ניסיון פתטי להחיות את הפורום

plants and rags

New member
ניסיון פתטי להחיות את הפורום

יש חדשות בביורק.קום. אפשר להצביע כאן לוונדרלאסט בתחרות הקליפ הטוב ביותר של 2008 ב-MTV2. פייר? לא מגיע לו לזכות, קליפ מעפן בכל שלושת מימדיו. עוד חדשה: תפתחו את היומנים, ב-22 בדצמבר ב-12:34 בדיוק ביורק באה להופיע. באיסלנד. ל-15 דקות, כחלק מאיזו שטות איסלנדית. כל יום עד ה-23 בדצמבר איזה אומן איסלנדי מופיע באיזה מקום בריקוווואייייק. אז זה היום שלה. בואו לראות גם אתם, מה יש, קמצנים, לא שווה? כעת, תדונו, בני זונות. נ.ב: פולי לא אוהבת את מדוזה.

סריט

New member
אני לא מצליחה להצביע

מה הבעייה עם הפורום? 12:34. אנלאמאמינה :|

Pygmy puff

New member
זה לא עובד

אפילו עברתי לאקספלורר במיוחד. עדיין לא קורה כלום. קונספירציה? באמת? מתי היא אמרה את זה?

plants and rags

New member
צריך ללחוץ על הריבוע השחור

שמימין לשם שלה. מסתבר שקוראים לה Bjrk. אין לי קישור לציטוט, אבל זה מהפורום של פיג'יי, טוענים שם שהיא אמרה את זה פעם בראיון.

סריט

New member
אז מה אם היא אמרה<?

עכשיו אתה מתכוון ללכת אחריה ולהגיד שאתה לא אוהב את מדולה כי היא אמרה, כמו שליאון עושה כל מה ששפרה אומרת??? אההההה?? מה לעזאזל איתי עושה עדיין בבית הזה?! העולם משתגע, השעון הולך לאחור, זמנינו קצוב, האחרון שיכבה את האור.

plants and rags

New member
יודעת מה, כן

אני שונא את מדולה. יותר מזה, אני שונא את ביורק ואני לא מבין למה יש לי 16 סינגלים שלה. קחו אותם כבר, אני לא רוצה אותם. אין לה דיסק אחד טוב. דביו? תעשי לי טובה. פוסט? גועל נופש. הומוג'ניק? בריטני ספירס עדיפה. וספרטיין? משעמם תחת. מדולה? פולי לא אוהבת. וולטה? מקיא עליו. מה טוב באישה הזאת? היא גם כל הזמן הולכת ותופחת, שתעשה כבר דיאטה למען השם.

Gilado 69

New member
ואוו! תמיד אפשר לתת אותם לי! ../images/Emo24.gif

לא חייב להחזיק כל כך הרבה דיסקים בכוח, לא חבל שהם סתם תופסים מקום ומעלים אבק, אצלי יהיה להם ה-מ-ו-ן שימוש! [:

plants and rags

New member
לשלושת המוסקטרים כאן

הסינגלים, מעפנים ככל שיהיו, יישארו אצלי עד 2070, אז אמכור אותם במאות אלפי דולרים, אחרי מותה של ביורק והיעלמותם של הדיסקים מעולמנו.

plants and rags

New member
עדכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

יש לנו תאריך לאלבום החדש - ה-30 במרץ 2009. הוא נקרא A Woman A Man Walked By. אה, והוא של פולי וג'ון פאריש, המשך ל-dance hall. איזה כיף, מי זאת ביורק בכלל.

סריט

New member
היא מנסה להוציא אלבום כמה שיותר מהר בשביל

שישכחו את ווייט שוק.

למעלה