ניסיון WILD מספר 3...

ליטן א

New member
ניסיון WILD מספר 3...

אחרי שהיה לי פעם אחת ניסיון די כושל של WILD, שמראש נועד לכישלון (מכיוון שהתחלתי את התהליך בתנוחה לא נוחה), ועוד ניסיון יחסית מתקדם של WILD (שבו כבר הרגשתי רעידות חזקות-חזקות בגוף, ובעיקר ויברציות - והכי חשוב, כאילו הגוף שלי זז לבד, או ליתר דיוק נע קדימה).. עכשיו - הגיע הניסיון השלישי.... ואין כמו ערב חג בשביל לנסות אותו... הלכתי לישון ב 23:00, והתעוררתי ב 5:30 (כמו שהבטחתי בצ´אט). אני כבר 20 דקות ער... עוד 20-30 דקות חוזר לישון, ומקווה לטוב
פרטים בהמשך... ליטן

shabaz

New member
מה?

לא קבענו לקום ב-10? קמתי במיוחד...טוב עוד חצי שעה אני חוזר לישון. שבז

ליטן א

New member
עידכון בנוגע לWILD שלי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

במילה אחת - א-כ-ז-ב-ה ב 6:15 הלכתי למיטה, ובערך חצי שעה לא היה כלום!!!!! התעוררתי משום מה ב 9:40, והחלטתי לנסות שוב (כי עדיין הייתי עייף)... הפעם ניסיתי לעשות משהו אחר.... הלכתי לישון שוב ב 10:00 (בדיוק כשהיה את ה"ביפ-ביפ" של שעון היד שלי, התחלתי הכל..) ניסיתי מין משחק כזה... אני מציע לכולם לנסות אותו: תלכו על פי ה-א"ב העברי, ותחפשו לכל אות איזה איש שהשם שלו מתחיל באות הזאת... תחפשו מהקרובים שלכם או מהחברים שלכם... אחרי שמצאתם, תחפשו מישהו מפורסם עם השם הזה.... ניסיתי את המשחק הזה, והתחילו הרעידות החלשות... ואז ניסיתי מאה ואחד דברים - וכלום לא עבד... כלום.... ככה עד ששמעתי עוד "ביפ-ביפ", וזה לא היה בראש שלי.. זה היה משהו חיצוני... פתחתי עיניים, בכוח הזזתי את היד שלי לכיוון הראש - כדי שאני אוכל להסתכל על השעון - והשעה הייתה 11:00... שעה שלמה וכלום לא היה, חוץ מהרעידות החלשות האלה... ליטן

BladeRaider

New member
ובכן.....

יכול להיות שנרדמת באמצע וקיבלת מודעות חזרה אחר כך, מה שקרה לי. אני חושב שהייתי כמעט בתחילת חלום, פתאום קיבלתי מודעות וזה התחיל להתדרדר, עד שעצרתי את זה בשלב של הידיים הנפוחות וההרגשה שמשהו זורם קדימה אחורה בידיים שלי.

BladeRaider

New member
ובכן....

הוא ניסה את זה בתנוחה עוברית בשכיבה על הצד(ככה הבנתי) זה ממש לא נוח.

למעלה