ניסיון שני

danielcowman

New member
ניסיון שני

היי אנשים, ניסיתי לשלוח לפני שבוע אבל ההודעה נקברה אי שם בין דפי הפורום. אני מקווה שהשאלות עוד לא נידונו כאן (לקיצוץ ברמת הקרצוץ). השאלות שלי הן כדלהלן (ובתמצות): א. האם ניתן להיכנס לרשימת ההמתנה במסלול החדש כאשר אין לנו עדיין את סך הדרישות הרצויות, אך בידיעה שהשנה הקרובה עשויה בהחלט לשדרג את המצב? ב. האם הניסיון בעבודה זמנית (פעם בשבוע, מור אור לס) אשר משכה יותר משנתיים יכול להיחשב כניסיון של שנה בסולם הנקודות? ג. נהיה אסירי תודה גם להצעות חלופיות - כגון, חלופות BC יעילות :) * אני מצרף קישור להודעה המקורית שלי עם כל המידע הנוגע בנו. תודה ענקית על כל העזרה, ההשקעה והזמן! ------ Well maybe you should just drink a lot less coffee and never ever watch the 10 o'clock news Maybe you should kiss someone nice or lick a rock or both maybe you should cut your own hair cause that can be so funny it doesn't cost any money and it always grows back hair grows even after you're dead (Regina Spektor)

Astroo

New member
תשובות

א. יש לעמוד בדרישות הסף בעת ההגשה. ב. לא. אם היית עובד בחצי משרה במשך שנתיים אז אולי היה ניתן להחשיב את זה כשנה במשרה מלאה (אבל גם לא בטוח).

danielcowman

New member
חששתי מכך.. ../images/Emo7.gif

אם אני מבין נכון, אז האפשרות היחידה שלי היא לחכות ולאגור בנתיים ניסיון (נגיד שנה), ורק אז לנסות ולהגיש? כלומר, רק בעוד כשלוש-ארבע שנים יש סיכוי להגירה? talking about long fetch.. ואם אני מצליח למצוא מישהו שיעסיק אותי משם, אני עדיין חייב לעמוד מיד בדרישות הסף? תודה!

Astroo

New member
אם אתה מוצא מעסיק

זה יוסיף לך נקודות, ואז אולי תגיע לניקוד הדרוש.

danielcowman

New member
אם כי עדיין אצטרך ניסיון..

חשבתי על שתי שאלות תמוהות משהו: א. האם שירות צבאי בכח אדם נחשב לנסיון כלשהו? הרי, משכורת - יש, עבודה משרדית ובוס לחוץ - יש, שעות ג'ובניקיות קלאסיות משמונה עד שש - יש. זה שווה משהו בהקשר הקנדי? ואם כן, איזה מסמכים ממציאים להם? ב. אני מניח שאין מצב אבל בכל זאת - מה אם ארוסתי מתחילה את התהליך עם הניסיון שיש לה, ואני משלים אותו עם האנגלית שלי בבוא העת להנפקת המסמכים? ותודה אסטרו, אני מקווה שיאשרו לך כבר.

Astroo

New member
לא יודע לגבי א'

למרות שנראה לי שרק שירות קבע נחשב (כי ה-300 ש"ח שקיבלת בסדיר זו לא בדיוק משכורת וההעסקה חייבת להיות בשכר), אבל אל תסמוך על המילה שלי. לגבי ב', המגיש הראשי צריך לצבור מספיק נקודות. בן הזוג יכול לעזור רק בסעיף ה-Adaptability (אם יש לו/לה תואר). לכן אם ארוסתך תהיה המגישה הראשית, רק היא יכולה לקבל נקודות בסעיף השפות.

יש הרבה מקצועות צבאיים שהשירות בהם נחשב

לותק. אם חייל שירת מתחילת שירותו כפקיד שלישות, הרי ש זה מופיע ב NOC מצד אחד, ובאישור על שירות סדיר מצד שני, ובתדפיס הביטוח הלאומי מצד שלישי (צה"ל משלם ביטוח לאומי כמעסיק, והשירות הסדיר נחשב לתעסוקה מבחינת ביטוח לאומי), והשגרירות מכירה להרבה אנשים בזה כניסיון מזכה רק מה, אם המקצוע הצבאי הוא רובאי 13 נניח ושירתת כקצין בדובדבן או שמשון למשל, גם ה NOC לא יהיה ברשימה, וגם לא תוכל לרשום בסעיף השירות הצבאי שלא היית תחת אש מה שיאריך שלא לצורך את תקופת הטיפול בתיק. מי שהיה פקיד שלישות גם הNOC מוכר וגם לא יבדקו אם הוא כן או לא היה מעורב פלילית עקב השירות בשטחים.

Astroo

New member
אתה מכיר אישית אנשים שהחשיבו להם שירות סדיר?

בתור נסיון תעסוקתי?

אחד משני אלה יכול להתאים

הרשימה המלאה של 0 A ו B נעלמה. צריך עכשיו לחפש כל NOC לחוד וזה מתיש. בעיקרון כל הסיווגים שמתחילים ב 0 וממשיכים בספרות 1,2,3 הם בסדר.. חארם. אם למישהוא יש את הרשימה המרוכזת הישנה בקובץ ויעביר לי אהיה אסיר תודה.

למעלה