ניסיון תעסוקתי

softouch

New member
ניסיון תעסוקתי

לרוב המגמות בתואר השני נדרשים מועמדים לכתוב קורות חיים ולפרט על ניסיון תעסוקתי.
מלבד חונכות של שנה בפר"ח, ועבודה בעבודת שדה (חנכתי ילד עם בעיות רגשיות\נפשיות). אין לי שום ניסיון בתחום.
איזה ניסיון למשל אפשר לצבור בתור בוגרת תואר ראשון בפסיכולוגיה וייעוץ חינוכי, אם אני רוצה להמשיך למגמה החינוכית\שיקומית ילד\התפתחותית ילד?
 

sense9

Member
מנהל
התנדבויות במקומות רלוונטים,

אבל אולי הנסיון שלך דווקא כן מספיק.
 

softouch

New member
האם

עבודה בבית ספר בתפקיד חינוכי כלשהו זוטר, או בחניכת ילדים בעלי צרכים מיוחדים כמו אוטיזם או PDD (יש שמחפשים באופן פרטי בתשלום, או דרך חברות השמה) או כמדריכה חברתית לילדים\נוער במועדונית לדוגמה, יכול להתאים?
כי עם תואר ראשון, קשה מאוד להתקבל לתפקידים טיפוליים רלוונטיים רציניים כאשר אין תעודה כלשהי או ניסיון. כולם צריכים להתחיל ממשהו.
אני לא יודעת בדיוק למה הם מצפים בקורות חיים.
כנ"ל מה הציפיות ב"מכתב כוונות\הצהרות\שאיפות". אין לי שאיפה לשנות את העולם והחינוך או לחולל תרומה גרנדיוזית. אני כן מאמינה בעצמי כמישהי בעלת כישורים שמאוד מתאימים לתחום וכמי שיכולה לעזור לאנשים ברמה אינוידואלית אם אעבור את ההכשרה המתאימה..
 
למעלה