ניסיון שני להפתעה

ועוד אחת

כאן על נהר הבריסבן ריבר אנחנו גרים הנהר חוצה את העיר לשניים וניתן להגיע לעיר באמצעות רחפת חוויה וכמובן שיש את המוניות והאוטובוסים

קואלה יקירתי

לא שכחתי אותך הבטחתי תמונות עם קואלה וקנגורו דניאל צריך להוציא את האלבומים מבטיחה שאשתדל לשלוח עוד בימים הקרובים גולדי

יהורמי

New member
אמרתי לכם!!!!

אמרתי לכם שהוא חי! אמרתי!!!!!
איזו תמונה גולדי! פששש זה בלאס וגאס? צירפתי ציור שעשיתי לפני כמה שנים על הקצה העליון של דפדפת בבית הספר.. תהנו
איתמר

יהורמי

New member
והנה עוד אחד

זו תמונה שהייתה תלויה בבית של חבר שלי, ישבתי מולה והעתקתי אותה, אז היא יצאה קצת עקום אבל זה מה יש!
יש לי גם שני ציורים של יהודה, אבל אחד הוענק במתנה לשירן (לא מנהלת הפורום אלא הקצינה שלי) ואחד פה אצלי אבל אין לי כח לסרוק
זהו לבינתיים איתמר. נ.ב גולדי, עשית לי את הבוקר עם אלוויס!!!!!!!!

../images/Emo9.gifאיתמר חייל מתוק שלי

אני כל כך שמחה שהצלחתי לשמח אותך שמחתך שימחתי היא אז ככה התמונה לא בלאס וגאס למרות שהיתי מתה להגיע גם לשם את התמונה דניאל צילם אותי בהופעה של אלויס באי שנקרא קי ווסט בפלורידה שם חיינו כמה חודשים אני ודניאל ושם בעצם הכרנו הוא אמר לדניאל אחרי השיר שהוא שר תשמור עליה אהה מה תגיד על אלויס ביקש מבעלי לשמור עלי אז תשמור על עצמך וכמו שאמרתי לך קודם ולא ממש האמנתה לי אלויס היה אצלי לכוס קפה עכשיו הוכחתי לך שאני לא יורה באויר על ריק יום טוב גולדי

willo1

New member
../images/Emo12.gif איתמר?

האם אני הוזה? גולדי, את היחידה שהצלחת לגרום לאיתמר לכתוב הודעה בפורום ועל כך קבלי ח"ח. (אני פשוט כבר התייאשתי)

יהורמי

New member
Take good care of her

שיר חביב, לא בין האהובים עלי בכל אופן
אחחח אלוויס אלוויס.... ברגע זה שבו אני כותב את ההודעה מתנגן לו השיר You don't have to say you love me אחד השירים הגדולים לדעתי... אבל די, אני מתחיל להסחף כאן
זה לא המקום
אז גולדי, בפעם הבאה שאלוויס בא לבקר - נא להודיע לי באופן מיידי!
איתמר.

איתמר- הייתי אומרת שכדאי ש

take a good care of your mental health sweetie משהו שם כבר ממש, אבל ממש מדאיג אותי, וגולדי, האחות הגדולה, עוד מטפחת את זה אצלך ומעודדת את זה. ביזאר ביזאר ביזאר ("חייל מתוק שלי"?? גולדי??!! ממתי דניאל שרת בצבא??)

:-אפרתייייייייייייייייייייייייייייי

אני מעודדת כי זה כייף לעשות טוב וזה עושה לי טוב בחזרה למקרה שלא ידעת יקירתי אני אוהבת את כל חיילי צהל כל חיי רכשתי להם חיבה עזה ולא משנה מה תפקידם בעלי לא שירת בצבא וכידוע כאן אין שירות חובה אז ערב טוב לכם יקירי והכי חשוב מקוה שנהניתם מהתמונות גולדי

גולדי כל הכבוד שאת עושה שימוש

ביכולתייך החדשות (סורק) תתחדשי!! סחתיין על התמונות, יצאת מדהים!!!!!!!!!!איך את שומרת על הפיגורה עם כל האוכל הטעים שאת מבשלת??? יקירתי כשאת מגיעה ארצה- תכיני משהו על בסיס פריכיות בלבד. טוב? איזה כיף להאכיל קנגורו, הכי קרוב שאי פעם הגעתי היה לכלב (וגם לככמה אנשים שלא נעים לי להגיד איזה חיות הם הזכירו לי). אפרופו אתם והאביב שלכם- היום ראיתי כבר ג'וק על המדרכה. ואיתמר- איזה כישרון! כל יום מגלים עליך כאן משהו למרות השתיקה שלך..תרשימים מדהימים, נורא יפה. אתה יכול לעשות לי אחד של קיאנו או ג'רארד?? אהה וגולדי? שמעתי שאת מחפשת דירה לא יקרה, אז רציתי להגיד לך שהבנתי שניקול קידמן מוכרת את "דירתה" הצנועה במשהו כמו 6 מיליון דולר. קטן עלייך על דניאל לא?

למעלה