ניסיון להימנעות ממחלות בעת מין אוראלי לאישה

feel the blues

New member
ניסיון להימנעות ממחלות בעת מין אוראלי לאישה

היי :)
אני מקיים יחסי מין עם בחורה שמקיימת יחסי מין עם פרטנטרים אחרים. אנחנו משתמשים בקונדום, כמובן. נמנעתי מלרדת לה בפעם הראשונה ששכבנו, אבל אני כן רוצה לעשות את זה בפעם הבאה. ממה שקראתי, הידבקות במין אוראלי לאישה נובעת מהפרשות מהנרתיק. השאלה שלי היא קצת מוזרה ואולי טיפה מצחיקה: אם אני ארד לה רק באזור הדגדגן - מקום שבו ההפרשות הנרתיקיות הן כמובן פחותות - האם זה מוריד את הסיכוי להידבקות? כמובן שאני לא מצפה ל 100 אחוז, ברור לי שמגיעים נוזלים גם לשם, אבל בכל זאת, ההיגיון אומר לי שזה מעט עדיף מלהיחשף לאזור ש"טובע" בהפרשות נרתיקיות.

תודה מראש :)

feel the blues

New member
לגיטימי ביותר .. אבל אינני חושב ששייך להודעה שפתחתי

feel the blues

New member
תודה. אני מבין שזה לא נפוץ הדנטל דמס האלה, ובכל זאת

מישהי ניסתה? עד כמה זה פוגע בתחושה? משיטוט באינטרנט, בעברית -בקושי קיים מידע על דרכים להגן על הגבר. התחושה היא שמניחים מראש שאישה שעושה סקס עם פרטנר לא קבוע לא ראויה לקבל סקס אוראלי, גם בפורומיםבאנגלית יש אנשים שמניחים זאת. אני מבין למה אנשים שנפגשים במועדון וזורמים ללילה אחד נמנעים ממין אוראלי, אבל אנשים שנפגשים ל casual sex, לא מעניינת אותם הבריאות שלהם? לא מעניין אותם לתת מין אוראלי לאישה בכלל? רק באנגלית מצאתי את המידע על הלחתוך קונדום, שבהחלט עוזר.

הרמס7

New member
הצחקת את הוירוסים...

איו טוב בלי רע
כל מגע עם נוזלי גוף מועד לפורענות. גם בנשיקה אנו משתפים זה את זו בחיידקים.
תצטרך לבחור להסתכן או להתנזר

feel the blues

New member
הכל זה סיכונים

זה לא הכל או כלום, אחרת כולנו היינו שוכבים בלי קונדום וגומרים בחוץ. להתנשק זה הכי פחות מסוכן, אז כולנו מתנשקים. לתת מין אוראלי זה מסוכן יותר - אז נזהרים.

seymore butts

New member
לדעתי זה לא יפחית את סיכוי ההידבקות

וחוץ מזה כל הכיף הוא בלחדור עם הלשון לכל פינה וקפל בכּוּס, לחקור אותם ולשמוע אותה מתענגת תוך כדי.

אבל אם אתה מתעקש - אולי פשוט תלך על חור התחת שלה וזהו? אחרי מקלחת הוא נקי יותר אפילו מהפה.

יש לך חשד סביר שהיא מקיימת יחסי מין לא מוגנים?

אני פשוט מסתכל על זה מכיוון קצת שונה - אם יש לי חשד סביר, אז אני נמנע (כמובן שקונדום בלי קשר)

feel the blues

New member
היא מקיימת סקס וגינאלי מוגן

בזה אני בטוח. אבל היא יורדת לאנשים ואנשים יורדים לה, וזה מסוכן

Sharoman

New member
בגדול הסיכוי להידבק ממין אוראלי נמוך יחסית

וגם אז לרוב זה קורה כשיש פצעים פתוחים בפה ובכוס.
אבל הכי מומלץ לברר מול רופא(ים) ולהיבדק כל שלושה חודשים כדי לוודא שבאמת אין ממה לחשוש.

אתה יכול לנסות לשאול גם בפורום איידס \ HIV.
רק שים לב שאתה מציין הדבקות באופן כללי ולא רק באיידס/HIV...

feel the blues

New member
הסיכוי להידבקות במחלות בכלל במין

אוראלי הוא נמוך? אפשר, ומצטער מראש על הבקשה - לדעת מהם המקורות שלך?

Sharoman

New member
נמוך יחסית בהשוואה לסיכוי להידבק ממגע מיני מלא

אין לי מקורות בשלוף ולכן ייעצתי לך לפנות למקורות אמינים שיוכלו לקחת אחריות על העצות שמייעצים לך.
חשוב לזכור שאנחנו לא פורום רפואי ולכן המידע שיש ברשותנו לא תמיד הכי אמין או מעודכן.

ככל הידוע לי חמש מחלות עוברות במגע אורלי:

עגבת (סיפיליס), זיבה (גונוראה), כלמידיה, הרפס ואיידס. קרא עליהן. כמובן אם משהו נראה חשוד באיבר המין שלה, לא לרדת...

יש עדויות שהרבה מגורמי המחלות עוברים הצמתה ברוק שלנו ונעשים פחות אינפקטיביים, אז זה גם עניין של כמויות הרוק וכמובן האם יש פצע בפנים שלך או בחלל הפה שלך...

מהיכן גורמי המחלה מופרשים? לא רק מהנרתיק. כל מחלה והדרך שלה. למשל הריכוז של גורמי הדבקה של הרפס גבוה יותר בפצעים שהוא יוצר, ביחוד בשלב שהם פתוחים, והם כלל לא בתוך הנרתיק, וגם, הוא לפי הספרות הוא עלול להיות מדבק מכל פציעה מיקרסקופית משותפת שלך ושלה שבאות במגע עם זו גם ללא התפרצות ופצעי הרפס גלויים לעין.

כשלמדתי בתארים על איידס, לפני המון שנים, כל העדויות על הנגיף הראו שהוא נהרס ברוק שלנו, ושאין אף עדות על הדבקות מסקס אורלי בלבד. עברו הרבה שנים, אולי יש חידושים. כיוון שלא רופאים לימדו אותי, יתכן שהם עצמם לא היו מעודכנים עד הסוף.

למעלה