ניסיון

מיטללל

New member
ניסיון

יצא לי לדבר עם מישהו על הנושא והחלטתי להעלות אות לדיון בפורום... אז ככה: במערכת יחסים, מה אתם מעדיפים? מישהו מנוסה, שעברו כמה וכמה דברים בחיים שלהם (מבחינה מינית/מבחינת מערכות יחסים), כאלה שיודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם אך מצד שני גם בעלי "צלקות" מהעבר או שאתם מעדיפים מישהו "חדש בעסק", תמים, בתולי. אחד בלי טראומות, פחות מעוצב. אבל כזה שצריך ללמוד אותו הכל... יותר חששן. פחות זרמן. מה אתם חושבים?.

אני חושבת

שעדיף להיות עם מישהו בעל נסיון, אבל יש לי הסתייגויות גם מזה. אז קודם כל, אני לא מסוגלת להיות עם מישהו תמים יותר ממני, אני מעדיפה שהוא ידחף -לא קשור לשליטה בקשר, אני מתכוונת לדוחף, מקדם, יותר פתוח ממני... דבר שני, אני מחפשת קשר רציני אחד, לא המון קשרים רציניים אחד אחרי השני, ואני חושבת שלרוב, שמי שכבר עבר קשרים יודע גם מה הוא מחפש ויותר סגור על עצמו. כמובן שזה לא תמיד ככה. מצד שני, אני לא יכולה להרגיש שאני עוד אחת ברשימה של מישהו וקשה לי לתאר שהוא היה עם מישהי אחרת, אני מניחה שזה משהו שאני אצטרך להתגבר עליו בקיצור- מישהו מנוסה למרות הכל

Zoharrr

New member
לא כזה היה משנה לי

עד עכשיו יצא לי להיות רק עם מנוסים,ואני אוהבת את זה, אבל זה קצת מעצבן שהוא כבר עשה הכל ואי אפשר לחדש לו כלום... וחסרי ניסיון בהחלט עושים לי משו.

Cobe Anan

New member
פחות בגלל הסיבות שציינת..

אבל אני שמח שדקלה ואני לא עברנו הרבה מאד לפני, ומה שכן עבר כל אחד מאיתנו, מציק לי קצת. פשוט קשה לי לחשוב על זה שפעם היא נישקה מישהו אחר ואמרה לו שהיא אוהבת אותו, ואני בטוח שגם לה מציק קצת לחשוב על זה מהכיוון ההפוך..

ChilD SouL

New member
שילוב של שניהם...

לא מישהו יותר מדיי מנוסה וגם לא מישהו יותר מדיי חדש בעסק. אם כי בגדול - לא איכפת לי. בין אם הוא חדש בעסק - אז ללמד אותו וללמוד עוד יחד איתו. בין אם הוא מנוסה - ואז שהוא ילמד אותי וכו'.

pain is MY love

New member
ללא ספק

אחד שעבר הרבה בחיים שלו.. אני חושבת שאני ילדונת. אני חושבת שאני צריכה מישהו שיגדל אותי, אני לא צריכה לגדל אף אחד! ברוך השם אני לא חולת שליטה ואין בי את הרצון הזה לעצב מישהו שיתאים למה שאני רוצה. ולמה זה טוב שיש עבר? אפילו שהבחור עשה טעויות ויש לו "צלקות" הרי מכל דבר לומדים... ואם הוא למד והשכיל הוא לא יחזור על הטעויות האלה איתי... בחור שאין לו ניסיון לרוב ילך לאיבוד בקשר ושוב, אני לא מחפשת ילד לגדל. אני צריכה גבר שיודע מה הוא עושה...

למעלה