ניסיון עירוי דם לפורום

ל נ ו ן

New member
ניסיון עירוי דם לפורום

בטרם הפורום יתייבש לחלוטין , כדרכם של פורומים המתעסקים בלהקות בנים צבעוניות וססגוניות שהתפגרו להן לפני למעלה מ30 שנה , זה הזמן להזרים בו מעט חיוניות (הדופק ללא ספק לא ממש סדיר, וכל זאת לפני שנמדד לחץ הדם) ואת זה נעשה בעזרת כמה אלמנטים שכל זכר ממוצע יזדהה עימם עד העצם וכל בחורה ממוצעת תשמח לזעוק גוועלד לעומתם. לכל אלה שכבר עכשיו חוכחים בפדחתם ותוהים מה הוא מכין לנו עכשיו לא מצפה אכזבה רבתי , אכן , מדובר בעוד אנקדוטה קטנה , אחת מיני רבות שכל כך עוזרות לנו לשפוך עוד קצת אור על התופעה , ויותר מזה , לישון בשקט. והאנקדוטה הקטנה שלנו , נוגעת , הפעם (תרתי משמע) באחת התקריות התמוהות והמשעשעות ביותר שעלו על מסך הקולנוע בין השנים 1964 -1965 והיא כמובן תקרית הביקיני המפורסמת או כפי שאני מכנה אותה "נגע או לא נגע". הסרט HELP! ללא ספק סיפק לחובבי הרביעייה המופלאה כמה רגעים שלא יסולאו בפז , פול רוקד על הגבעה עם מבט אוריגינלי של שוטה , רינגו מחליק לו על השלג באלגנטיות שיא , ג'ון ממלמל משפטי מפתח שאני בספק אם הוא עצמו הבין את משמעותם ועוד כהנה וכהנה פנינים . השיא ללא ספק הגיע בקליפ השיר Another girl (זה בשבילך , מנהלת ....) , שם , לאלה שהזיכרון לא משחק אצלם תפקיד מרכזי , החבר'ה משתעשעים להם על חוף ים בריטי טיפוסי (סלעים , אצות , בריטיות נאוות בביקינים). ובשיא היצירה , פול משתמש באחת הבחורות בביקיני בתור "גיטרה"... בידו הימנית הוא אוחז בידה הפשוטה לפנים כאילו זו היתה גשר של גיטרה , ובידו השנייה (כזכור , יש לו רק שתיים ) הוא פורט על צידי גופה במקצב רוק'נרולי הכל כך אהוב עליו ועל החבר'ה איתם הוא הסתובב באותה תקופה ... ואז מתרחש האירוע המפעים... (כמובן , הכל מגובה במסמכים , תמונות , ועדויות חיות) ואלה מכם שעדיין יפקפקו בסופו של הדיון מוזמנים לגשת לספריית הוידאו הקרובה למקום מגורכם (לגלות שאין שום מצב בעולם שמשכירים שם את הסרט הלפ) להתבאס קצת , ולחזור הביתה. ובכן , פול החביב , בסערת הנגינה הוירטואלית על גופה של הבריטית החסודה , שולח את ידו קרוב מדי , ונוגע בחזה של הבחורה המופתעת , האירוע יכול היה להיות זניח בעליל , אלמלא פול דאג , בעזרת שפת גופו ופרצופו הנבוך בעליל בשעה שהאירוע התרחש להכריז קבל עם ועדה שמישהו פה פיספס אקורד.... ונעבור לעדויות המזעזעות ...

ל נ ו ן

New member
ולעדויות המזעזעות ...

ובכן בתמונות 1- 3 ניתן לראות את תחילת המהלך המפליל , בו פול פורט באופן קרוב בעליל על גופה של ה"נערה הנוספת" בתמונה מס 4 מתרחש האירוע שכל כך מביך את פול , ושימו לב להבעת פניו בתמונה מס 5 ... הבעה שכולה אומרת ... אופס , פספסתי בתמונה מס 6 ניתן לראות שהוא חוזר לפרוט , אם כי ... עכשיו ... הוא לוקח מרחק ביטחון... אז נגע או לא נגע ?? , כמו תמיד , אתם תחליטו , ואני אמשיך להשתעשע על חשבונו של פול ...

Miss CB

New member
חחחחח... הברקות, כרגיל...

מאיפה אתה מביא את זה, מאיפה. לצערי עוד לא ראיתי את הלפ!, ורק בגלל שיצא לי לבקר פעם אחת ויחידה בנתיים באוזן השלישית (חצי שעה נסיעה מרעננה מינימום, ובלי רשיון זה בעייתי מאוד) ואת הפעם ההיא הייתי עם חברה מת"א ככה שסרט אחד שהשכרנו היה דווקא ממנטו (שאני אכריח מישהו?!) והשני, סרט שאני מתכננת עליו מיני ביקורת בקרוב, והוא פרויקט של אריק איידל (ואנ ילא רוצה לשמוע פה "מי זה?"!!!) בשם THE RUTLES: ALL YOU NEED IS CASH. כולכם בוודאי מנחשים על מה הוא. מין מוקיומנטרי (הראשון, בעצם, כשהמפורסם שבהם הוא כנראה ספינל טאפ) על להקה משעשעת ומוכשרת, ה- PREFAB FOUR, בשם הרוטלז. הסרט הזה נוגע בדקויות, וזה מה שהופך אותו לכ"כ מצחיק. זה, אריק איידל, והופעה גאונית כמעט של ניל אינס (עליו אני מרשה לשאול "מי זה?") בתור רון נסטי, אחד המובילים של הקבוצה שהתאהב, כמה לא מפתיע, בגרמניה קרה שאביה המציא את מלחה"ע ה-2. סתם, על קצה המזלג. מומלץ לאללה, זה סרט ענק, ולא רק לאוהבי ביטלז. אבל במיוחד לאוהבי ביטלז. בקרוב ההמשך.

John LennonS

New member
יפה חביבי, כמו תמיד

אני לא חובב סרטים של הביטלס ויצא לי לראות רק חלק די קטן ומשמעמם להפליא של 'יום של לילה מפרך'. פיסת מידע די מעניינת. אבל היה משהו שלא ממש הבנתי, אי אפשר או אפשר להשיג את הסרט בספריות הוידאו ואם לא למה לא? חוץ מזה מאיפה אתה מביא את הדברים האלו, מאיפה מאיפה מאיפה??~?~?~ כל הכבוד
|כוכבית|

ל נ ו ן

New member
נדרשת חלקלקות יוצאת דופן

בכדי להשיג חלק מסרטיהם... חיוך מקסים בכניסה לספרית הוידאו וירידה על הברכיים לרוב לא משיגים את התוצאה הרצויה ... על התשובה למה לא הדעות חלוקות , אני מניח שזה מכיוון שברי המזל שכן הצליחו בדרכים לא דרכים לשים את ידיהם על פיסות ההיסטוריה החליטו בצעד לא יוצא דופן להשאיר אצלם את הפלא. אם כי באוזן השלישית , כיאה לשמה , ניתן להשיג אותם . ובעוד מאמר מוסגר , הם ללא ספק שווים צפייה , ולא בגלל הערך האמנותי שלהם שללא ספק מוטל בספק (ביחוד AHDN ו MMT)כי אם בגלל הנוסטלגיה שעושה שמות בבלוטות הדמע ואינספור הרגעים החיננים שמתוארים בהם בצורה כל כך נוגעת ללב , רגעים שלא יחזרו במילניום הקרוב ... ובקשר לקושיה השנייה ... אני יכול לספר לך . אך אני אאלץ להרוג אותך

John LennonS

New member
השאלה הגדולה היא:

האם אתה בעל חלקלקות מהסוג שאתה מדבר עליה? בפשטות יותר, האם אתה אחד מאותם אנשים שמחזיקים את סרטיהם של הביטלס הללו שאין כמעט להשיג באף מקם לפי דבריך?

ל נ ו ן

New member
אני רכשתי ...

בתקופת עלומיי (מתישהו בעברי) סט חביב ביותר של ארבעת הסרטים בתוספת אי אלו בונוסים מרנינים במיוחד (שכוללים כמה רגעים פרוורטיים במיוחד אותם אחלוק עם סוטי וסוטות הפורום בהמשך) כך שאני לא נדרש לאותה חלקלקות מפעימה...

למעלה