ניסיון לשרשור חברתי מסוג חדש-פינת השגים

Shamy

New member
ניסיון לשרשור חברתי מסוג חדש-פינת השגים

אז , אני הייתי רוצה שכולנו נהיה קצת יותר מעורים , הפורום לא חייב להשאר בפורמט תמיכה אפשר גם סתם שיהיה לנו כיף כפורום ומסגרת חברתית כי אני בטוחה שיש פה כאלה שנכנסים כל יום גם מבלי שיהיה להם מה להגיד ולהתייעץ על זוגיות ...

אז הפינה שאני רוצה להציעה -השגים לשבוע
3.מטרה גדולה יותר שתקח יותר משבוע (לתהליך פרוגרסיבי!)
4.מה אני מאחל/ת לעצמי השבוע (גם יכול להיות כמו , אני מאחל לעצמי להיות רגוע בתקופה סוערת שכזו או משהו מאוד ספציפי כמו אני מאחל לעצמי שהשבוע אשתפר בעבודה במספר המיילים שאני שולח בממוצע בשעה)
5.מה אני רוצה לאחל לחברי הפורום לשבוע זה

אז יאללה שרשרו!

*הרעיון הגיע לי מ-"רק להיום" למי שמכיר..ומי שרוצה לדעת שלחו לי מסר אשמח לספר

Shamy

New member
השגים שבועיים

1.אני רוצה השבוע להיות עם יותר קור רוח (אורך רוח)
2.אני פשוט מתכוונת להשתמש במנטליזציה וקוגנטיביות גבוהה כדי להשיג זאת ברגעי משבר שמרגישים שהפיוזים הולכים לקפוץ!
3.הייתי רוצה להיות בעלת יותר אורך רוח מאשר הבן אדם העצבני שאני (כן קשה לדעת מהפורום , אבל אני בן אדם מאוד קצר סבלנות ועם פיוזים קצרים לצערי)
4.אני מאחלת לעצמי להצליח בתהליך , ושאני אלמד להרגע יותר בויכוחים והכי חשוב לא להעלב מכל שטות שאנשים פולטים לעברי והשבוע היו כאלה המון!! וכ"כ נעלבתי שכשאני חושבת על זה אחרי שינה ארוכה שזה היה מטופש מאוד להעלב מזה
5.אני מאחלת לחברי הפורום תמיד לזכור שכקשה תקווה היא דבר חשוב , חמלה היא צעד בסיסי לטובת האנושות , ואמפטיה היא אחד הכלים הכי חזקים שנוכל לגייס באמתחתנו הנפשית כמו גם אורך רוח (אולי הוא חשוב כמו אמפטיה אם לא יותר..)

זהו , שיהיה לנו ימים רגועים יותר!

ommerl

New member
קור רוח ופיוז קצר

אני לא ממליץ לך להשתמש במנטאל ברגעי משבר.
יש דרכים יותר בריאות להתמודד עם כעסים ומשברים. דברי איתי בפרטי

&nbsp
&nbsp

למעלה