ניסיון להימנעות ממחלות בעת מין אוראלי לאישה

feel the blues

New member
לא אתפלא אם התגובה שלך תמחק בקרוב

אבל באמת שמעניין אותי אם רק מין אוראלי של גבר לאישה נראה לך חולה, או שמין אוראלי בכלל נראה לך חולה. האופציה הראשונה מראה שיש לך פוביה מגוף האישה, והאופציה השנייה מראה על שמרנות מינית. כך או כך, שניהם לגיטימיים, כל עוד אתה לא מוציא את הכעסים שלך על בנאדם שאתה לא מכיר - זאת הצעה קטנה שהייתי ממליץ עליה, אתה יודע, כדי לשפר את יחסי האנוש. אבל משהו אומר לי שדיון נורמלי לא יצמח מפה.

feel the blues

New member
ניסיון להימנעות ממחלות בעת מין אוראלי לאישה

אני מקיים יחסי מין עם בחורה שמקיימת יחסי מין עם פרטנטרים אחרים. אנחנו משתמשים בקונדום, כמובן. נמנעתי מלרדת לה בפעם הראשונה ששכבנו, אבל אני כן רוצה לעשות את זה בפעם הבאה. ממה שקראתי, הידבקות במין אוראלי לאישה נובעת מהפרשות מהנרתיק. השאלה שלי היא קצת מוזרה ואולי טיפה מצחיקה: אם אני ארד לה רק באזור הדגדגן - מקום שבו ההפרשות הנרתיקיות הן כמובן פחותות - האם זה מוריד את הסיכוי להידבקות? כמובן שאני לא מצפה ל 100 אחוז, ברור לי שמגיעים נוזלים גם לשם, אבל בכל זאת, ההיגיון אומר לי שזה מעט עדיף מלהיחשף לאזור ש"טובע" בהפרשות נרתיקיות.

תודה מראש :)

feel the blues

New member
שלום דר דן טורנר

ידוע לי כי מין אוראלי הוא אחד מגורמי הסיכון להידבקות במחלות מין. עם זאת, אני מודע לעובדה שהדרך הנפוצה בה עוברות מחלות המין במגע אוראלי עם איבר האיש היא דרך הפרשות נוזלים מהנרתיק. ולכן השאלה היא יותר ספציפית - האם מגע עם הפה באזור שפחות ספוג בהפרשות (הדגדגן), שומר עלי (באופן יחסי, ודאי שלא מוחלט) מהידבקות במחלת מין?

תודה מראש

למעלה