דעתכם על יום חמישי? ממש יום אחרי הסילבסטר. נחגוג יחד את השנה החדשה. הרי גם ככה יום למחרת זה שישי ואפשר עוד לישון
נו תגידו מה דעתכם? אפשר אפילו באיזה בית קפה.

1ט ל י

New member
יום חמישי...

אני לא יכולה. אני לא אעלב אם תפגשו בלעדיי. יום רביעי בבוקר נוח לי, חוץ מהיום הזה, אני לא יכולה השבוע...

למעלה