ניסיון נוסף לדיון
הודעות בתפוז

Purple Mushroom

New member
ניסיון נוסף לדיון../images/Emo43.gifהודעות בתפוז

נניח , והיה לכם רק הודעה אחת לכתוב בתפוז , בפורומים , בקומונות , בבלוגים , וכו'. ביממה אחת נתונה . איזה הודעה הייתם כותבים ? ויותר חשוב , איפה ? באיזה פורום \קומונה\ קהילה \ בלוג(כתוב בבלוגיה )
? ובקיצוניות שניה (אולי נושא להודעה חדשה אחרת)
: במשך הזמן שאתם בתפוז , בכמה פורומים (רק פורומים בינתיים) אתם זוכרים שכתבתם ? האם מבחינה תיאורתית , אתם חושבים , שאפשר במשך השנים , לכתוב בכל פורום אפשרי בתפוז ?
? (בינתיים בקירוב יותר מ1600 , ו1000 פורומים פעילים)
?
 

ailag

New member
בקשר לשאלה האחרונה

בוט עושה את זה בכמה רגעים.
 

Purple Mushroom

New member
היתכוונתי לא באופן מלאכותי ,

כבר שכחתי מה זה בוט , אבל אני מבין שזה איזה שהוא תוכנה . יכול להיות שאני הכרתי את המושג בוט , בקשר למשחקי מחשב ורשת , אולי בהקשר למשחק דום או קוויק . אבל זה לא קשור לנושא הפורום . אז סליחה
 

Purple Mushroom

New member
../images/Emo43.gif ניסיון לענות על השאלות שלי .

אני חושב שהייתי כותב הודעה אחת , ביום מסוים , בפורום לגילאים (שלי) כלומר , בעשור הזה , 30 + . איזה הודעה ? משנתה עם הזמן , במשך הזמן שהייתי בתפוז ? קשה לדעת , אולי עשרות (פורומים) , אולי לחיפוש המתקדם של תפוז , תיהיה פעם תשובה , תוכנה מאוד חכמה . מבחינה תיאורטית אפשר , מעשית אולי יהיה הרבה יותר מאוד קשה .
. וזה רק למספר הפורומים , קומונות יש יותר מכפול עשר . (22 אלף ויותר) ומספר הבלוגים ( במיוחד בזמן האחרון ) הולך וגדל. בזמן האחרון , יותר כניראה מ 50 אלך רק. בלוגים וקומונות יכולים להיות כמספר היוזרים בתפוז , בלי כפילויות (מעניין באמת מה המספר בלי כפילויות) .
 
למעלה