ניסיון לעורר את הפורום..

diet prozak

New member
ניסיון לעורר את הפורום..

בחלק משרשורי ההיכרות שהיו כאן בעבר שאלנו על סצינות אהובות.. אני (ואני מתביישת להגיד) לא מצליחה להיזכר בסצינות ספציפיות, רק בקווי עלילה כלליים.. ושמתי לב גם שרוב האנשים התייחסו לסצינות מהעונה השישית (הגיוני, זה יותר טרי במוח) אז אני גאה לפתוח שרשור חדש - סצינות או פרקים שאתם זוכרים, מכל העונות - טובים, גרעים, מצחיקים, עצובים, מהפכניים (בכוונה שעשו איזושהי שינוי דרמטי) וכו'..

diet prozak

New member
אנשים תתעוררו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקפיצה.. אולי מישהו יענה?

SoldieRonit

New member
אני כל כך מבואסת מהעיתוי של ../images/Emo43.gif

כאילו מה חשבו לעצמם
זה כאילו הם דנו את הפורום לקטסרופה ידועה מראש
אני רק מחכה למרץ-השידורים החוזרים בהולמרק

שלמונזה

New member
זה לגמרי תלוי רק בנו ../images/Emo168.gif

אם היה מספיק שיתוף פעולה ואנשים באמת היו רוצים יכלנו להמשיך להיות פורום פורח גם בלי שיש פרקים משודרים. חוץ מזה שנשאר רק עוד חודש בערך עד לשידורים החוזרים חבל שעד אז עוד ישקלו לסגור לנו את הפורום.

SoldieRonit

New member
לא לא לא ניתן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אפחד לא יסגור

רק חבל שאני לא יכולה לעזור
כי אני ראיתי רק חצי מהעונה האחרונה-וכל שאר הפרקים ראיתי אצל סבתא/חברים/שכנים-כי לא היה לי כבלים עד נובמבר האחרון
אז אמנם אני מכורה כבדה לסדרה - אבל עם מלאי מאוד קטן של פרקים בזכרון

שלמונזה

New member
פרקים שאני הכי זוכרת ../images/Emo168.gif

הפרק שמרי גונבת את הכוס מהמסעדה ומאט מחפה עליה ובעקבות זה נשלח למשפט, עד שכולם מתוודים - זה היה פרק יפה. פעם היה למאט ומרי קשר כזה טוב... הפרק שמאט מנסה לעזור לבחורה בהריון עם האוטו והיא גונבת לו את האוטו ואח"כ מתלוננת עליו במשטרה שהוא גנב את האוטו שלה... זה היה פרק הזוי למדי! יש עוד מלא פרקים שזכורים לי לטובה: הפרק שמרי נדרסת, הפרקים של מאט ושונה ביחד, מאט פוגש לראשונה את התר... יש הרבה

שלמונזה

New member
וגם כמובן ../images/Emo168.gif

הפרק שהתר גומרת עם מאט באמצעות מכתב והוא מגיע עד אליה כדי לוודא שזה סופי ואין שום דבר לעשות בנידון, חמודדדד זה היה פרק מקסים

הפרק הכי קלאסי

הפרק שהמשפחה עושה לאריק מסיבת הפתעה עם כל האנשים שהוא עזר להם וברקע יש את שיר הסדרה...

זה היה פרק ה100 של הסידרה../images/Emo87.gif

פרק יפה מאוד. כמה התרגשתי בו כל הזמן

diet prozak

New member
ניסיון נואש להיזכר גם בעצמי..

נורא אהבתי את הפרקים שלוסי יצאה עם... אוף, יש לי בלק אאוט, ההוא שרצה אותה והיא לא רצתה אותו כל כך, ואז הוא גמר איתה (ואמר לה שכשהם התנשקו לא הייתה שם בכלל כימיה), ואז היא התחילה לרצות אותו כמו מטורפת... זה כל כך נכון... וזה כל כך מתאים ללוסי - חוסר החלטיות נחרץ בכל הנוגע לגברים (ולילדים) בחייה, ורדיפה היסטרית אחריהם.. ככה היה גם בפרקים עם ג'ימי מון. היא לא הייתה בטוחה מה היא רוצה ממנו, ורדפה אחריו, וקינאה נוראות באשלי (ככה קראו לחברה שלו, נכון?) אחד הפרקים שיותר עצבנו אותי (חוץ מהפרק שמרי חוזרת הביתה, ואנני משתגעת לגמרי - אבל עליו כתבתי בשרשור אחר). היה הפרק (או שמא היה יותר מאחד? לא משנה), שדינה חוזרת לעיר, והיא וסיימון מחליטים להיות ידידים, ואז כשהחבר שלה זורק אותה, היא חוזרת לסיימון, וברגע שהחבר שלה מתחרט היא זורקת את סיימון... אני אמנם לא אוהבת את דינה, ולא מפריע לי שסיימון יהיה בלעדיה - אבל ככה לא מתנהגים.. בקיצור, הוכיח לי שצדקתי כשלא אהבתי אותה

Crazzzzzy Girl

New member
את בטח מתכוונת לאנדרו המקסים

הפרקים שהכי זכורים לי הם : פרקים מרגשים : פרק 100 , כמובן היה פרק ממש מרגש שכולם באו ושרו את השיר . והחתונה של מאט ושרה פרק מעצבן מאוד : כשמרי חוזרת הביתה ואנני מזה מתלהבת מזה ומתייחסת אל כולם מגעיל . פרק מצחיק : הפרק עם הארוחה אצל ההורים של שרה ,הדמות של אבא של שרה קורעת אותי מצחוק .

coralline

New member
היא לא מתכוונת זה שניסה להתאבד פעם?

כי אבא שלו מת וכול זה... אז לא קוראים לו מייק? כלומר אנדרו זה לא השני שההורים שלו שמרו עליו מאוד ואחר כך הוא נסע לחו"ל ופגש שם מישהי ואז היא הייתה בהריון או משהו או שאני לגמרי מתבלבלת?

diet prozak

New member
לא נראה לי שזה מישהו מהם..

אני לא מאמינה, פשוט ברח לי השם שלו לגמרי... זה לא אנדרו.. יכול להיות שזה מייק, אבל אני לא זוכרת שום דבר על זה שהוא ניסה להתאבד. הוא היה נורא חכם כזה, וראו אותו גם באחד הפרקים בעונה השישית, כשהיה ולנטיינס דיי, ולוסי ומרי הלכו שתיהן לפאב המקומי בלי דייטים, ושני אקסים של לוסי היו שם עם דוגמניות - אז הוא אחד מהאקסים

coralline

New member
אז אם את מתכוונת...

את מתכוונת אליו? אז קוראים לו ג'רמי משהו והוא שיחק את מייק פירס בדקתי... והוא ניסה להיתאבד אבל לא הראו את זה הוא בא כאילו אחרי זה... http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-36122 השני אנדרו... קוראים לו וויל אסטאס (הוא משחק בחלום אמריקאי) http://www.imdb.com/name/nm0261678/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9d2lsbCBFc3Rlc3 xodG1sPTF8bm09b24_;fc=1;ft=21;fm=1 (מצטערת שאני כזאת מעצבנת רק רצתי להיות בטוחה...)

M a r y J a n e

New member
כן זה מייק

בסידרה רק סופר על זה שהוא ניסה להתאבד ובגלל זה הוא נשאר שנה. ד"א- זו ששיחקה את אשלי היא זו שמשחקת את ג'קי- החברה של אשטון קוצ'ר במופע שנות ה-70.

כמה נכון בנוגע לדינה../images/Emo87.gif

הדמות והשחקנית פשוט מתאימות להיכל הטירוף

רוד!

חחח, התזכורת לגבי החברים של לוסי הזכירה לי את רוד (ככה קראו לו נכון?) שהיה לו טוסטוס וההורים שלה לוסי לא התלהבו ממנו.. חחח ואז בפרק האחרון או לפני אחרון בעונה ה6, לא זוכרת בדיוק מתי אמרו שהוא הצטרף לצבא אני נורא שועשעתי.. חחח רוד במארינס.. (נכון שלא דמיינתי את זה?)

למעלה