ניסיון ראשון.......

Art Of Madness

New member
ניסיון ראשון.......

ולפי מה שיצא כנראה גם האחרון באמת שאין לי מושג איך עושים את זה... אז... תקטלו... אבל בעדינות.... חחח....

Art Of Madness

New member
../images/Emo10.gif

למה אתם לא מגיבים?

אז למה את מעלה את זה?

אם את לא חושבת שזה טוב אז למה את מעלה את זה לפה לקבל ביקורות? זה מעצבן שאנשים פה מעלים עבודות עם ההודעות של "זה נורא מכוער ואני לא סובל/ת את זה אבל מה אתם חושבים" אם אתם לא חשובים שזה יפה אל תעלו את זה. עכשיו, בקשר לאיור שלך - הוא יצא נחמד בתור ראשון. האיכות של התמונה על הפנים (באיזו תוכנה עשית את זה?). לדעתי צריך לעבוד על העיניים כי הם יצאו לא טוב. חוץ מזה נראה טוב מאוד.

Art Of Madness

New member
העלתי את זה כי רציתי ביקורת על מנת

להשתפר... וזה שאמרת "לפי מה שיצא כנראה זה יהיה גם האחרון.." ה-ו-מ-ו-ר! אם הייתי חושבת שזו העבודה הראשונה והאחרונה לא הייתי בפורום הזה.... גררר תודה על התגובה בכל אופן

אמרתי את זה לא רק...

על בסיס מה שאמרת. פשוט זו לא פעם ראשונה שאני רואה הודעות כאלו ורציתי פעם אחת ולתמיד להגיד את זה.

mgirl

New member
אבל כולם עושים את זה מהסיבה הזו!

גם מטעמי צניעות. (אני נשמעת כמו הרב עובדיה יוסף). ז´תומרת, אם אני יעלה עבודה ויגיד ´זו העבודה הכי מדהימה בעולם, אני מה זה טובה, I rule!´ (כמובן שאני אצדק, אבל זה לא קשור עכשיו
), אני אראה קצת סנובית. אז זהו.

לא ממש...

אפשר לבוא ולהגיד "שלום עשיתי עבודה אשמח לקבל ביקורת" בלי לרשום שום דעה אישית. אפשר להגיד "אני אישית אהבתי אותה" ואם רוצים אפשר גם להשוויץ. אבל אנשים עושים עבודה וכאילו מראש נותנים תירוץ. ז"א שאם מישהו יגיד שהעבודה לא טובה אז הם ישר יקפצו ויגידו משהו בסגנון של "אני יודע..זה מה שאמרתי".

ממש לא

אם את לא חושבת שזה נראה טוב (ולא אכפת לי מטעמי צניעות או מה שלא תרצי לקרוא לזה גם אני אחליט שכנראה זה באמת לא טוב.... ) אפשר גם לא להגיד כלום וזהו... ככה לא חושבים שאת חושבת שזה גרוע וזהו.

למה לעשות בפוטושופ ציור שנראה

שצריך להיות וקטורי? אם אתה עובד בפוטושופ תשתמש בכלים הטובים של פוטושופ. אם אתה רוצה לעשות וקטורי תשתמש בתוכנה שתומכת בעבודה מסוג כזה.

Art Of Madness

New member
אהממממ.... אני בת..

והאמת שלא הבנתי חצי מהתגובה... לא כי היא היתה לא מובנת.. פשוט כי אין לי שמץ מה זה וקטורי?
פוטושופ זו התוכנה היחידה שיש לי ... וגם אין לי שמץ מה זה הכלים הטובים של פוטושופ אם תוכלי להסביר לי אני מאוד אשמח אם זו לא טרחה גדולה מדי

נראה שהציור שלך

מנסה לחקות את הציורים שמעלים פה (רב הציורים באותו סגנון- וקטורי- קווים בלי מעברי צבעים ריאליסטים). אם את רוצה לייצר כאלה עבודות את צריכה לעבוד עם תוכנה אחרת, לא פוטושופ. הכלים הטובים של הפוטושפ זה המברשות, האיירבראש, הסמאדג ועוד רבים שעוזרים לצייר מעברי צבעים מה שלא ניתן לעשות למשל בפלאש. על רגל אחת...

למעלה