ניסיון ראשון לספיידר מן! בינתיים זה רק הראש והרנדור הוא סתם משהו של רגע כמו כל שאר הרנדורים שלי...
M MoonBlade New member 18/11/01 #1 ניסיון ראשון לספיידר מן! בינתיים זה רק הראש והרנדור הוא סתם משהו של רגע כמו כל שאר הרנדורים שלי...
G gRAFIx New member 18/11/01 #2 רגע לא רגע, הנה תגובה... קווי המתאר של האילוסטרציה עבים מדי. הם צריכים להיות בערך בעובי של הקווים של הרשת על החליפה שלו. צריכים להיות שני גוונים - מואר וצל, לא יותר מזה, וטשטוש בינהם. המודל נחמד, אולי עוד קצת עבודה באיזור הלסט לא תזיק. הרקע זועתי!
רגע לא רגע, הנה תגובה... קווי המתאר של האילוסטרציה עבים מדי. הם צריכים להיות בערך בעובי של הקווים של הרשת על החליפה שלו. צריכים להיות שני גוונים - מואר וצל, לא יותר מזה, וטשטוש בינהם. המודל נחמד, אולי עוד קצת עבודה באיזור הלסט לא תזיק. הרקע זועתי!
E eldarinn New member 18/11/01 #3 מסכים עם ההערות ../images/Emo45.gif במיוחד לגבי הרקע. פרטים נוספים? תכנה? שיטות?
M MoonBlade New member 18/11/01 #4 שיפורים שינויים טוב, עשיתי רנדור נורמאלי יותר(אני מקווה) עוד תגובות יתקבלו בברכה....
P preacher New member 19/11/01 #6 הסנטר והלחיים רחבים מדי. לפיטר פארקר אין סנטר כזה כמו של סופרמן - במקום לסת רחבה כזאת צריך להיות משהו יותר צר. חוץ מזה - פצצה.
הסנטר והלחיים רחבים מדי. לפיטר פארקר אין סנטר כזה כמו של סופרמן - במקום לסת רחבה כזאת צריך להיות משהו יותר צר. חוץ מזה - פצצה.
M MoonBlade New member 20/11/01 #7 תודה רבה....אני בשלבי עבודה על הגוף ועדיין מת לגלות את שיטת סאב דיוויזיאון