תלוי כנראה אצל מי (על איזה מחשב). אצלי עולה בדיוק כמו פעם שעברה. כלומר פותח הודעה שגיאה לכתחילה, אחרי זה 'מספר' שהוא בודק אם אני רובוט אם לאו, ולאחר שהוא מסיק (ללא כל התערבות מצידי) שאני לא, הוא פותח את העמוד המבוקש. ס"ה התהליך אורך מספר שניות, אבל בסוף עולה (לכן המלצתי בשרשור הקודם לקורא שכתב שלא עולה אצלו להמתין כמה רגעים, מאחר וזאת אכן ההודעה הראשונית).לא הצליח!
למה המחשב החליט שאתה רובוט?תלוי כנראה אצל מי (על איזה מחשב). אצלי עולה בדיוק כמו פעם שעברה. כלומר פותח הודעה שגיאה לכתחילה, אחרי זה 'מספר' שהוא בודק אם אני רובוט אם לאו, ולאחר שהוא מסיק (ללא כל התערבות מצידי) שאני לא, הוא פותח את העמוד המבוקש. ס"ה התהליך אורך מספר שניות, אבל בסוף עולה (לכן המלצתי בשרשור הקודם לקורא שכתב שלא עולה אצלו להמתין כמה רגעים, מאחר וזאת אכן ההודעה הראשונית).
הוא לא החליט. להיפך, הוא החליט שאני לא. הוא רק התלבט בעניין לפני שפתח לי את העמוד המבוקש.למה המחשב החליט שאתה רובוט?
כאמור, זה כנראה משתנה ממחשב למחשב. הרי גם בפעם הקודמת (שרשור קודם) היו כאלה שהעמוד עלה אצלם (אצלי כך קרה כאמור, הגם שאחרי 4-5 שניות התלבטות 'שלו') ויש כאלה שלא עלה להם (נדמה לי שזה היה פולגאר שדיווח כך).אותי הוא מזהה ישר בלי הטרדות
אבל למה הוא בכלל התלבט?הוא לא החליט. להיפך, הוא החליט שאני לא. הוא רק התלבט בעניין לפני שפתח לי את העמוד המבוקש.
גם פולגר רובוט?כאמור, זה כנראה משתנה ממחשב למחשב. הרי גם בפעם הקודמת (שרשור קודם) היו כאלה שהעמוד עלה אצלם (אצלי כך קרה כאמור, הגם שאחרי 4-5 שניות התלבטות 'שלו') ויש כאלה שלא עלה להם (נדמה לי שזה היה פולגאר שדיווח כך).
את זה תצטרך לשאול אותו.אבל למה הוא בכלל התלבט?
אין לי שמץ של מושג, אבל ככל שלא טעיתי בזיהוי, הוא כתב שהוא לא מצליח לפתוח כלל.גם פולגר רובוט?
הפעם הצליחלא הצליח!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.