ניסיון לחטוף מטוס של החברה הירדנית

s20782

New member
אז איך היא נחשבת לבטיחותית

מה לעשות לעבור לאל על?

agnostic

New member
תסתכל על הצד הטוב..

על המטוס הירדני הסיכויים שיירו טק"א יותר נמוך....

agnostic

New member
זה נושא רגיש .

ואני לא יכול להיכנס אליו יותר מדי בפורום כזה פתוח. אבל בהחלט כן.

תראה במצב אחר

בזמן אחר לא הייתי חושב פעמיים והייתי ממליץ בחום על הירדנים... הם זולים בלפחות מאה דולר (ואפילו יותר) מאל-על השירות שלהם מצוין המטוס עצמו מצוין והכל בסדר... אבל במצב שנוצר היום כדאי לשלם עוד קצת ולטוס בשקט ובביטחה (אבל שוב תזכור שאין דבר כזה ביטחון של 100% ) לצערנו מי שמתאמץ מספיק יכול לחטוף גם מטוס של אל-על אבל הסיכוי שזה יקרה הוא מאוד נמוך......

alord

New member
הם לא כל כך זולים...

אני הייתי רשום אצלם וביטלתי אני עברתי לאל על..... החיים שלי שווים יותר מ-100$ ובנוסף לך שב עם כל הערבים מלבנון וסוריה באותו מטוס ... ירדן משמשת נקודת יציאה למזרל בעבור ערבים מכל האזור... וגם עבור ישראלים...

sela v

New member
אולי גם לא תבקר

בלונדון, כי הרבה ערבים מסתובבים שם ברחובות?

alord

New member
שמע חבר

במטוס סגור שיש בו רוב של ערבים זה לא נעים לשבת.... בטח לא תפצח בשיחות בעברית עם החברה במטוס!!! מה לעשות לא אוהבים אותנו בכל מקום .... במיוחד ערבים לא אוהבים אותנו!! לכן אני מוכן לשלם עוד 100$ רק כדי : 1)לטוס עם טייס של אל-על .... טייסים מעולים !!!! 2)להירדם במטוס בסבבה בלי חששות !!! 3)טיסות של אל-על בטוחות יותר !!! אין צורך לפרט. לכן תפסיקו להתקמצן ......

sela v

New member
אבל זה אתה

מי אמר שכולם חוששים לטוס בחברה הירדנית? גם באל על יכולים לטוס ערבים, ואני מאמין שבודקים כל אחד שעולה למטוס, ככה שגם עם תטוס עם הירדנים, איך כבר יתקפו אותך? הרי אי אפשר לעלות כלים מסוכנים למטוס? אם ינסו לפגוע במטוס ירדני, לא יפגעו רק בישראלים אלא גם בעוד הרבה ערבים, ולא נראה לי שערבי ירצה להוריד מטוס עם 200 ערבים ועוד 40 ישראלים. ומי שסתם יושב לידך הוא בד"כ סתם אזרח ערבי תמים, אתה חושב שהוא רוצה שיעצרו אותו? או שהוא יוריד את כל המטוס, כי ישראלי יושב לידו? אני לא יודע איך אתה קובע שהטייסים של אל על מצויינים? אני לא חושב שטייסים אחרים טובים פחות מטייסים של אל על.

למעלה