ניסיון צבאי שלא בשירות קבע

• פותח הנושא ULHH
  • פורסם בתאריך

ULHH

New member
ניסיון צבאי שלא בשירות קבע

האם ניסיון צבאי כחובש שלא בקבע יכול להחשב כניסיון עבודה ? בזמנו עורך הדין אמר לי כי אם זה לא בקבע אז לא ניתן לרשום אותו בעת הגשת טופס 008

זה עורך דין או סנדלר?

חובש הוא מקצוע, והשירות כחובש, גם במשכורת של חייל חובה, נחשב.קיבלת משכורת צבאית, יש NOC מסוג A או B , וזה תופס לגמרי, בדוק יש אנשים שקיבלו PR על סמך הניסיון בחובה.

BEAR1

New member
איזה מסמך וממי אני צריך להביא מהצבא להוכחה?

אתה צריך להוצא משל"ר את האישורים

חלק אתה יכול כניראה להוציא באינטרנט, ואם לא, אז תיגש לחלון בשל"ר ברמת גן, ותבקש אישור על שירות צבאי, שבו יהיה כתוב ששירתת כחובד כך וכך שנים., תבקש אם אין לך גם תעודת סיום וגיליון ציונים של קורס חובשים, אם הקורס מעל 450 שעות, זה אולי קביל כשנת לימודים על תיכונית, מה שבטוח שזה מחזק את הדרישה להכיר בניסיון כחובש.

ULHH

New member
לאור כך

האם זה מעמיד באור שונה את הנושא הקודם שפתחתי בפורום לגבי כך שהגשתי את טופס 008 ללא שנת ניסיון ? בטופס כתוב פחות משנה אך כעת אני מבין שהיו לי יותר משלוש שנות ניסיון בעת ההגשה ובאיזור של 67 נקודות. האם אני יכול לפנות אליהם כעת ולטעון כעת כי היתה לי טעות במילוי הטופס ?

amirshuval

New member
לך לשגרירות

עם טופס IMM0008 שכולל את החובשות(3234 medical assistant (paramedic) – military) ,ותבקש לעדכן/להחליף את הטופס שהגשת בפתיחת התיק.אם הם מסרבים לקבל ממך נתונים/מסמכים נוספים תנצל את ההזדמנות שאתה שם ותמשוך את הבקשה,קבל את ההחזר הכספי(לא ייתנו לך אותו במקום,זה יכול לקחת כמה שבועות) ותגיש בהקדם בקשה חדשה יחד עם כל הניסיון התעסוקתי הרלוונטי שיש לך.

ULHH

New member
פשוט לבקש לעדכן ?

צריך לומר להם שעשיתי טעות בעת מילוי הטופס ואני רוצה להוסיף ולשנות פרטים ? למלא את הטופס בהתאם לנתונים שלי היום (יש לי תואר שני ועוד שנות ניסיון) או כפי שהיו בעת ההגשה הראשונית ורק להוסיף את הניסיון כחובש ? במידה והם יסכימו לעדכן, האם פעולה כזאת תדחק אותי לסוף התור ?

amirshuval

New member
אם הם

בכלל יאפשרו לך לעדכן,אז תן להם טופס IMM0008 שיכלול את הנתונים כפי שהם היום.אם ייתנו לך לעדכן תגיד יפה תודה,ידחוק לסוף או לא ,מה זה בדיוק משנה?מה שיש שם עכשיו לא שווה כלום.

למעלה